איזה עצוב זה.

no nick 1989

New member
איזה עצוב זה.

זה פשוט עצוב ששפרה מרגישה לא טוב עם עצמה וחושבת שהיא שמנה בגלל ששאר הבנות שם אנורקסיות. לדעתי שפרה ממש יפהפייה ובכלל לא שמנה. כואב לי לראות אותה בוכה בגלל זה.. ומסכן לאון הוא הכי לא התכוון לפגוע בה עם השיר

no nick 1989

New member
חח כן

על כל אחד אחר שהיה אומר את זה הייתי אומרת איזה מגעיל אבל על יוסי אי אפשר להגיד .. חחח הוא כזה חמוד!

rebecca121

New member
מה היה?

לא ראיתי את הקטע... מישהו מוכן להסביר ממה היא נפגעה?

דורון

New member
לאון שר את השיר

"אני גדולה אני גדולה מהחיים אופ שובי דובי מתאים לי" שפרה ישבה לידו. היא חשבה שלאון שר את השיר עליה (הוא ממש לא התכוון אליה) רצה לחדר, נכסה מתחת לפוך והתחילה לבכות שהיא שמנה וכל הבנות אנורקסיות.

נועה21

New member
די נו, היא כולה פוזה אחת גדולה

מנסה לסחוט מחמאות. (האמת היא שהיא הכי יפה שם בבית)

no nick 1989

New member
מה הקשר מנסה לסחוט מחמאות

דווקא פה היא הציגה חוסר בטחון מוחלט ורואים את זה היא מרגישה רע כשיש לידה בנות כמו רנין וקרן שכל הזמן מדברות על דיאטות כאסח ואנערף מה

droriko

New member
לא כל דבר שמרגישים צריכים להוציא החוצה

בשביל דברים כאלה יש פסיכולוג

rebecca121

New member
לפעמים אי אפשר להתאפק בנושאים מסוימים.

כנראה יש לה בעיה עם המשקל, כמו לרוב הבחורות בעולם.

droriko

New member
זה נכון

ורוב הבחורות מספיק טיפשות כדי לחשוב שהן היחידות שיש להן את הקטע הזה

לא קורה לך שמשהו מתפרץ אצלך בלי שאתה שולט

בו? אתה יודע, מדובר ברגשות. זה לפעמים קורה. זה לא אומר שהיא צריכה לרוץ לפסיכולוג. תחשוב גם על הסיטואציה שבה היא נמצאת - סגורה בתוך הבית הזה עם כל המקלונות האלה, זה דיי מתסכל.

droriko

New member
מה שבטוח שלא הייתי רץ למיטה לבכות

ומחכה שיבואו אנשים לנחם אותי ולהגיד לי כמה שנאי יפה והם אוהבים אותי

rebecca121

New member
היית נשאר ובוכה לידם?

אני יוכלה להגיד לך עליי ,הייתי עושה בדיוק אותו דבר. אי אפשר לשלוט בזה כמו שנראה לך.

droriko

New member
ומדבר איתך בן אדם שעבר השפלות ודיכאונות

לבכות על כמה קילוגרמים עודפים זה בכי של ילדות

rebecca121

New member
כול אדם והבעיות שלו

משהו שלך נראה מאוד טיפשי וילדותי לבכות עליו הוא נושא מאוד כאוב ורגיש אצלה. ופשוט אי אפשר להגיד על שפרה שהיא שמנה אבל כשאתה מסתובב כול היום בין אנורקסיות זה מה שאתה מקבל.

droriko

New member
זאת לא בעיה אמיתית

כי להבדיל מבעיה אמיתית, לבעיה של שיפרה יש פיתרון פשוט וידוע(דיאטה) . זה לא שהיא חסרת אונים במצב הזה .

למעלה