איזה פרק יפה

darklighter

New member
אולי סטירה חזקה הייתה עוזרת לו?

מינימום זה היה מקטין לו את הנחיריים חחחחחח...

darklighter

New member
חחח באוו וואוו....../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד ויש כבוד הדברים שאמרת זה בערך מה שקורה מתחילת הסידרה ועד סופה חחחחח....... ואתה לא יכול להשמיד את כולם בלי עזרתי אני הdarklighter שלך.... אז אם אתה רוצה להיות המקור תהיה קצת יותר דיפלומטי חחחחחחח..... והנשיקה הייתה אמיתית- אבל קראתי שכרגיל הוא יתנצל על הנשיקה בפני תרזה (הוא באמת גבר????) והיא תאמין עוד יותר ש"זה הגורל" ושאיתן מבין שהוא מתאהב בה והיא תנסה גם לפתות אותו...... לא נראה לי שזה ספוילר גדול כי זה די צפוי אבל שיהיה... לא בא לי ששוב ימחקו לי הודעות!!!! יאללה יאללה שיגיע כבר הפרק של מחר..... רק חבל שלפי מה שקראתי השבוע יהיה די משעמם..... אבל טאביתה תהיה ביום שני כנראה אז יש למה לצפות.... המשך צפייה מהנה מלאכים טהורים שלי... וגם לך באוו וואוו... ופייטון4...

Bow Wow2004

New member
אין טאבי גם היום? *פיהוק*

ת'אמת לא ממש מזיז לי אם הנשיקה הייתה אמיתית או לא אמיתית ועם שרידן תבלה עם לואיס 24/7 או לא - הקטעים האלה בסדרה משעממים ונשיים. אני רוצה רק על-טבעי וקיי וסימון. אם הסדרה יכלה להיות רק איתם אז זה היה אחלה. גם לא היה אכפת לי אם מדי פעם היו מכניסים את אייבי...

הצילצול

New member
מה יהיה בפרקים השבוע...

איתן יתנצל על הנשיקה שלו בפני תרזה... לואיס עובר לגור עם שרידן ומגלה שפעם הבקתה הייתה של משפחתו. גוון חוזרת במפתיע ורואה את תרזה לבושה בשמלת הכלולות שלה. האנק יהיה בבי"ח בגלל שמישהו תקף אותו סם יצליח לחזור לחוף אל גרייס המתוקה שלנו. צאד מנסה להוציא מוויטני שתצהיר על אהבתה איליו.

איזה חמוד איתן

היה היום.... אני מתה עליו! חבל שהולכים להחליף אותו...:( את אמרת שאת מדברת עם איתן החדש באימייל? יש לך גם את של הישן? אוש סתם עבדת על כולנו??

למעלה