איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא צבאנו הנהדר והמפואר, הצבא ההומני היותר בעולם, פלש הלילה לשכונת סג'עיה בעזה והרג שם בצורה הומנית תינוק בן שנתיים. כן, באמת זאת פעולה יפה, נקיה והומנית למופת, כל הכבוד לצה"ל, וזה ללא ספק מחזק את המנהיגות הפלסטינית החדשה בראשות אבו מאזן ומעודד כל פלסטיני באשר הוא לאהוב את מדינת ישראל ולהתנגד לפיגועים. ורק נשארת הבעיה של ידידתנו היקרה, בעלת בריתנו הדמוקרטית למופת, שחייליה בעיראק המשוחררת יורים יום יום והורגים מפגינים עיראקים בעשרות. מה לעשות עם העיראקים החוצפנים האלה, שלא מבינים שנשיא ארצות הברית בכבודו ובעצמו בא לשחרר אותם והם עוד מעיזים להפגין? איך הם לא מבינים שאחרי כל כדור שיורים החיילים המשחררים צריך לצעוק במקהלה את המנטרה" "תודה אדון בוש, כל הכבוד אדון בוש?" באמת סתומים.

E l i z a b e t

New member
אנחנו במלחמה!

אם לא שמת לב!!! טעויות מצערות מאין אלה קורות, והצבא מתנצל על כך!! אך שאלה לי אלייך: מדוע כשיש פיגועים ורצח ילדים קטנים,( כמו שלהבת פס) את לא קופצת, לא מדברת בציניות על הפלסטינים "שוחרי השלום"?! צבא ארה"ב נלחם בעיראק! מה לעשות, קורה שהוא צריך לירות גם על מפגינים הדמוקרטיה לא קשורה לעניין יום טוב אליזבט

Zack DA

New member
במלחמה כמו במלחמה

ואת, גברת סילבר, מוזמנת לעזוב בזעם את המדינה ה"ברוטאלית" וה"פאשיסטית" שלנו למקום אחר.

אני דווקא אשאר

אל תגיד במלחמה כמו במלחמה. במלחמה כמו בכל סיטואציה אחרת בחיים אמות המוסר נשארות זהות. ודווקא אז הם נבחנות. גם אני חושב שהמדינה שלנו ברוטלית. לא פאשיסטית, למרות שפה יש סימפטומים לכך. אבל בגלל שהיא שייכת לי כמו שהיא שייכת לך, אני אשאר ואשנה אותה. זה כל היופי בדמוקרטיה, לא?

Zack DA

New member
בריטניה היא דמוקרטיה, לא ?

מדוע הם הפגיזו את דרזדן והרגו מאות אלפים "חפים מפשע" ? כי במלחמה כמו במלחמה. דם הרוגי הקסבה על ידי מקבלי ההחלטות.

תגובה

אני לא מוצא טעם להגיב להודעות של פלסטינאצים כמוך, שאני יודע מראש שלא תגיבי. עוד דבר, את כותבת כדי לכתוב, את לא מעונינת לתגובות, לכן אני ממליץ לצחי למחוק את ההודעה שלך

בושה

ומה איתי? שמשקיע, שמגיב תמיד... אני לא קבלתי תגובה מנומקת באמת לגבי הדיון שלמטה על כך שאנחנו עם נבחר. רק התחמקויות ואנאלוגיות מהתגובות שלי לאנטישמיות. בכלל - אני שם לב לנטיה של משתתפי הפורום הזה להשוואה של שמאלנים לדבר הכי ימני שקרה לעולם עד עכשיו - הנאצים. אולי תפסיקו עם זה? אולי באמת תפסיקו עם זה? בשיא הרצינות תפסיקו עם זה. זה כל כך מיותר, זה כל כך מוריד את הרמה של הדיון. למה אי אפשר לנהל אתכם דיון רציני ודמוקרטי בלי שתשוו דיעה ששונה ממכם לטאבו הכי גדול של החברה הישראלית. שלא נדבר על האנשים שנעלבים מהדברים האלה. חוסר אחריות מצדכם.

ירי הקאסם

בפעולה בעזה שנמשכה כ-15 שעות חיסלו חיילי גולני את יוסוף אבו הין ואת שני אחיו, שהיו אחראיים על ירי טילי הקסאם לתוך ישראל. DONT EH VERY VERY ME

NaZaReTh ViRuS

New member
תרסן את עצמך...

"מפת הדרכים-הדרך לאושוויץ"... זה כבר הגזמה פראית.. מפת הדרכים היא דורסנית וכואבת..אבל לא צריך להגזים!!!!

Zack DA

New member
ומצד שני

זו מפה שמנציחה את הרצון להקים מדינה פלשתינית שתהפוך את מדינת ישראל לגטו פגיע ביותר. אולי זו לא הגזמה ?

גטו פגיע ביותר?

תן קצת קרדיט למדינה שלך לא נוכל להסתדר מול אחת המדינות (לעתיד) הפחות מפותחות שיש?

Zack DA

New member
לא ממש

הם יתחילו להפיל מקלקיליה מטוסים שיטוסו ליד נתב"ג. כמובן, נכנס לשם. אבל להם תהיה לגיטימציה וריבונות. והם יפנו לאו"ם שיטיל עלינו סנקציות - בהובלת צרפת וגרמניה. יהיה נחמד. מה אתה אומר ?

האו"ם יפעיל עלינו סנקציות?

נראה לי שיש לכך יותר סיכוי אם נמשיך את שלטון הכיבוש בשטחים. דווקא בגלל שתהיה להם ריבונות תהיה לנו הלגיטימציה להיכנס בהם במקרה שהם תוקפים אותנו, כולל פגיעה באזרחים.

Zack DA

New member
גם עכשיו יש לנו הלגיטימציה

זו מלחמה בטרור. אסור לתת יד להקמת מדינת טרור ליד הבטן הרכה שלנו.

הא?

למה שתהיה להם לגיטימציה להפיל מטוסים ישראלים? וד"א, אם נכנס לשם - זה יהיה לגיטימי כי זה מלחמה בין 2 מדינות ולא מלחמה בטרור או מלחמת גרילה וכו'...

Zack DA

New member
הפכת הכל

מלחמה בטרור היא לגיטימית יותר ממלחמה בין מדינות.

Zack DA

New member
לא אמרתי

אמרתי שזה מה שהם יעשו. הרי אתה מתכוון לתת להם את קלקיליה, לא ?

לא אמרת?

בהודעה מה3 לחודש נרשם : "הם יתחילו להפיל מקלקיליה מטוסים שיטוסו ליד נתב"ג. כמובן, נכנס לשם. אבל להם תהיה לגיטימציה וריבונות. והם יפנו לאו"ם שיטיל עלינו סנקציות - בהובלת צרפת וגרמניה. יהיה נחמד. מה אתה אומר ?" לפחות אל תשקר על דברים שאני יכול להוכיח בקלות.

למעלה