איזה פרק מצחיק היה היום../images/Emo6.gif
אני אגלה לכם סוד - בחדר כושר שבו אני רואה צח"מ תוך כדי האימון יש טלויזיה גדולה שמראה ערוץ 3 ולידה טלוויזיה שמראה את ערוץ 5+ (אתם יודעים, זה עם הכדורגל וכל זה). לפעמים, כשאיזה בחור חסון משתמש בהליכון שלידי אני 'מסווה' את זה שאני רואה צח"מ ע"י הסטת המבט לכיוון 5+, תוך כדי זה שאני ממשיך לראות את ערוץ 3 בזווית העין. שלא נדבר על זה שלפעמים 5+ יותר מעניין, במיוחד כשב- 3 מראים את טוני ומאג מתנשקים וב- 5+ איזה שחקן הבקיע גול והוריד חולצה (מנהג אדיר לדעתי, להוריד חולצה אחרי הבקעת גול). הקיצר, איך שאני מתעמק בכדורגל (הירוקים נגד השחורים, אל תשאלו) אני פתאום קולט את היציאה של פול בנוגע ל- 'ניומן לנד' ומתחיל לפרוץ בצחוק. לא יכלתי לשלוט על עצמי. הבחור שלידי חשב כנראה שאני מוזר, צוחק בזמן שעל המגרש הלכו מכות. לא חשוב. איזה פרק משעשע ורב-יציאות. לא רק פול והניומן-לנד שלו (בקרוב, רכבת שדים בכיכוב כל מאהבותיו של השפם) אלא גם "השפם לא נמצא פה ובכל זאת אנחנו רבים עליו" של ג'ק לאשלי. ענק. אבל אין, אין על היציאה של המתרגמת שקוראת למייגן 'מאג'. היא צודקת, כמובן, הדימוי של המא"ג מתאים לה פרפקט. יציאות שמחפות על שעמום טוטאלי. שוב רמונה קטרקט (האטרקציה המרכזית ברכבת השדים בניומן-לנד) מזילה ריר מסביב לשפם, והוא כאילו שום דבר לא מזיז לו את קצה השפם מזיין את השכל על 'אישתי ואישתי ואישתי', שנמצאת עכשיו במטוס עם בראד. שוב פול וכריס משתרללים תוך כדי דיון בסוגיות מוראליות כבדות משקל. שוב המא"ג והטוני שלה, בילי והאלכוהוליזם שלו, מק וחוסר הבטחון שלה, been there, done that. היחידה שמכניסה קצת עניין (חוץ מהמתרגמת והיציאות שלה) היא הטריש, שמדי יום הולכת ומזכירה לי יותר ויותר את צ'רי מצ'וקות. he's evil! evil! God save the Trish. ולגבי הפתיח - ניומני קלאסי. הפתיח היחיד שאין שום דבר מה להגיד עליו (חוץ מזה שבין שרון לויקטוריה הכניסו את המפלצת מהנוסע השמיני, לא ברור לי למה).