איזה עצבים! אני רוצה להסתפר ורוצה

Hadar p

New member
איזה עצבים! אני רוצה להסתפר ורוצה

גם לצבוע את השיער...
ביררתי בשני מקומות תספורת + צבע עולה 360-400 ש"ח
נשמע לי טרוף לא? אני לא יכולה לצבוע לבד כי כרגע מאז החתונה אני עם גוונים זהובים שמחמיאים לי אבל כבר ירדו מהשורשים ועכשיו צריך לצבוע אצל ספר כדי שהשיער לא יראה כמו ליצן עם מלא צבעים
בקיצור.....באסה....! מכירות מספרה עם מחירים שפויים

נילי....... בכפר סבא... היא מקסימה

אני עשיתי אצלה גוונים והיא לקחה לי בערך 200 ש"ח אם תרצי אתן לך את הטלפון שלה......

Hadar p

New member
רחוק לי.....אני צריכה מספרה בת"א או

מקסימום רחובות - ראשל"צ.. תודה בכל אופן

רחלילי

New member
הדר יש מספרות ביתיות באזור שלך

אמנם זה לא מקומות סטייליסטיים אבל צבע וכאלה הם עושים. וגם מספרים. לפחות את הצבע תעשי במקום פחות יקר ואז להתספר ולעצב תלכי במקום שאת אוהבת. אני הלכתי כמה פעמים למספרה ביתית באזור שלך. נכון זה לא היה לדברים מורכבים מידי אבל זה היה כייפי ואחלה וזול לאללה.

Hadar p

New member
את יודעת....את לא הראשונה שאומרת

לי על זה....שמעתי על אחד שעושה צבע בבית שלוקח ממש סכום בדיחה...50 ש"ח או משהו כזה... אבל אז אני אומרת אם הוא לוקח 50 ש"ח והאחרים 180 ש"ח כנראה שיש סיבה לא?

רחלילי

New member
את מצחיקה וגם לדעתי טועה!

ההבדל ביעקר הוא כי האחרים לא משלמים שכירות על המקום כי הם עושים את זה בבית. הדר את לא יכול הלאכל את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. את רוצה מקום טוב בסטייל וכאלה לכי על ז אבל זה עולה כסף! וכמו שנאמר אין ארוחות חינם...

יעלי2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

...אני בתור אני בתור

Hadar p

New member
תודה מתוקה!../images/Emo24.gif לבד אני גם יכולה

העניין הוא שאני צריכה למצוא את הצבע שיתאים לגוונים ולגוון שלי כדי שאני לא אראה כמו איזה ליצן! אולי דבש או משהו כזה....

uti

New member
יש ספר בזול בכיכר המדינה...

חי חי , מצחיק אבל זו לא בדיחה באמת הוא ממש זול, הוא לקח לי על תספורת וגוונים 300 ש"ח ויש לי ראש עם ערימת תלתלים ארוכים!! קוראים לו שי

אוסנת123

New member
ספר בחולון

יש לי ספר בחולון - בחור מקסים ומוכשר. לפי המקומות שהוא עובד איתם אני מתפלאה שהוא עדיין לא פתח בכיכר המדינה... אני משלמת 270 ש"ח על תספורת + גוונים (שאני חושבת שזה יחסית לא יקר) מעוניינת??

אוסנת123

New member
שכחתי....

המחיר הוא לתספורת וגוונים (בד"כ 2 צבעי גוונים) לשיער ארוך ומתולתל וסבוך + טיפול א´א´ ומסאג´ לקרקפת.... מאוד מומלץ חשוב מאוד - הבחור גם מאוד יצירתי ומאוד מקפיד להציע מה שהוא חושב אבל גם להיכנס לראש של הבחורה וללכת לכיוון שהיא רוצה. ההמלצות שהוא נתן לי היו קצת מבהילות בהתחלה (2 צבעים???) אבל התקבלו מהמם!!!

למעלה