איזה פרק יפה!!!

ares chosen

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אין לי מילים
Do Not Make Me Zap You

../images/Emo58.gif פרק אדיר.

מצחיק, מתוחכם, מטורף, מתגרה בצופים. יש לי רק בעיה אחת. האם אני טועה בזוכרי שאחד מהדברים שבגללם היה לזינה כל כך קל לפתות את לוציפר היה שהוא רצה להיות ארכימלאך אבל קינא כי הוא ראה אחרים מקודמים לפניו? אז מה פתאום עכשיו הוא מוצג כארכימלאך?

Dafi the Mighty

New member
נראה לי שעשו את זה רק... ../images/Emo58.gif

בשביל להראות שזינה רעה- שהיא השחיטה ארכימלאך, יצור קדוש וטהור. שלא צריך לסמוך עליה, יאדה יאדה יאדה...

ares chosen

New member
ועכשיו אחרי שנרגעתי בערך...

אוקי.... ואו
נהדר
פרק מוצלח ואני חייבת לציין שהופעתו של מייקל היתה אחלה
אז עם מה נתחיל
עם ארס כמובן: אין עליו
מה שהיה בחווה שהוא היה...מישהו מוכן להגיד לי מה זינה עשתה בחדרכ האחורי
ואח"כ....אוי זה היה עצום
דייטי היתה מעולה
Poof indeed גדול
כל האורחים היו מצחיקים בטירוף... בנוגע לסצנה בסוף אני בטוחה שדפי תתאר יותר טוב ממני נכון דפדפ?
Do Not Make Me Zap You

canimal

New member
אה.... ../images/Emo58.gif

אוקיי....... ממש ממש שנאתי את זה שהכניסו מצלמות וציוד וכל זה בהתחלה. כי.......... אני כנראה ממש מרובעת.
אבל........... הם הראו את איב ואיך שהיא באמת כשליחה של איליי, הם פתרו את עניין הצריך מלחמה ואהבה וכל הפרקים שהיו של העתיד עם ארס שאני עדיין מתכחשת אליהם.. אז................... דעתי מאוד חצויה. כי באמת אחלה פרק ופה ושם הי די צפוי אבל בגלל שזה צפוי התסריטאים כנראה הכניסו את האלמנט שרואים את זה כראיון בטלויזיה... הממ הממ הממ.......... אה והיה פעם פרק שאיזשהו אל לקח את כוחותיו של ארס ולכן כל האנשים שלא היו שרי מלחמה התחילו להילחם אחד בשני ודווקא אנשים כמו זינה היו שלוים יותר כי הם ידעו איך לתעל תכעס. אז זה לא קרה כשארס איבד תכוחות שלו הפעם. אבל טוב, אפשר למצוא לזה תירוץ כמו "אולי עבר הרבה זמן מאז שנישללו כוחותיו אז ואם היינו מחכים עוד כמה פרקים האפקט של חוסר אל מלחמה היה משפיע שוב". טוב עכשיו אני סתם חושבת ומדפיסה בקול רם.

Dafi the Mighty

New member
ארס איבד את הכוחות שלו ../images/Emo58.gif

כבר מסוף העונה החמישית. ואני חושבת שזה כנראה שונה. לא יודעת, בפרק Ten Little Warlords ארס איבד את האלוהות שלו כי הוא איבד את החרב שלו (או יותר נכון, מישהו גנב לו את החרב) ופה ארס ויתר על האלוהות שלו ואני מתארת לי שזה היה שונה. אני חושבת שבגלל זה דייטי איבדה את הכוחות שלה (כמו שזינה אמרה, אי אפשר לקבל סלחנות בלי כעס, אי אפשר לקבל שלום בלי אלימות וכ"ו...) בגלל שארס לא היה שם כדי לאזן אותה. קליגולה ניצל את זה ולאט לאט גנב את האלוהות של דייטי.

canimal

New member
כאילו כשאתה מאבד את האלוהות זה

הורס תאיזון אבל כשאתה "מחזיר" אותה לשאר האלים היא פשוט צפה שם למעלה ומוודאת שהכל מאוזן?

Idomania

New member
אבל זה די הורס..

את התיאוריה שהם בנו בסוף העונה החמישית שהאנושות יכולה להתקיים בלי האלים ועכשיו הראו שלא וגם די הראו שכל כח אהבה ואיליי של איב היא שטותי לגמרי כי אם אפורדיטה לא שם אז סתכלו מה קורה אפילו למאמינים של האל היחיד.. הם קצת סטרו את עצם הייתי אומר... אבל פרק נחמד ביותר אהבתי את הקטע שאיב התפרצה על המצלמה והתחילה לקלל בלי הפסקה(תודו שהיה נחמד לראות אותה קצת מוציאה עצבים) בקשר לפרק הבא כבר יש שם קטע מעצבן שרואים את איב אומרת "i came in peace" זה מעצבן שהיא אומרת את זה ..

ענבר1

New member
איזה פרק מהמם!!!!!!!!!

דייטי הייתה פשוט גדולה.... איך אהבתי את הקטע שהראו רגעים אינטימיים בין זינה לארס ואת הפרצוף של גבריאל זה היה אדיר!!!!!!!!!! קליגולה כרגיל היה אידיוט וארס מי אמור
איזה יפה הוא היה!!!!!!! ומה בדיוק הוא עשה עם זינה בחדר האחורי....? והציטוט הבלתי נשכח Oh i killed so manny people.....the pain the pain!! ועוד דבר...הייתי בטוחה שהרקולס יקפוץ לדקה או 2...

LLRO

New member
פרק ענק!../images/Emo6.gif

או.קיי, זה היה פרק מעולה! אחד הטובים אי פעם אם אתם שואלים אותי. בהחלט נכנס ל"עשרת הפרקים הטובים ביותר של זינה" ציון מאחד עד עשר:
10 נקודות! אהבתי את איך שזינה הגיבה כששאלו אותן על היחסים בינהן, זה אומר שיש מה להסתיר... ובקשר לשאלה מה זינה עשתה בחדר האחורי בבית של ארס... את באמת צריכה תשובה על זה? איב היתי חמודה (אני לא מאמינה שאמרתי שאיב חמודה) כשהיא הכריחה את המראין הזה לקחת את השעורה (או מה שזה לא היה) אבל לא הבנתי דבר אחד, למה גבריאל מנעה מזינה לאכול את התפוח? בתור מעריצה אני שמחה שזינה לא אכלה אותו, אבל מה איכפת לגבריאל שכל אחת מהן תיקח ביס והן יהיו אלות? מבחינתן זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות להן.

../images/Emo58.gif כמה תשובות

כן, הם מיצו גם את המתח השיפרי וגם את הסאברי עד כמה שאפשר, ובאופן יפה, לדעתי. בקשר לגבריאל, זה תמיד התפקיד שלה לשמור שזינה תעשה את הדבר המוסרי והתפקיד של ארס לפתות אותה לעשות ההפך. הם כמו המלאך והשטן שיושבים על כתפי הגיבורים בקומדיות אמריקאיות מפגרות (לא שגבריאל כזאת מלאך או ארס כזה שטן, אבל מבחינת היותם מייצגים צדדים הפוכים בזינה). בכל אופן, לאכול את התפוח לא יהיה הדבר המוסרי לעשות. בקשר לחדר האחורי, אני לא חושבת שזה היה חדר אחורי, אלא כניסה אחורית (אם אתם זוכרים מ-OLD ARES HAD A FARM, היתה כניסה אחורית דרכה זינה הסתלקה רגע לפני שגבריאל וארס יצאו החוצה והעמידו פני חוואים). בקשר לאיך שארס חיקה את זינה בעניין האנשים שהיא הרגה, זה היה ממש מוצלח. בכלל, פרק מעולה. נכנס בקלות לרשימת הקומדיות האהובות עלי ורשימת הפרקים הטובים של העונה השישית.

ולמי שדואג, השבוע לא צינזרו כלום

פצפון אפילו הצינזורים על השפה המלוכלכת של איב הם במקור. זה חלק מהקטע שזו כאילו תוכנית טלויזיה. ד"א - מי שרואה "הישרדות" - נייג´ל לא הזכיר לכם קצת את ג´ף פרובסט?

korinalir

New member
WOW!

איזה פרק ענקקקק
מצחיק נורא
סוף סוף ארס ודייטי קבלו את האלוהות שלהם חזרה באמת מגיע להם! באמת איב חמודה שהיא מקללת ג´רי ספרינגר סטייל והמנחה אכן מזכיר את לארי החבר של אלי מקביל.. אוי ארס שיכור ואומלל כל הפרק זה היה פשוט מצחיק באמת שהגיע לו להיות אל שוב כל העונה אני מחכה לזה
אמממ זינה וגבי שולטות בעולם...זה ישעמם להן... איך לעזאזל אודין היה מלא חבורות מזינה!? הרי היא איבדה את היכולת להרוג\לפגוע באלים הוא לא אמור לדמם!
בטח יש לי עוד מה להגיד על הפרק אבל שכחתי...

למעלה