איזה פרק!!!!

DiGiHiLa

New member
חחחח אני לא מתביישת

אני מעדיפה את המגילות שלך

Digi Lista

New member
ומה לגביי משחקים?...

התחלתי משחק חדש וקליל, בו לא צריך לכתוב מגילות למה שלא תשתתפי בו(ותראי לכולם למה את אחותי?...)

Digi Lista

New member
המטרה היא להמציא...

גם אני לא פגשתי אותה אישית, היא קבעה איתי אבל הבריזה מחשש לזיבולי המוח שאני עלולה לעשות לה(ומה אשר לצפות?אני עיתונאית בנשמה...), חבל לי שלא תשתתפי(יש דרך לפתור את זה- כן להשתתף!)

DiGiHiLa

New member
אבל אני יודעת לכתוב שטויות...סתכלי

מה רשמתי למעלה חחחחחחחחחחחח

Digi Lista

New member
ראיתי, מה רע בזה?

המטרה היא שכול אחד יתרום שטות משלו...זה משחק בסך הכול....

niiko

New member
לא בהכרח קטולים...

אני לא קטולית ואני מאמינה במלאכים שומרים... יש לי חברה קתולית שלא מאמינה במלאך שומר, המשפחה של ריקה יכולה גם להיות יהודיה (לא נראה לי... אבל זה יכול להיות!!) ולמה אבא של הנרי קרא לו ´עושה צרות´ לא הוא עושה צרות.... נכון? ניוקו

Snake Bandage

New member
יהודים ביפן? אני בספק...

וגם לא נראה לי שהדיג´יגורלים קתולים, או נוצרים בכלל. בטח, חוגגים את חג המולד ביפן, אבל חג המולד ביפן נחגג כדי לחגוג, ואין לו את המשמעות הדתית שיש בארצות הנוצריות (בחג המולד חוגגים את הולדתו של ישו התינוק, אתם יודעים). ביפן יש שתי דתות עיקריות, בודהיזם ו... עוד משהו, שכחתי. ;;;^^ אבל אני בטוחה במאה אחוזים שהדת העיקרית השניה היא לא נצרות. ביפן, הנוצרים הם מיעוט, והסיכויים שאחד מהדיג´יגורלים היפניים הוא בן המיעוט הזה הוא נמוך מאוד.

niiko

New member
נכון טוב:

אז אנחנו כמעט בטוחים שהיא לא קטולית, כי זה לא קשור למלאך השומר... תקרא את ההו7דעה שלי ותראה למה

DiGiHiLa

New member
ננסי.....זאת את??

אם כן ברוכה הבאה לפורוםםםםםם...............וגם אם לא

Goggle Girl

New member
אכן! ../images/Emo23.gif

שינטואיזם היא אחת משתי הדתות העיקריות ביפן והיא גם מחשקת חלק חשוב וגדול גם בסדרות אנימה רבות (מישהו מכיר כאן סיילור מון?)

LuNaTiC

New member
אממממ... ביפן יש יהודים...

יש כמה מאות יהודים ביפן... הדתות העיקריות הן שינטו, בודהיזם והנצרות... ויש המון כתות שונות... (אבל לא בהכרח משונות.) (אוקיי, גם לא בהכרח שונות זו מזו) (אבל לא משנה, יש המון, אולי יותר משצריך?)

niiko

New member
די... אני חדשה פה

אבל חלק מכירים אותי בתורר ננסי או קרייזי באפי או אנג´ל או קני מאט

למעלה