איזה פורום של מסכנים חחח

איינשטיין?

תשאל את נמני שלנו. הוא בטוח יודע.

PieOMy

New member
../images/Emo10.gifפגעת איפה שכואב

כולנו בעצם רק רוצים להיות כמוך.

Deep1

New member
אפשר להיפגש

איתך היום בערב? אתה בדיוק הטיפוס שלי...

DDN

New member
הוא ממציא אנשים? מי זה תמיר גל?

אם הוא רוצה דיכאון, שילך להסתכל במראה.

ailag

New member
גוגל, יא חנון

<קליק /> (i was feeling lucky) וגם אני לא ידעתי מי זה. מעניין אם הוא יודע מי זה האנשים במוזיקה שאני שומעת.

DDN

New member
../images/Emo3.gif

לא באמת רציתי לגלות מי זה. העדפתי לחשוב שהוא המציא אותו (תיארתי לעצמי שזה איזה זמר דיכאון. . .. )

MajorWinters

New member
פרוזה...

אבא, אבא ישאר אבא, אבא אל תלך אבא בוא אלי מהר אבא, אבא'לה

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פשוט טמטום סטריאוטיפי נלעג. לך תמצא חיים
ואני דווקא יודע מי זה, והשירים שלו עושים לי כאב ראש
תמיר.

Blue Puding

New member
יש לי דיכאון בדם!!

תוציאו את זה משם!!! תוציאו תוציאו!! רגע!! יש לי הארה!!! למה פריקים חותכים ורידים? כדי להוציא את הדיכאון מהדם!! אוחחח אני שנונה ברמות בשעה כזאת...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XDDD

פעם לקחתי ידיד שלי ושרטתי אותו עם הציפורן ונהיה לו אדום, ואז עברנו על זה עם סרגל והראנו את זה לפרחה ואמרנו לה שהוא חותך את הורידים XDDD והקטע המצחיק? היא האמינה וברחה בצעקות XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ailag

New member
פרחות הן עם טיפש

פעם בצבא הגיע משלוח פקצות חדש, ובארוחת צהריים בחדר אוכל (כשעוד הייתי בחדר אוכל. ג'יז! זה היה בתחילת 2000!) היה ספגטי מגעיל משהו. עמדתי ליד זוג פקצות, וכשתהו על קנקנו של המאכל אמרתי להם: אם אתן שמות את זה על הצלחת וזה זז קצת, תחזירו את זה בחזרה. הן התחילו לצווח "אאאאא! תולעיםםםם!!!!!11" כל כך חזק והרבה, ואני צחקתי כל כך חזק והרבה שלא הצלחתי להסביר להן שעבדתי עליהן. והאמת, עם חדר האוכל שהיה שם, לא הייתי מתפלאת אם היו מגישים תולעים. סגרו אותו שנה אח"כ ושינו מתכונת ומתכונים.

למעלה