איזה צבועה האתי הזו..בעעעעעע

אביבוטר

New member
יש הבדל בין ליצן לבין שטן ההפקה צריכה להתעורר

ולהעיף אותה סמרטוטה

silkii

New member
אתי ערסית-מפלצת (כמו כל הערסיות אבל יותר)

צבועה כמו טמבור שם,מלקקת לכל הסתומות שם עד שהיא מתעלפת,אומרת לכולם אותו הדבר ואז מרכלת על רובן מאחורי הגב,וההתפרצויות שלה הן ממש טרור כלפי האחרות,מאיימת ומתנהגת כמו איזה בסטיונר בריון משוק התקוה.הביאו פריחה הכי תת רמה שיש רקכדי שתצרח ותעשה רייטינג? בנוסף היא כל היום מעבירה דברים מאחד לשני ומסכסכת,והכי גרוע,אי אפשר לשמוע אותהההההההההההההההה! היא לא סותמת,וגם לא מעניין תתחת מה שיש לה להגיד,הכל חרבושים,צביעות,ליקוקים,והכל בלשון של הגזמות מפה עד הודעה חדשה-כמו שנהוג אצל חבריה הערסוותים,שתתלה את הנמר שהיא לובשת כבר ותלך לצבוע את השיערות המחומצנות,היא נראית אתיופית שהתחשמלה או גפרור שרוף. עלק רוצה את בני חחחחחחחחחחחחחחח בני יגע בה כשהאדם הראשון ינחת על פלוטו. מאכזב רק שיוני נותן לה גב-רק כי הוא מזדהה עם זה שהיא מזרחית כמוהו.חבל עליו.

מסכימה עם הכול, אבל גם רוצה להעיר, שגם אלה

שעלק, מתחברים אליה, עושים זאת הרבה פעמים מתוך פחד, כולם משקשקים ממנה. אף אחד לא רוצה למצוא את עצמו בתור הקורבן הבא שלה.

silkii

New member
כן,אבל את קרן הסתומה היא הצליחה לקנות בליקוק

לדעתי,וזו רק דןגמא,ישבה לילה שלם קדחה לסתומה הזאתי-שהיא גם תתאבד בשבילה (אחרי שבוע וחצי היכרות חחח) וההיא מאז חיילת שלה,ונכנסת באנשים שאתי מסמנת בשבילה (ראה מקרה לירון למשל) ואימצה אפילו סגנון דיבור מזויף של ערסית כמו אתי -למרות שהיא מפונקת צפונבונית..פאתטטטטטטטט

רגע רק רגע

Active member
גם לי לא מובן.

כנראה שהיא רוצה לסגור קצוות עם אתי, אבל זה יוצא מביך לחלוטין.

silkii

New member
לא השלימו,אתי השפילה אותה,ולירון השפילה עצמה

עד שאתי תיכנס בה שוב כשרק תרצה

tapuzo

New member
בינינו - מי שהולך לריאליטי כזה יודע למה נכנס

מי שלא רוצה להיות מושפל ולהיחשף לא נרשם לשטויות האלו אלא אם כן זה "סלב" שמקבל הרבה כסף על המשחק

tapuzo

New member
הן חושבות שצריך לעשות הצגות למצלמה שנסמס להן?

הן כנראה לא קלטו שלא הקהל יקבע מי תודח אלא איתן. אין להן מה לעשות כל מיני סרטים ולביים מריבות למצלמות בבית, זה לא שבוע שעבר, התבלבלו בפורמט..

stabilo7

New member
מה זה?.. אני לא מבינה מה הולך שם...

רגע אחד אתי צורחת על לירון שלא תבוא להיות לידה, ועכשיו הן עומדות יחד וצוחקות.... והן אומרות על עצמן שהן לא צבועות......... לא ברור בכלל כל מה שהולך שם. והכי לא ברור לי את מי אתי כן אוהבת ואת מי לא... לכל אחת היא מתנהגת כאילו היא החברה הכי טובה שלה, אומרת לכל אחת כמה היא מדהימה וכמה היא אוהבת אותה, ועל כולן כמעט היא גם מרכלת אח"כ... זה כבר נהיה ממש קשה לעקוב

didush100

New member
חחחחחחח אני על הריצפה מהן

קרן ליהיא ואתי הורסות אותו

למעלה