איזה עולם נפלא

Zack DA

New member
לא שקרתי. רק הוכחת חוסר הבנת הנקרא.

אמרתי שתהיה להם לגיטימציה וריבונות - בלי קשר למעשה - אלא במובן הזה שתהיה להם הלגיטימיות והריבונות לשלוט בשטח - כלומר צה"ל לא יהיה שם למנוע את זה.

אתה מעיז? ../images/Emo46.gif

הסטוריה? אתה בטוח שאתה יודע משהו בהסטוריה? אתה בטוח שאתה רוצה להשוות תוכנית מדינית דמוקרטית שמטרתה פתרון סכסוך בין עם כובש לעם נכבש, ולא נכנס לעניין נכונותה של התכנית, או האם היא מוצדקת, או אם בכלל מי צודק בסכסוך וכד', להשמדה המונית ושיטתית של עם (יהודי) על ידי משטר טוטליטרי? אתה בטוח שאתה רוצה להשוות תכנית אולי לא כל כך מוצלחת, אתה יודע מה? אולי אפילו בעלת השפעות הרסניות שיביאו על ישראל גל של טרור, לנאצים? אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה? אתה בטוח שיש לך איזשהו מושג קלוש בהיסטוריה? אין לי מה להגיד לך יותר. באמת שהגזמת. תתנצל.

מפת הדרכים היא הדרך לאשויץ

אתה רוצה להשתתף בניסוי? לא הספיק לך פעם אחת? אתה עדיין סומך על ארה"ב שיצילו אותך (תזכור כמה זמן לקח לה במלחמת העולם השניה.....................) תלמד מהעבר שמוק יותר מזה אין לי מה לומר

תראה לאיזה רמה הגעת

הייתי השנה באושוויץ במשלחת תאמין לי שזה לא דומה למפת הדרכים של בוש, לפלסטינאים, לשמאלנים או לשום דבר שאי פעם תראה בחיים שלך.

ככה אתה חושב.

הייתי באשוויץ, פולין, אוסטריה, הונגריה, צרפת, בלגיה, בולגריה, גרמניה, סכנדנביה, צ'סלובקיה, יוגוסלביה, סקוטלונד, בריטניה, אוקראינה, וכו' ראיתי יותר דברים בחיים שלי מאשר תראה ב60 השנים הבאות. כשתדע משהו בחיים שלך, אתה מוזמן להתקשר אלי. יותר מזה אין לי צורך להרחיב. ושיהיה לך יום נפלא

כמה תיקונים ושאלות

אשוויץ זה בתוך פולין ככה שזה די טיפשי להגיד אשוויץ, פולין. הכוונה, זה נכון להגיד הייתי באשוויץ,פולין אבל אתה התחלת רשימה אז זה לא נכון. חוץ מזה, מה ראית בצרפת, בלגיה, בולגריה, סכנדינביה, סקטולנד(?), בריטניה שהתקשר לשואה? גם בהונגריה אני לא מניח שנשאר משהו לראות או בצ'כיה או אפילו באוסטריה ואוקראינה, חוץ מזה, מה ניסית לומר? שנסעת הרבה לחו"ל? "ראיתי יותר דברים בחיים שלי מאשר תראה ב60 השנים הבאות", אני רואה מלא דברים גם בארץ, אני מניח שגם דן. "כשתדע משהו בחיים שלך, אתה מוזמן להתקשר אלי", אתה חושב שבזכות ההזדמנויות הרבות שהיו לך לצאת לחו"ל אתה יודע יותר מאדם שהיה פחות בחו"ל? חוץ מזה לא בדיוק ענית לטענתו של דן, הוא אמר שאושוויץ זה לא מפת הדרכים ואתה פשוט אמרת שהיית במלא מקומות בחיים שלך. דרך אגב, כתוב שאתה בן 17... מתי הספקת את כל זה? לא קצת עמוס?

וגם

שימוש במילים כמו שמוק לא בדיוק גורמים לך להראות יותר צודק בויכוח הזה או נותן לך משהו אחר, בכלל, בכל מקום.

Zack DA

New member
אולי הוא הגזים, אבל

גם אתה לא מבדיל (כך זה נשמע) בין טרור לבין מדינה דמוקרטית במלחמה ששומרת על מוסר ומנסה לא לפגוע בחפים מפשע.

SuB D

New member
טוב

צה"ל הוא לא צבא הומני , הוא מכונת השמדה. כל המבצעיים הצבאיים שלו הם על מנת להרוג ילדים קטנים וחפים מפשע. שרון הוא רוצח. הפלשתינאים הם כולה אנשים שרוצים לחיות פה בשקט. שמחה ??? יופי עכשיו זדייני מהמדינה הזאת , ואם את יכולה בדרך לקחת את אחיך הפלשתינאצים זה יהיה נהדר כפליים.

למעלה