איזה עצבים!!!! על הבוקר!

איזה עצבים!!!! על הבוקר!../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

הבאתי את מיכל לגן, וככה זה נראה: אני נכנסת ואומרת "בוקר טוב" ואין תגובה, הרמתי את קולי וקיבלתי תגובה חלושה מהמטפלת, התארגנתי, שמתי את מיכל, ללא כל תגובה מהמטפלת שהייתה עסוקה בלדבר עם שתי אמהות שכנראה יש להן הרבה זמן כל בוקר... בקיצור, השארתי את מיכל, שלא זכתה לשום יחס מהמטפלת, ויצאתי עם דמעות בעיניים. חוצמזה, הילדה שלי בת חצי שנה היום! יום טוב.

popo11

New member
איזה קריזה !

אפשר להתפוצץ. את חייבת לעבור גן! נראה לי הגזמה פראית מה שהולך שם. די. ה
שלך צריכה התיחסות יותר רצינית. דווקא זה שהיא ילדה כל כך טובה לא משחק לטובתה הפעם. אם היא היתה צרחנית, היו חייבים להתיחס אליה. מק
אף אחת מהחיפאיות לא מכירה גן במרכז הכרמל כדי לעזור פה ?!? אוף.

אולי באמת זה הזמן לפנות לחיפאיות../images/Emo53.gif

זקוקה להמלצות, מידע וכו´ על גנים ו/או משפחתונים בחיפה! רצוי באיזור מרכז הכרמל אם אתן מכירות. תודה!

אפרתש

New member
מעון מומלץ בחיפה

מיכל, יש מקום בשם המעון של נלי, ברחוב הירקון. מקבלים ילדים מגיל שלושה חודשים. הבת של אחותי הולכת לשם, ומאד מרוצה. אם את רוצה עוד פרטים, אנא צרי עמי קשר.

אתיש

New member
להתחיל את היום עם בכי

בשבוע האחרון אנחנו מתמודדים עם בכי צעקות נשיכות וכל דבר אפשרי. היום התעוררנו כרגיל ב - 06:30 ועד השעה 7:45 בבוקר הילדה רק בבכי היסטרי ולא מובן. כל החיבוקים והליטופים ונשיקות לא עזרו - עד שבסוף הסבתא הוזעקה לעזרה (למזלי הטוב שאמא שלי גרה קרוב) והילדה נרגעה קצת ולי הייתה אפשרות להתלבש. אולם זה לא נגמר - איך שנכנסו לגן שוב פעם היסטריה של בכי (שיהיה ברור שהיא מאוד אוהבת את הגן והמטפלות) אחרי 10 שקות אחת המטפלות לקחה אותה לידיים ואני יצאתי כשאני שומעת את הצרחות של הילדה נכנסתי כמובן חזרה ואני רואה שהשכיבו אותה על הספה ובגלל זה היא בוכה - בשלב הזה הדמעות כבר ביצבצו בעיניים שלי ומטפלת נוספת 0של התינוקיה) לקחה אותה לידיים ואז כולנו נשמנו לרווחה והילדה הפסיקה לצרוח. העיניין הוא שאנחנו עוברים את זה לפחות פעמיים ביום את השלב של הבכי ואני פשוט מותשת. משיחות עם אנשים וכאן בפורום אומרים שזה שלב שחולף אני מקווה שזה באמת נכון. חוץ מזה אנחנו קצת בלחץ בבית בגלל מעבר דירה ופרוייקט בעבודה ובית די בבלאגן ואני ממש מפחדת שאנחנו משדרים לילדה את כל הלחץ שלנו ובגלל זה היא מתנהגת כך יש למישהו מושג איך להישאר שפויה?

meira

New member
יש טעם לדבר עם המטפלות?

גם אם הן חושבות שמה שעשית היה ממש לא בסדר, זה ילדותי לשמור טינה. את צריכה ליישר את ההדורים, לפחות כל עוד מיכל בגן הזה והיא זו שעלולה לקבל יחס קר מהן. ממש מגוחך שככה הן מתנהגות

פישון

New member
הוי, מסכנות שתיכן!

אני חייבת לומר שבגילאים האלה במיוחד וגם יותר מאוחר, הקפידו במעון של תמוז לברך כל ילד בבואו. בעלת הגן היתה עומדת בדלת ומנשקת אותם אחד אחד, ואז מעבירה לאחת המטפלות, לפי הגילאים. היא טענה שכך הילדים יודעים שהם עוברים מאחריות ההורים לאחריותה, שכן היא אחראית על המטפלות בגן ועל הילדים ברמה הכי בסיסית. גם היום, כשתמוז עברה גן והיא כמעט בת שנתיים, אני ממשיכה בעצה ו"משייכת" אותה בבוקר לאחת המטפלות. אני תמיד מעבירה מהידיים שלי לידיים של המטפלת ואומרת לתמוז ש"עכשיו אורנה תדאג לה". אני מסכימה שזו התייחסות מגעילה, להבא אל תוותרי ותחפשי גן אחר. לצערי אני ממש לא מהאיזור, אז אין לי המלצות. נשיקות למיכל על ה"חצי יומולדת".

יונית ש

New member
מזל טוב על חצי שנה ../images/Emo65.gif

באמת כואב הלב להתחיל כך את היום. אני מקווה שזה אירוע חד פעמי. כי אם זה הנוהל אצלהם, אולי באמת כדאי לשקול מעבר לגן אחר. הלוואי ובקרים כאלה לא יחזרו רק אושר וצחוקים. ובלי דמעות בהצלחה ומזל טוב יונית

רותי ע

New member
זה ממש לא לעניין ../images/Emo31.gif

יש רק מטפלת אחת? אצלנו היו שתיים וגם אם אחת מהן יצאה לרגע והיתה רק אחת כשהגענו תמיד אבל תמיד היה מצידה בוקר טוב גדול לילד עם חיוך גדול. זו הדרך להתחיל את הבוקר. גם ככה תמיד קצת קשה להם הדקות הראשונות של הסתגלות לגן גם עם זה גן שהם אוהבים ורגילים. ולא רק בוקר טוב, אלא גם ניגשות וחיבוק וליטוף. אני מתארת לעצמי שזה לא הדבר היחיד שמפריע לך ולא סיטואציה חד פעמית. ואם את מרגישה כל כך רע-לחפש אלטרנטיבות...

עדכונים../images/Emo4.gif

דיברתי עם מנהלת הגן(השתדלתי להחניק את הדמעות...) היא אמרה שאני צודקת והיא מבינה והבוקר הוא זמן של הילדים ולא של ההורים ושהיא תדבר עם המטפלות, נראה .... וחוץ מזה התחלתי לחפש אופציות אחרות, עכשיו זה בעיה בשבילי לקחת חופש והתחיל לחפש, מקווה להסתדר.

ענתש

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ממני ! כולל חיוכים..

אני לא יכולה לעזור עם המעון (לא חיפאית) וגם לא עם עצות (נגה עוד לא בגן אז אני לא מכירה) אבל מה שאני כן יכולה זה להגיד ב-ו-ק-ר ט-ו-ב ולחייך חיוך גדול.

anat30g

New member
לקבל ילד בבוקר

שאלה ראשונה - יש רק מטפלת אחת בבוקר? שאלה שניה - מה זה "התארגנתי ושמתי"??? בגן של ילדיי הגננת או אחת המטפלות (- בין 7 וחצי ל8 יש רק 2 מטפלות, עד 8 מגיעה גם הגננת ועוד מטפלת) מקבלת כל ילד באופן אישי - וכל הורה זוכה להתייחסות. אם ילד הגיע לגן על הידיים של ההורה - הוא יעבור אל הידיים של אחת המטפלות ורק אחר כך ירד לרצפה. יד שנכנס לגן בכוחות עצמו - יתבקש לתת חיבוק או נשיקה למי שמקבל את פניו (והיה והילד לא רוצה לא ילחצו עליו - אבל רוב הילדים שמחים לתת חיבוק למטפלת - מה שמקל עליהם את הפרדה מההורה). יש הורים שבאמת זורקים את הילד בידים של הגננת או המטפלות ובורחים לעבודה (אולי הם מאחרים) - אחת המטפלות אמרה לי שהןם לא אוהבות את זה - כי הילד מרגיש את הלחץ של ההורה להיפטר ממנו... וילד שההורה שלו עושה לו את זה בבוקר מתחיל את היום די עקום. ענת

"התארגנתי ושמתי" זה,../images/Emo4.gif

שמתי את התיק שלה במקום, שמתי את העגלה במקום והנחתי אותה על השטיח. ב- 7:30 יש רק מטפלת אחת ומעולם לא העברתי אותה מהידיים שלי לידיים של מטפלת, תמיד אני שמה אותה על השמיכה. אני מההורים הלחוצים בבוקר אבל אפילו את הפריבילגיה של לזרוק אותה לידיים של המטפלת אין לי...

למעלה