ולתדהמתי חברה שלי שגרה בגבעתים נוסעת אליו! להסתפר. הוא ממש עכשיו שינה את כל המספרה למשהו יפה וחדשני וקצת העלה מחירים. בכל מקרה הוא מאוד עמוס ויש עבודה. הוא פתוח עד 21:00 כמעט כל ערב. עדין צריכים את הטלפון שלו או שכבר הסתדרתם?
אני הגעתי אליו דרך חברה בעבודה (שהגיעה דרך חברה... וכו´) הייתי אצלו לפני חודש במספרה לאחר העיצוב מחדש. אין לי קשרים איתו וכו´ והמחיר לא עלה (שילמתי מה שאני משלמת תמיד על תספורת וגוונים) העברתי להדר את הפרטים שלו. מה שאהבתי אצלו זה שהוא קולט ישר מה יהיה יפה למישהי בלי לתקוע לה משהו על הראש שהיא לא תצא ממנו אח"כ 200 שנה...
) אבל מכיון שזה רק לקצר קצת את האורך ולא ממש תספורת שמחייבת מקצועיות, אני אלך למישהו ליד הבית. הפעם לא מישהו שיקח ממני 140 ש"ח על 10 דקות של יישור קצוות
תחשבי מה בא לך ותהיי פתוחה לרעיונות שלו - אני התפתיתי והצליח לי!!! זה מצחיק אותי כל פעם מחדש - זה בסך הכל ספר אבל כל פעם שאני מגיעה לנקודת זמן שאני רוצה/צריכה להסתפר אז אני מקבלת קוצים בתחת - נורא מחכה לזה כאילו זה איזשהו שינוי דראסטי... זה כנראה איזשהו שינוי בהרגשה שעושה טוב (ולפעמים גם שינוי במראה) החלטתי שאחרי 4 פעמים שעשיתי גוונים די דומים בפעם הבאה אני באה במטרה לעשות שוב מהפך קטן - עוד לא ברור לי מה אבל בא לי... בהצלחה!!! וכמובן דווחי איך היה!!
מאוד נוח, ויצא ממש מעולה < בעזרתה האדיבה של אחותי הקטנה >. גם לי היו פסים, אותם המשיכה אחותי, שלה אגב אין שוב נסיון בתחום, באמצעות מברשת מצורפת לערכה. יצא מאוד יפה- ובכלל לא דומה לליצן