זה רכלנות,ארס,ולשון הרע ללא שום סיבה.וזה צביעות אחת גדולה שהיא מכנה את לירון צבועה. היא קוראת ללירון מתוקה,חולה עליה ןכו ויום אחרי מתהפכת עליה ללא סיבה. אותו דבר על אורטל.וגם על ליהי היא ריכלה.
ערסים תמיד מוכרים את כל הרוע והוולגריות שלהם בתור אי-צביעות ו"אמיתיות".האמת-כולה בהמות.אתי הזאת הכי צבועה לקקנית דו פרצופית ותככנית בבית.מה שהיא אומרת לא ספונטני ומהלב-אלא הכל מתוכנן,כמו המארב שהיא הכינה ללירון -על כלום-רק בגלל הקינאה לבן.היא לא יכלה אפילו להגיד לה טיפה את הסיבה,והתחילה לזרוק כל מיני שטויות על זה שמפריעה לה שלירון שמה לק (ועל זה היא השפילה והלבינה אותה ברבים)..
אבל אפילו את זה היא לא עושה בקלאסה או סביב נושא אמיתי, סתם פה ג'ורה של רכילות מול הפרצוף עם הבנים על שאר הבנות מתוך התסכול הפנימי שלה שאף גבר לא יסתכל לכיוונה.
איך אמרה לבנות על יוני? תיזהרו ממנו. הוא הכי נחש. שניה אח"כ אמרה ליוני עצמו- יוני, אני מתה עליך. אין גברים כמוך. פה ג'ורה ללא כיסוי. חושבת שאם יש לה שיער בלונד (
אלא רצח האופי שאתי עושה לכל האנשים בבית. אני לא אוהב להחזיר דברים מהעבר, אבל מיום ליום אתי מזכירה לי את פרידה. חוץ מהפה המסריח שלה. עם כל סלידתי מפרידה, פרידה לא טינפה את הפה.
ואני אחזור על זה בשלישית - אתי עושה רצח אופי. בערב השני זו הייתה לירון. אח"כ עברה לאורטל. עם ליהי וקרן היא עברה על כל הבנות. ועכשיו, שוב לירון. ומה פשעה של זו? דברה/שחקה עם בן-זוגה העתידי
על קדתיה...עשתה ללירון הזאת רצח אופי ממש ועוד לפני כולם,איך לכלכה עליה חבל"ז......עשתה ממנה אפס מאופס...והכל בגלל שלירון מפגינה חולשה ןבמקרה פלירטטה עם בן שהמפלצת הערסית בסרט שהוא ישתין לכיוון שלה......