איזה עצות לא מועילות/לא תומכות קיבלתם מחברים?

איזה עצות לא מועילות/לא תומכות קיבלתם מחברים?

אהלן,

אני שולח את ההודעה כמישהו שיש לו ניסיון והוא בקשר זוגי, אבל יש לו חבר טוב שאין לו ניסיון של ממש. כל החבורה שלנו כבר היו בקשרים רציניים (אנחנו בני 24) ורק החבר הזה בלי שום קשר. הדבר היחיד שהיה לו זה איזו מישהו שהוא הכיר מג'ידייט ושכבה איתו כמה פעמים אבל זה לא קשר ובינינו זה לא מקדם אותו בהכרה של בנות חדשות (והוא גם לא מחפש שם יותר)...

השאלה שלי היא לא מה לעשות כדי לעזור אלא מה לא להגיד כדי שלא יפגע. כשהיינו יותר צעירים אז צחקנו על זה, אבל כמו שתיארו פה אנשים לאט לאט אנשים התחילו למצוא חברות, לצאת ממעגל הבתולין ורק הוא נשאר מאחור... אז כבר לא כל כך מדברים על זה.

איזה דברים חברים (בדגש על חברים קרובים, לא מכרים או דודות, אלא אנשים שרוצים בטובתכם וקרובים אליכם) אמרו שממש לא עזרו אלא רק גרמו לכם להתכנס יותר? האם דווקא בזה שאנחנו לא דוחפים אותו אנחנו עושים טעות כי אם נעודד אותו להכיר זה ייתן לו את הפוש, או שככה עדיף?

אשמח לשמוע את דעתכם

לא כדאי לכם לדעת

העצה של חלק מהחברות
פשוט מאוד לזרום ולהזדיין כבר

זה מעצבן לפעמים

am i am

New member
לדעתי זאת עצה נכונה

לפעמים העצות הנכונות מעצבנות, וזה עדיין לא אומר שהן לא נכונות...

Light18m

New member
כמו "תהיה עצמך"

זה נכון אבל לא באמת עוזר להיות עצמי.

am i am

New member
אני אומר "תהיה עצמך החדש"

ברור שזה לא יגיע ברגע, אבל אם תשאף לזה אז זה יכול להגיע.
כשאני אומר "עצמך החדש" אני לא מתכוון לשנות את האופי, אלא רק להשתפר ולשפר דפוסי התנהגות.

אני חושב שההבדל בין בנים לבנות הוא תהומי

האמת שמאוד הופתעתי מכמות הבנות (שנראה שעולה על כמות הבנים) פה.

אני יכול להבין את הקושי של מישהי שהיא ביישנית / לא דוגמנית ולא מתחילים איתה על ימין ועל שמאל (כי רוב הבנים מרכזים את האש בקבוצה מסויימת של בנות, הולכים גם על בנות שנראות ממוצע והן פתוחות, ולא כל כך טורחים להתאמץ עם האחרות... ובניגוד לבחור שנראה רע אני יודע שיותר קשה להתחיל).

אבל עדיין - להיות בחורה צעירה זה להחזיק במצרך הכי מבוקש בעולם... מספיק רמיזה וחצי ויש לך טור של גברים שמוכנים לעמוד לדום (תרתי-משמע). כך שאני מניח שזה פשוט מבחינה להיות מאוד מאוד בררנית שפשוט מתגלגלת עם השנים עד שזה פתאום נהיה מביך סתם לצאת עם מישהו...

הבעיה אצל בנים שונה - לפעמים גם אם הבחור מאוד מאוד רוצה והוא לא ממש בררן, אם הוא לא יוצא ויוזם בעצמו, וסביר להניח גם נכשל כמה וכמה פעמים לפני שמצליח - אז לא יהיה כלום.
בפרארפרזה על משהו שמישהו כתב כאן, אם מישהו שהוא בן סטרייט יכתוב בפורום סקס "מחפש מישהי שתזרום הלילה, יש קופצות?" סביר להניח שהתיבה שלו לא בדיוק תתפוצץ ממסרים...

GalaxyVoice

New member
האמת אצל בנות שנראות טוב מאוד

יש גם בעיה כי רוב הגברים חוששים להתחיל איתן , או מרגישים מאויימים.
אז יכול להיווצר מצב שבחורה שנראת ממש טוב שהיא אפילו בתולה כי גברים טובים חוששים להתחיל איתה ורק ערסים ו- scumbags אחרים מתחילים איתה והיא לא מעוניינת בזה.
זה כנראה נדיר, אבל קורה.

am i am

New member
זה לא כזה מפחיד להתחיל עם בחורה

שנראית ממש טוב. אני חושב שזה דווקא הפוך, ככל שהבחורה יותר יפה כך המוטיבציה להתחיל איתה גדולה יותר. לפחות ככה זה אצלי

אם היא יפה במיוחד

אז זה עשוי להרתיע את הבחורים הטובים, כי בארץ בנות יפות נוטות להיות מרשעות גדולות.

אם דיברנו על טיולים פה... איזה פער, בנות שהיו יכולות להיות דוגמניות בישראל נחמדות אליך, אל חברים שלך, אל חבר אתיופי שלך (אני מכיר סיפור של מישהו אתיופי שהלך לאוסטרליה וכל הזמן האריך את השהות שלו שם. שאלו אותו למה הוא לא חוזר והוא אמר "למה לי לחזור? מתייחסים אליי בארץ כמו כושי, בנות לא מוכנות לדבר איתי, לא מכניסים אותי למועדון, פה כולם מאירים אליי פנים, מתייחסים אלי כמו בן אדם..").

זה לא בא בלי סיבה, הרי זה לא שהמלח באוויר הופך את בנות ת"א לעפות על עצמן, אלא שיש רוויה, יש אנשים שעושים את הקורסים השטותיים האלה של אומנות הפיתוי, מלא מלא ערסים ובחורה ממוצעת בת"א מקבלת הצעות כל הזמן וכבר נהיה מגעיל, אז עד גיל 22 היא עם האף למעלה במידה והיא לא בנאדם, זה קורה. הלימודים עוזרים לטפל בזה כי הן פוגשות חבר'ה איכותיים בנסיבות רגועות יותר ומבינות שצריך לתת צ'אנס גם לבחורים הטובים אז אל ייאוש...

בכל מקרה אבל - אם מישהי יפה יהיו הרבה שיתחילו איתה. אמנם, ייתכן שהרבה מהם יהיו כאלה שהיא לא מעוניינת בהם, ועד גיל מסויים כתוצאה מזה היא תהיה כלבה אטומית דווקא לבחורים טובים אבל לא משופשפים שיתחילו איתן בלי המון ביטחון, אבל יופי זה דבר שבאמת אין אף פעם יותר מדי ממנו.

dori78

New member
תלוי מה אתה מחפש

אם מישהי רוצה סטוץ - כן, אתה צודק, מילה אחת ויש לה סוללה שלמה לבחור ממנה.
מי שמחפשת קשר אמיתי, בעיקר אם היא חסרת ניסיון - לא משנה כמה טוב היא נראית, זה לא פשוט למצוא בן זוג.

אגב, יש כמה אתרים שאם בחור יכתוב בהם הודעה כמו שנתת כדוגמה - תתפלא, יהיו לו לא מעט פניות.
אני מקווה בשבילך שאתה מחפש משהו שהוא קצת יותר מזה.

לדעתי

עשית פה הכללות גסות ביותר

למשל כל מה שכתבת על בחורות
לא מתאים לי, ולא מדבר אליי וגם עליי !

מה זה הכללות, אלה הבחנות לגיטמיות

אני חושב שזאת תהיה היתממות גדולה מאוד להגיד שנשים וגברים זוכים ליחס זהה בשוק הפנויים פנויות.

לא דיברתי עלייך - או על מישהי ספציפית - והסיבה שאם מישהי הייתה מדברת ככה היא הייתה זוכה לטור של גברים היא כי מדובר במשהו יוצא דופן, שלא קיים למעשה במציאות. בנות "נענשות" על מופקרות כזאת, בזמן שגברים אפילו זוכים לשבחים.
וזה גם לא כזה סוד גדול או המצאה מיוחדת שלי...

לגבי דורי שכתב על מציאת בן-זוג - בזמן שמה שאתה אומר כמובן נכון, צריך להתייחס למשמעות הכללית של הדברים: אם מישהי יכולה לסחרר גברים סביבה בקלות, היא גם יכולה להשיג גברים שהיא רוצה יותר בקלות. אולי זה ידרוש נועזות ממנה, אני לא אומר שלא, אבל לעומת זאת גבר שרוצה מישהי לא יכול פשוט לרמוז לה שיש לה מצב איתו ולצפות שב9 מ10 מקרים זה יעבוד, הוא צריך לעשות מעבר, ועדיין יש גם סיכוי שידחה.

יכול להיות שהמעבר הזה מפאסיביות לאקטיביות במציאת בן זוג ובפתיינות הוא מעבר קשה, והוא מורכב מהרבה חסמים - לא רק פסיכולוגיים אלא גם חברתיים (שמקשים "להתחיל" עם מישהו פרופר בפומבי) - אבל מרגע שחוצים אותו אני חושב שלאישה צעירה יהיה קל יותר למצוא בן זוג מבחור צעיר.

*כל זה לא אומר שזה אמור להיות כל כך קשה לבחור צעיר, ראה את ההודעה שלי למטה, אני חושב שזה עניין של הלך מחשבה יותר מכל גורם אחר - מראה, מעגל חברתי, you name it (הגם שהם כמובן משפיעים).

am i am

New member
נראה לי שהכי כדאי זה לדבר איתו על זה.

ולהבין מה הם הרצונות שלו, ולהבין ממנו מה ידרבן אותו, והאם הוא רוצה שידרבנו אותו...

כי אצל כל אחד זה אינדיבדואלי, יש כאלה שרוצים שידחפו אותם ויתנו להם פוש, ויש כאלה שמעדיפים "לאט לאט ובכוחות עצמם"... ככה שאני חושב שאין כאן תשובה חד משמעית.

זה באמת תלוי ביחסים שלך עם החבר ובמידת

הפתיחות בינכם.

למרות שיש נטיה לאנשים עם בעיה ועוד בנושא רגיש ומביך להרחיק אנשים אחרים, ובעיקר את הקרובים.. אז אולי תנסה אתה וחברייך בלי יותר מידי מילים ,אלא עם מעשים להכיר לו איזה בחורה.
למשל: ידידות שלכם,חברות, חברות של חברות...מהלימודים,עבודה...
או אם רובכם בלי בנות זוג כרגע/בעלי חברות לא קנאיות במיוחד לצאת לערב בנים ולהתביית בצורה נחמדה על חבורת בנות...

וקראתי הודעה אחרת שלך בשרשור לגבי, זה שמפתיעה כמות הבנות פה. זה לא נובע רק בררנות,אבל לא נכנס לזה עכשיו...
שומעים את זה פה ואיפה לא שבנות יכולות להשיג בחור תוך שניה! הצחיק אותי המשפט שליהיות בחורה צעירה זה המצרך הכי מבוקש בעולם.. נכון ידוע, ונכון נאמר הרבה אבל זה היה נחמד לשמוע את זה שוב במילים שניסחת.. אז תודה על התזכורת

אני חושב שזה הרבה בראש..

כשחזרתי מטיול במזרח הייתי במין גישה כזאת של "להכיר אנשים חדשים", הייתי מאוד פתוח כי באתי בגישה כזאת לטיול (עם חלק גדול מהחבר'ה) וזה נגרר לארץ..

אולי משהו שתומך זה שברגע שאני נכנס לגישה כזאת איכשהו תמיד יש מיד תוצאות (ביום השני של טיול מאורגן שהיה לנו כבר פגשתי בחורה תכולת עיניים איתה שכבתי בהמשך הטיול), אבל אני חושב שזה לא ייחודי לי, זה פונקציה של הלך מחשבה.

לדוגמא, הייתה לי תקופה של כמעט שנה של "יובש" ובמידה רבה מבחינת סקס אפילו יותר למרות שיצאתי, אבל אני מאמין שזה הרבה בגלל שלא באמת ביקשתי להכיר אנשים חדשים, יותר שקעתי בעצמי, גידלתי זקן כזה וכו'.. אם את רוצה טיפ ממקצוענים שלדעתי תקף גם לבנות - תדמייני שאת רצה לבחירות באגודה באוניברסיטה (רשמת בלימודים וזה רומז על סטודנטיאליות) - עכשיו מתחיל סמסטר ב', כשאת פוגשת אנשים חדשים בשיעורים תדובבי אותם, תגידי שלום, איך קוראים לך, מה את/ה לומד/ת (גם בנים וגם בנות). תנסי בכל יום להכיר מישהו חדש, לא למטרת זוגיות ולא כדי שתהיו BFF - אלא פשוט כדי להרחיב את האופקים ה...חברותיים שלך

תראי אותי, אני בחור קצת גבוה מהממוצע, לא שרירן ולא שמנמן (אבל בדרך!
), ואם אני מזניח אני נראה כמו איש מערות. אבל אני חברותי, ולמרות שאני בן אני מוקף באנשים שאומרים לי שלום בכל פינה... וזה מוביל - פעם אחרי פעם אחרי פעם - גם לקשרים זוגיים. לא תמיד צריך לחפש בסיטואציות מלחיצות כמו לתקוף בפאב.. אם את רוצה לקחת את היוזמה לידיים - זאת אופציה. דמייני שהם בוחרים פוטנציאליים, תגרמי להם להרגיש שאת אחלה ואם הם לומדים איתך תציעי להחליף פייסבוק וכו'... בהתחלה תעשי את זה בראש כדי שתוכלי "להציק להם לפני הבחירות" - אח"כ כי את רגילה...

וכבת זה אפילו קל יותר! תחשבי על עצמך כפרס, את באמת המצרך הכי מבוקש בשוק - מי לא היה רוצה להניח עלייך ידיים?
אייפון 5 לידך נוקיה צביקה פיק.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אולי אני פשוט אפרוש מהלימודים ואטייל לי בעולם

נשמע המתכון הבטוח להשתחררות...

למעלה