איזה פרק יפה

I n n u e n d o

New member
איזה פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחח לואיס ושרידן אולי עושים את עצמם שונאים אחד את השני אבל רואים שזה לא אמיתי
איזה חמודים תרזה ואית'ן איזה נשיקה הוא דפק לה חחח

כן

איזה מתוק איתן!! אני חשבתי שבטח הוא יגיד לה "אני יודע למה את כל כך עצובה בגלל הסרט" תרזה: "מה אתה יודע...הו לא" איתן:" נו זה בגלל החבר הזה שלך צ'אק,הוא גם בא ממשפחה עשירה והם לא קיבלו אותך.." תרזה: "אה כן זה בגלל זה" והוא היה כזה מאמי שהוא נישק אותה!! ולואיס ושרידן שיתבגרו כבר..אוף קרציות!

Bow Wow2004

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

הנשיקה של תריתן היא בטח חלום...שוב...אבל הפעם נראה לי שזה החלום של איתן לשם שינוי. אח, יכולות החשיבה התסריטאית שלי מפתיעים אותי כל פעם מחדש. אני פשוט גאון! (אם זה באמת יקרה אז אני אומר מראש שלא קראתי את התקציר לפרק של מחר). מצד שני יכול להיות שאני נביא - בואו נראה... אני מנבא שבפרקי תשוקות בעתיד יקרו הדברים הבאים:
טאביתה תנסה להעביר את צ'ריטי לצד האפל
אייבי תסחוט את איב ותאיים עליה שתחשוף את עברה אם לא תעזור לה להשיג את סם
קיי תנסה להשיג לעצמה את מיגל
וויטני תתכחש לרגשות שלה על צ'אד
ג'וליאן ינסה להרחיק את שרידן מלואיס בעזרתו של אליסטייר
תרזה תסמוך על הגורל שייאחד אותה עם איתן
גרייס תאפה עוגת מרק עגבניות *אם חלק מהדברים האלה יקרו אז אני בהחלט ייחשב לנביא ואז תהיו חייבים להעריץ אותי, להשתחוות בפניי ואז אני ישתלט על הפורום הזה וישמיד את כולכם! חה חה חה...

Scarlet Witch13

New member
אני חושבת שזה קרה באמת!

כמה פעמים אפשר להפוך את זה בחלום?!??! וככה העלילה לא מתקדמת! אני חושבת שזה לא חלום...! ובטח אית'ן יתחיל להתנצל....ו.. ובעעע!

backstreet girl

New member
נכון...זה היה אמיתי ומדהים........

כ"כ אהבתי את הנשיקה הזאת.... אהבתי גם את הנשיקה שוויטני נתנה לצ'אד..... שואיס היו מדהימים ואני מאוד מקוה שג'וליאן לא ימצא שומר ראש חדש...... אייבי הייתה גדולה מהחיים.....איך שהיא מטמטמת את סם..... גרייס הייתה נחמדה ואיב אומללה....... מיגל היה נחמד.......

איכס

הנשיקה של וויטני וצ'אד הייתה מגעילה זה כאילו שהיא הייתה איזה נקרופילית.. (אחת שנמשכת לגופות)... כי הוא כאילו חולה ושוכב ולא זז והיא באה ומנשקת אותו בעעע... ואיתן חתיך!

Bow Wow2004

New member
מי זאת יוליה שאת כל כך מעריצה??

בכולופן, וויטני נישקה את צ'אד כי היא רצתה להכניס בו חיים בחזרה. האמנם? לי נראה שהיא אכן רצתה לגרום להתעוררות אבל... לא במובן שנראה לכם. לי נראה שהיא רצתה שהוא ימות כדי לבדוק אם התיאוריה על זה שדברים מתעוררים אחרי שמתים נכונה. אז היא נישקה אותו - שזה דבר מגעיל בפני עצמו לקבל נשיקה מהפודלית הזאת שחייבת דחוף לראות אורטודנט - זאת הייתה הדרך שלה להרוג את צ'אד מצד אחד, ומצד שני לרומם אותו... האם אז היא הייתה מתכחשת לרגשותיה? או שהיא פשוט הייתה מבינה שהיא חייבת להחדיר לעצמה... לראש שזאת לא הדרך. ממממ... BOW-WOW, בתהיות לילה (שלא מרמזות על שום דבר!)...

Bow Wow2004

New member
ואם בתהיות לילה עסקינן - -

מה הייתה המטרה של מיגל בפרק של היום? הוא לא גרם לאף אחד להבין כלום, הוא לא היה משמעותי באף סצינה. הוא היה סתם. לא הייתה לו אף סיבה להיות בפרק הזה. אז למה הוא היה? א. בזמן האחרון לבחור אין עבודה. משמיטים אותו מהמון פרקים. אז היה נדיר שיהיו פרקים בהשתתפות הטינס בלעדיו - עכשיו זה קורה באופן כמעט קבוע. ב. צ'ריטי. מי היה יכול לחשוב אי פעם על פרקים עם צ'ריטי ובלי מיגל??? אז עובדה שב-10 פרקים אחרונים בערך, מאז שצ'ריטי התעופפה לה מחוץ לחדרה היא משתתפת קבועה ומיגל לא בתמונה - אם זמתם לב זה קרה המון פעמים בזמן האחרון: פרקים עם צ'ריטי אבל בלי מיגל. ג. טובות. התסריטאים עושים לו טובה שהם מכניסים אותו לאיזה פרק אחד ביום שלם. שלשום זה היה בפרק האחרון של הלילה בבית הקפה שהוא דיבר עם וויטני על צ'אד (ואולי גם בפרק של היום הפגישו את שניהם). אתמול זה היה בבית החולים בלילה שכל הטינס הגיעו. אותו מקרה קרה גם לטימי וטאבי: לפני 3 ימים הם הגיעו בפרק האחרון של היום למועדון הג'אז כדי לשגע את המלצר ההוא. אתמול הם גם השתתפו בפרק האחרון של היום והגיעו לבית החולים בעקבות מקל הקסמים שמשך אותם לשם. כן, זאת טובה של התסריטאים להכניס את הדמויות האלה (טאבי, טימי ומיגל) למרות שהם כלל לא נחוצים לעלילה. מסקנה: בזמן האחרון בתשוקות קורות תהפוכות אין-סופיות, לא מוגבלות ואף מתישות. פעם היינו רגילים שכל פעם היו מכניסים לנו 2 פרקים ברץ בלי וויטני, תרזה, גוון ואיתן - העניין הזה היה על בסיס קבוע ובד"כ 4 הדמויות האלה לא היו משתתפות ב-2 הפרקים הראשונים של יום חדש. עכשיו, הכל התבלגן: גוון יצאה מהמרובע ובמקומה נכנס צ'אד שנהיה גם חבר טוב של איתן (שמשום מה לא שואל לשלומו ולא בא לבקר אותו בביה"J אבל זה כבר משהו אחר). ככה יוצא שב-20,30 הפרקים האחרונים לא היה פרק אחד בלי תרזה ואיתן והסיפור שלהם. הם השתתפו בכל(!) פרק מאותו יום שהם התנשקו בפארק. לא היה פרק אחד שלא בהשתתפותם. למרות שכאשר דמויות כאלו וכאלו יוצאות אל מחוץ לעיר - התסריטאים נוהגים לתת להם חופש של פרק אחד (ראה המקרים: אייבי, סם וגרייס בחופשה במלון/ הטינס בסקי-לודג'/ תריתן וצ'אדני בבקתה/ שואיס בסנטה פה ועוד ועוד) - הפעם שאיתן ותרזה היו בברמודה הם הופיעו רצוף במשך כל היום ולא קיבלו חופשה של אפילו פרק אחד ועדיין לא מקבלים. ככה יוצא שהם תופסים את רוב זמן המסך ודמויות כמו טימי, טאבי ומיגל משתתפות ממש בקושי.

Bow Wow2004

New member
וכמובן שלא נשכח - מי מרוויח?

עד עכשיו דיברנו על המפסידים הגדולים (טימי, טאבי ומיגל) ועכשיו הגיע הזמן לדבר על המרוויחים, יותר נכון 2 המרוויחות הגדולות: קיי וסימון. אמנם קיי כבר לא מתעסקת בלהשיג את מיגל כי מיגל בקושי מופיע אבל קיי וסימון קיבלו עונש - לא ללכת לנשף והן יעשו הכל כדי שהעונש הזה יבוטל. בין השאר הן ילכו לבית הקפה לחשוב על תוכנית להגיע לנשף לא לפני שהן ינסו לרכך את גרייס שתרשה להם ללכת בכך שהם ינקו לה את הבית. מרוויחות עוד פרקים - מרוויחות! עכשיו הן הגיעו לבית הקפה ושמעו על המקרה של צ'אד מה שגרם להם להגיע לזירה ואז לבית החולים ולהשתתף בהמון פרקים ברצף תודות לכך. אבל לא בגלל זה קיי וסימון הן המרוויחות העיקריות. הסיבה העיקרית היא: ג'סיקה החדשה!!!. כן - הגיעה ג'סיקה חדשה לשכונה והתסריטאים רוצים לקדם אותה ומכניסים אותה בהמון פרקים ברצף כדי שתשתלב וכדי שהצופים יתרגלו אליה. להזכירכם הג'סיקה הקודמת השתתפה אפילו פחות מהאנג'ל-ברט (אלוהים ייקח אותה אמן). ככה יוצא שג'סיקה החדשה והטרייה השתתפה ביותר פרקים ביום-יומיים האחרונים ממה שג'סיקה הראשונה השתתפה בחודשיים האחרונים. ועם מי ג'סיקה ניהלה את רוב שיחותיה? עם קיי כמובן! ומי צמודה לקיי 24/7? סימון כמובן! ההשתלבות של ג'סיקה החדשה גורמת לקיי ולסימון להרוויח יותר פרקים. לעומת זאת הדמויות שעד עכשו היו מעורבים עם קיי וסימון ולא עם ג'סיקה (כמו מיגל וגם טימי וטאביתה) מפסידים ולא משתתפים. את מיגל אפילו שמים עם וויטני בגלל שהקשר שלו עם קיי וסימון נגמר לבינתיים, שכן ג'סיקה החדשה שאליה צריך להתרגל ולקבל והכל - היא זאת שתהיה צמודה אל הבנות.

כמה שאתה חופר.....

אלוהים... (אבל במובן הטוב..) בכל מקרה איתן ותרזה: מה נעים ומה נחמד שמראים אותם בכל פרק!! הפכו אותם לזוג מרכזי...! כי דוגרי איתן עושה את הסדרה (נכון יש גם את לואיס) אבל נראה לי שברגע שיחליפו את איתן אני אפסיק לראות... מיגל: חבל שלא רואים אותו וזה היה ממש מוזר שהוא דיבר עם ויטני כי ממתי הם מדברים?? טימי וטאביתה: תודה לאל שיש לנו הפסקה מהם הם כל הזמן מדברים על אותו דבר... אה צ'ריטי תעבור לדארק סייד...למי איכפת! ויוליה היא חברה מאוד טובה שלי.. וכשלה היה ניק בתפוז קראו לה המעריצה של שטולבך שזאת עוד חברה שלי ואז החלטתי להיות המעריצה של יוליה... הבנת?

Bow Wow2004

New member
אלוהים הוא תמיד במובן הטוב

וכן, איתן ותרזה נהיו הזוג המרכזי ~בעעעע~. הקופה והמגמגם. בכל פרק דוחפים לנו אותם ועושים מהם סיפור מרכזי וסתם. הם כל הזמן חוזרים על עצמם (נכון זה תשוקות והכל, אבל יש גבול). ומסתבר שהנשיקה הזאת במזח לא הייתה חלום אחרי הכל. נראה שהתסריטאים רצים ומתקדמים יותר מדי מהר. ובגלל שתרזה, שבד"כ נמצאת כל הזמן עם וויטני, נמצאת כל הזמן עם איתן, ובגלל שקיי, סימון וצ'ריטי, שבד"כ נמאות כל הזמן עם מיגל, נמצאות כל הזמן עם ג'סיקה החדשה - בגלל זה וויטני ומיגל נשארו לבד אז מה עושים במקרה כזה? מחברים את שניהם יחד.

תסביר לי משהו אחד...

איך לכל דבר יש לך תשובה?? דבר שני זה שאיתן ותרזה הפכו לזוג מרכזי זה בכלל לא בעעעע נכון שתרזה היא קצת קופיפה אבל עם מישהו כמו איתן לצידה..מי מסתכל בכלל עליה... תודה לאל ששבוע שעבר לא היינו צריכים לסבול את שרידן ולואיס כל הזמן. אבל כל אחד יודע שדברים טובים חייבים להסתיים וגם תקופת "איתן ותרזה זוג מרכזי" חייבת להסתיים ועכשיו נהיה חייבים לראות את לואיס (טוב אז זלא כל כך נורא..) עם שרידן (שזה מאוד מאוד מאוד נורא) רבים כל דקה... באסה... ותגידו צ'אד לא אמור להיות בן איזה 20 ומשהו... למה הוא מסתובב עם ילדות בתיכון..?? ואותו דבר עם איתן... ועוד שאלה למה תרזה כל כך רוצה להתחתן?? מה יש אם היא תחכה עד שהיא תסיים בית ספר יפלו השמיים??? וזהו ואיתן חתיך!

Bow Wow2004

New member
אני יענה לך בקצרה

ובסינית... 中新网2月14日电据香港文汇报报道,自80年代中期,第一批香港货柜车司机在深圳包养“二奶”以来,如今的“二奶”的队伍已经更新为第3或者第4代,甚至更为靠后。其菟丝花般的生活手段更为一些女性所追崇,并有愈演愈烈之势。随著“二奶”队伍的不断扩大与年轻化,年老色衰被弃的“二奶”越来越成为社会突出问题,为各方面所重视。 有知情者告诉记者,这些被包养的“二奶”,只有少部分是对包养者存在真感情的。在这样的感情基础 今日焦点: · 《福布斯》:明星们有误解 商业价值不等于收入 · 彩民质疑双色球摇奖过程 摇奖画面系后期炮制(图) (图文) · 市民由“怕”变“盼”:南京“拆迁新策”揭秘 广 告 上,能够“填房转正”者少之又少,绝大多数女性在选择当“二奶”时,其最终目的就是能够过得好一些,是其虚荣的表现。 在采访中,这些被包养的女人对自己的身份一般都是三缄其口,她们很少和邻居往来。而平时的活动一般就是到同等身份的朋友家中打打麻将,或者一起在楼下溜狗,再不就是一起上街、泡吧,过著悠闲的生活。而当记者问其如果不做“二奶”,准备干什么时,这些看似光鲜的女子都默不做声起来。因为她们知道,她们除了年轻美貌和较会迎合男人的心的本事外,真的一无所有。而年轻美貌会随时间的消逝而消逝;迎合男人心的本事也会为花心男人所厌弃。提及当其最终无人包养,日后的日子如何过?这些女人多是先沉默一番,然后迷惘地回答:“没有考虑这么多。”(郑海龙) 文章来源:中国新闻网

darklighter

New member
אני מסכימה לגבי העובדה המדעית ש...

איתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןחתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

darklighter

New member
בקשר לטאבי טימי מיגל ותריתן

טאבי וטימי הן אחלה דמויות שצריכות זמן מסך יותר גדול.... מיגל? הוא יבש יותר מהעוגת מרק עגבניות של גרייס... ותריתן- נכון הם חמודים הם חתיכים מהשחקנים הטובים הבודדים אבל חלאאאאאאאאאאאסססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם חוזרים על עצמם... הקטע עם ג'וליאן הסוטה היה חידוש מרענן ומבחיל בו זמנית חחחחחחחחחח..... ועוד משהו- תפסיקו לבלגן לי את השרשורים!!!!!!!!!!!! אני שולחת תגובה להודעה ואח"כ מוצאת אותה 24 הודעות מתחת אחרי שהחליפו כבר 5 נושאים.... ואז אף אחד לא מבין אותי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....... ואייבי- אייבי הייתה גדולה....... היא גורמת לסם לכאבי ביצים כל פעם מחדש......חחחחחח אבל אל תדאגו ציפור קטנה (לא זאת של אורוויל) ואדומה עם ציור של S לחשה לי שבסוף הוא יכנע ויתפס על חם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

למעלה