איזה עצוב זה.

ליטליקSD

New member
זה לא אומר שהא לא מעוניין בה

זה רק אומר שהוא לא רוצה להיות ערן וקרן הבאים. לא נראהלו לעניין להתנשק, לעשות סקס וכל המשתמע מזה בתוכנית טלוויזיה. וזה יפה ממאוד מצידו. איפה זה אומר שהוא לא מעוניין בשפרה? לכו תדעו מה יהיה כשהתוכנית תיגמר או ששניהם יודחו.

הוא באמת לא מעוניין בה, גם לדעתי.

הוא רואה בה ידידה מאוד מאוד טובה, מישהי לדבר איתה.. כי אם הוא היה ממש נדלק עליה אני חושבת שאפילו לו היה קשה לעצור את עצמו מלרמוז\לעשות משהו.

ol9it

New member
לא כותבת הרבה פה....

אבל חלאס , כמה מגעילים יכולים להיות אשר ועינב סבבה לא לאהוב מישהו אבל לטנף עליו ברמות מטורפות כל הזמן... זה כבר אחרת !!! גם אנשים שאני לא אוהבת אני בחיים לא אדבר עליהם ככה

ol9it

New member
על מי עוד אפשר ???

על שפרה, כרגיל אבל זה הופך לדוחה מרגע לרגע ביחס למה שהיא עושה בפועל לרמת השנאה.. ועוד אח"כ עינב אומרת שהיא תבקש מהאח הגדול שבעשרת הימים שבין ראש השנה ליום כיפור לא תסביר למה היא מדיחה מישהו כי לשון רעה...

ol9it

New member
על מי עוד אפשר ???

על שפרה, כרגיל אבל זה הופך לדוחה מרגע לרגע ביחס למה שהיא עושה בפועל לרמת השנאה.. ועוד אח"כ עינב אומרת שהיא תבקש מהאח הגדול שבעשרת הימים שבין ראש השנה ליום כיפור לא תסביר למה היא מדיחה מישהו כי לשון רעה...

מיקאלה1

New member
מסכימה איתך, אשר ועינב חושבים שכולם צריכים

להתנהג על פי המידות שלהם, מה עוד שעינב הדתיה לבושה מאוד צנוע.
אבל זה המשחק - הקצוות של הטיפוסים ועכשו הם בשלב של הייחודיות של כל אחד וכל אחד מחפש את האדם שדומה לו או חושב כמוהו. או שהוא חושב שהוא חושב כמוהו.

ליטליקSD

New member
היא לא מגדירה עצמה כדתיה,

אלא כמסורתית. אשר מגדיר עצמו כדתי. וכן, יש הבדל. שניהם מאוד צבועים.

rebecca121

New member
לדעתי רנין כמה שהיא רזה

היא הבחורה הכי חסרת בטחון בוילה! לא מספיק שהיא בולמית, מי שרואה שם לב לקטעים מסוימים שהיא ממש רוצה להרעיב את עצמה בגלל שהיום היא חרגה ואכלה יותר מידי. שפרה עד כמה שאני לא אוהבת אותה, מאוד יפה לדעתי. יש לה פנים מיוחדות, וגם יופי מיוחד. בסופו של דבר : בחורה לא משנה אם היא שמנה 200 קילו או רזה 40 קילו תמיד יהיו לה בעיות עם הגוף שלה!

בלי ששמת לב

את כתבת את המשפט הבא : " לדעתי רנין כמה שהיא רזה , היא הבחורה הכי חסרת בטחון בוילה!" ואת בעצמך כתבת כאילו שיש קשר ישיר בין בטחון לרזון ( במשפט יש כאילו פליאה על כך שרנין הרזה היא גם חסרת בטחון ). וזה גם מסכם את הכל ... המחשבה הזו שאם בחורה רזה היא גם יפה וגם מלאת בטחון . מה שנכון אולי בחלק מהמקרים אבל בהחלט לא בכולם . אבל למעשה אין ממש קשר ישיר בין הדברים . והקשר המוטעה הזה שמתקיים לעיתים זה הדבר שבאמת עצוב . כי הוא עובר לילדים קטנים סתם בתוך משפט כזה או אחר שאנחנו פולטים . וכך באים אנורקסים ואנורקסיות לעולם . או להבדיל בולימים ובולימיות . חשוב לי להבהיר שברור לי עד מאוד שלא לזו היתה כוונתך בכתיבת המשפט ההוא . ואני גם לא תוקף . אלא הרגשתי צורך להבהיר איך האוירה ביחס למשקל עוברת במשפטים פשוטים מהסוג הזה . ועד כמה זה בעצם מסוכן

rebecca121

New member
לזה בדיוק התכוונתי

אישה לא צריכה להיות שמנה בשביל להרגיש חסרת בטחון עם הגוף שלה. והבאתי דוגמא את רנין, בחורה רזה, כן? בחורה שאפשר לחשוב עליה ממבט ראשון שאין לה בעיות עם הגוף ועם המשקל. ולמרות זאת היא המסובכת ביותר שם עם כול הקטע שלה המשקל. רשמתי את זה כתגובה להודעה הראשית, הוא רשם :"זה פשוט עצוב ששפרה מרגישה לא טוב עם עצמה וחושבת שהיא שמנה בגלל ששאר הבנות שם אנורקסיות" ורציתי להראות שלא צריך להיות שמנה בשביל להיות חסרת בטחון, אפשר להיות רזה כמו רנין ולהיות הבחורה הכי מתוסבכת בוילה.

rebecca121

New member
אתה לא צריך להתנצל../images/Emo9.gif

בסך הכול דיברנו על נושא חשוב מאוד, הרבה מחשיבים אותו כנושא שטותי ושיטחי, אבל בשבילי ונראה שגם לך זה לא כך.

נושא מאוד מאוד חשוב !!!

וגם הדרך של החברה להחדיר מסרים כמעט באופן תת הכרתי . הגיע הזמן שגם זה יהיה על השולחן .

שיפרה מקסימה. היא באמת יפייפיה.../images/Emo23.gif

אבל היי, למי לא היו רגעים כאלה של חוסר ביטחון או רגשי נחיתות? חוץ מזה שכנראה הבית הזה באמת מצליח לחרפן אנשים.
להיות סגור ככה, זה נראה סיוט.|: ולאון כזה מתוק. רואים שהוא ממש לא התכוון לפגוע בה. יוסי הרג אותי!
אגב, לכל השואלים:"מה לעזאזל היא רוצה?! מי זאת?! מאיפה היא באה?!" אז...אני קוראת סמויה פה דיי הרבה זמן, ראיתי ויכוחים ועימותים ושירשורים אחרים דווקא ממש נחמדים ורק עכשיו החלטתי להביע את דעתי.
אז, היי לכולם.

הי וברוכים הבאים../images/Emo140.gif

ואני איתך, היא מקסימה ואני אישית אוהבת את הגוף שלה.

ליטליקSD

New member
לרגע חשבתי שאני יחידה שהמשקל של רנין וקרן לא

מושך אותה בשיט. הן רזות מדי ולא מי יודע מה יפות. שפרה מקסימה! נראה י ההגדרות פה התבלבלו לגמרי. אצלי שמן זה משקל של כאלה שהולכים ל"יורדים בגדול", אנשים שהמשקל שלהם מסכן את החיים שלהם ולא יכולים לעבור דלת. זה שלשפרה לא רואים את הצלעות לא אומר שהיא שמנה. ולא בראןר ל לךמה היא מרגישה רע עם עצמה מול בנות אנורקסיות מכוערות כמו קרן.

rebecca121

New member
../images/Emo45.gifלדעתי קרן ממש לא יפה!

מה יפה בה אני לא מבינה...גם לא רנין..

גוני3

New member
שאלה

מצד אחד- שמן זה מישהו שהולך ללרדת בגדול ומצד שני קרן אנורקסית ומכוערת? נראה לי שהפורום מלא שמנמנות.

למעלה