איזה פרק מדכא היה היום

איזה פרק מדכא היה היום ../images/Emo7.gif

כולם עצובים
ג'ק בגלל רמונה שרוצה את ויקטור, ולא מובן לי למה הוא רוצה את רמונה? הוא לא מכיר אותה בכלל, היא לא כזאת יפה והיא בכלל מתייחסת אליו בצורה קרירה ומגעילה. מקנזי מצאה שק אגרוף העונה לשם ברוק, כדי לפרוק את תיסכוליה, ובילי על ראול - איך הוא יכל להיות כזה מגעיל? ראול חבר שלו, תמיד מגן עליו ובנאדם מקסים, והוא ככה עושה לו? חשבתי שהוא בחור טוב. טרישה גם מסכנה. משהו השתלט עליה, והיא לא מצליחה לצאת מזה טוני לא יודע להציע נישואין. הוא כזה לא רומנטי. אכזבה

Charmed24

New member
הפרק של היום ../images/Emo108.gif

ניקי ובראד עדיין ב-
הארור הזה??? כבר איזה שבועיים שהם בדרך לונציה, ונראה לי שעבדו עליהם ובגדול, כי ממה שהבנתי הם עומדים לנחות בג'נואה סיטי טוני ומייגן אני מתרגש בשבילם. החתונה הראשונה של שנת 2000, ולמעשה חתונת צח"מ הראשונה של המילניום. מי יתן ורק המוות יפריד בניהם
ברוק היה ממש מבועת כשמק צעקה עליו. סמרטוט שכמותו. במקום לדפוק לה שתי סטירות, עמד שם חסר אונים. בילי שותה
? ממש לא מזיז לי ג'ק גם יצא לוזר בכל הקשור לרמונה, ואשלי עם התסרוקת הביטצ'ית שלה
עושה לי רע. טרישה מעולה בתור המשוגנע. ראיין שמתחבא מאחורי החצאית של אשתו לשעבר, ושולח אותה להתעמת עם הדרקון יורק האש, בא על עונשו: סצינה עם טימטומס

python 4

New member
פספסת איזה שבוע?

בראקי היו בונציה, ואף הלכו לראות שם אופרה. אתה לא זוכר שניקי התקשרה לחווה מונציה ודיברה עם שרון? הן בילו, נהנו, זהו, הגיע הזמן לחזור לסיטי.

Charmed24

New member
ואני חכיתי

לסצינת לייק אה וירג'ין בגונדולות, נו שוין
איזו שרון? המזכירה של ויקטוריה?

python 4

New member
יו, היו גונדולות

רק שלא הראו לנו את זה, וטוב שכך - אני מעדיף סצינת השתרללות בין ערפאת לנאסרללה לפני בראד וניקי. אתה זוכר שהם חזרו למלון, לפני שניקי התקשרה לשרון הם נכנסו לחדר ומישהו מהם הפטיר "אוי, הגונדוליר הזה.. לא סתם ת'פה". משהו כזה. רגע קלאסי בצח"מ, לא מאמין שהחמצת אותו. לא, שרון, ראש הממשלה.

python 4

New member
איזה פרק מצחיק היה היום../images/Emo6.gif

אני אגלה לכם סוד - בחדר כושר שבו אני רואה צח"מ תוך כדי האימון יש טלויזיה גדולה שמראה ערוץ 3 ולידה טלוויזיה שמראה את ערוץ 5+ (אתם יודעים, זה עם הכדורגל וכל זה). לפעמים, כשאיזה בחור חסון משתמש בהליכון שלידי אני 'מסווה' את זה שאני רואה צח"מ ע"י הסטת המבט לכיוון 5+, תוך כדי זה שאני ממשיך לראות את ערוץ 3 בזווית העין. שלא נדבר על זה שלפעמים 5+ יותר מעניין, במיוחד כשב- 3 מראים את טוני ומאג מתנשקים וב- 5+ איזה שחקן הבקיע גול והוריד חולצה (מנהג אדיר לדעתי, להוריד חולצה אחרי הבקעת גול). הקיצר, איך שאני מתעמק בכדורגל (הירוקים נגד השחורים, אל תשאלו) אני פתאום קולט את היציאה של פול בנוגע ל- 'ניומן לנד' ומתחיל לפרוץ בצחוק. לא יכלתי לשלוט על עצמי. הבחור שלידי חשב כנראה שאני מוזר, צוחק בזמן שעל המגרש הלכו מכות. לא חשוב. איזה פרק משעשע ורב-יציאות. לא רק פול והניומן-לנד שלו (בקרוב, רכבת שדים בכיכוב כל מאהבותיו של השפם) אלא גם "השפם לא נמצא פה ובכל זאת אנחנו רבים עליו" של ג'ק לאשלי. ענק. אבל אין, אין על היציאה של המתרגמת שקוראת למייגן 'מאג'. היא צודקת, כמובן, הדימוי של המא"ג מתאים לה פרפקט. יציאות שמחפות על שעמום טוטאלי. שוב רמונה קטרקט (האטרקציה המרכזית ברכבת השדים בניומן-לנד) מזילה ריר מסביב לשפם, והוא כאילו שום דבר לא מזיז לו את קצה השפם מזיין את השכל על 'אישתי ואישתי ואישתי', שנמצאת עכשיו במטוס עם בראד. שוב פול וכריס משתרללים תוך כדי דיון בסוגיות מוראליות כבדות משקל. שוב המא"ג והטוני שלה, בילי והאלכוהוליזם שלו, מק וחוסר הבטחון שלה, been there, done that. היחידה שמכניסה קצת עניין (חוץ מהמתרגמת והיציאות שלה) היא הטריש, שמדי יום הולכת ומזכירה לי יותר ויותר את צ'רי מצ'וקות. he's evil! evil! God save the Trish. ולגבי הפתיח - ניומני קלאסי. הפתיח היחיד שאין שום דבר מה להגיד עליו (חוץ מזה שבין שרון לויקטוריה הכניסו את המפלצת מהנוסע השמיני, לא ברור לי למה).

python 4

New member
אה, הכי חשוב שכחתי

בסוף הירוקים ניצחו. ואף אחד לא הוריד חולצה. לך תסמוך על שחקני כדורגל.

פייטי

העיקר שהירוקים של עכשיו מנצחים. ובעוד אני כותב קטן כובש את הרביעי ו... מוריד חולצה
ראית

python 4

New member
הירוקים של עכשיו תמיד מנצחים../images/Emo70.gif

אבל קטן?
לא תודה.

היי היי

קטן גדול
וזה ממש לא יפה שאתה מתייג אותו לפני השם כי... אין לו בעיה בעיןשלו
והמבין יבין

python 4

New member
קודם כל,

מאיפה אתה יודע מה יש לו בעיניים, אולי הוא פוזל?
שנית, הדרך היחידה שלי היא לתייג אותו לפי השם. איזה הורים נותנים לבן שלהם את השם 'קטן' ומצפים שלא יצחקו עליו בביה"ס? (טוב אני יודע שזה כנראה שם המשפחה, אבל בכל זאת). פשוט כולם שם נראים לי אותו דבר, אני לא מזהה אף אחד חוץ מרוֹסוֹ והבחור שעומד בשער עם הכפפות המגניבות. זהו! אה, ונימני. אבל הוא לא במכבי חיפה, הוא בבית"ר. אסור לדבר על זה.

../images/Emo6.gif אוהד למופת

העיניים שלו עובדות פיקס, וזה הכי חשוב. מה שאני לא יכול להגיד על העין של...|חיוך מרושע|

python 4

New member
אתה מתבדח על חשבוני?

תדע לך - יש לי תמונה של רביבו נטול חולצה במחשב. כן, פעם לחצתי בטעות על הלינק של 'ספורט' בדף הבית של תפוז וזה מה שקיבלתי (מאז אני לוחץ שם מדי פעם). רק כי אתה כזה נבזה אני לא יעלה לך אותה. (וגם בגלל שהיא הלכה לי לאיבוד בספריית האנשים נטולי חולצה (ופרטי ביגוד נוספים) שלי. לך תמצא שם את רביבו עכשיו).

אבל הכי שווה זה................

אלי אוחנה אני מפנטזת עליו עוד מלפני שון מייקלס זה אומר בערך מגיל 5 הוא כזה חתיך ואיזה שער! וזה לא הירוקים זה מכבי חיפה(נראה לי) זה רק אני או שאבי נמני נהיה חתיך מאז שהוא בבית"ר

אלי או חנה../images/Emo35.gif

אלי אוחנה הוא ממש אגדה.... של פסח במקרה הטוב. אלי אוחנה
באמת
what's wrong with you woman

כלום לא קרה לי אני פשוט אוהבת את

אלי אוחנה זה לא פר כול הידידים שלי צוחקים עליי ועושים באמת את אוהבת את אלי אוחננה(ממש לא מצחיק). אני פשוט נשארת נאמנה מילדות כילדה בת 5 אהבתי אותו וכנערה בת 15 אני גם יואהב אותו! בדיוק כמו במקרה של שון מייקלס אבי נמני זה רק כי הוא משחק בבית"ר כמו שהייתי דלוקה על ראובן"תלתלים"עטר

למעלה