איזה צחוקים, בולילון לא ידע להסביר מה

פטרה10

New member
איזה צחוקים, בולילון לא ידע להסביר מה

זה דורבן, רק יודע להגיד "דורבן שקולע בזמן" אז אינה שאלה אותו מה זה דורבן, לא ידה להגיד שזה מין סוג של קיפוד.

טלטוש

New member
ואתה בטח חושב שזה יבלת חודרנית ברגל

אני אשמח אם תסביר את החיה דורבן, בלי להסתכל בגוגל ובלי לצרף תמונה.

לונה 2

New member
לפחות הוא לא

מסתיר את החולשות שלו. ולא את הבורות שלו בתחומים מסויימים. אדם אמיץ לא מפחד להגיד "אני לא יודע". עינב יוסי ואיתי לא מסתירים חולשות. כל השאר חלשים בדברים הכי קטנים, וכל שניה צריכים פסיכולוג שיעזור להם לשקם את הנפש שלהם מהחטאים שלעצמם.

klapim

New member
הבורות של יוסי

ככ גבוהה,שזה פשוט פאטתי, לדעתי אין שום תחום שיוסי מבין בו,מלבד סגריות כמובן,אהה כן עוד דבר,אישתי אישתי אישתי.

My Little Fairy

New member
יוסי אולי לא סיים 12 שנות לימוד

ולא למד באף פקולטה, אך הוא בכל זאת איש עסקים מצליח ואדם אהוב, וזה הרבה יותר ממה שכמה סטונדטים לשעבר עושים בחייהם. אמנם שכלית הוא מחוק לגמרי (או עושה את עצמו כזה) אך בכל זאת מפרנס את משפחתו מאוד בכבוד וזוכה לאהבת ילדיו, וגם זה הרבה יותר ממה שכמה מלומדים הספיקו לעשות בחייהם.

klapim

New member
מה שאני מת לדעת

יוסי סיפר כמה פעמים שהוא התעסק באופציות מעוף, כאחד שעוסק בתחום הרבה שנים,אני יכול לומר שמסחר באופציות מעוף מאד מאד מסובך, דורש הרבה מאד ידע ומשמעת. כך שיוסי ואופציות מעוף לא מסתדר לי יחד, אולי אני טועה.......

ingel

New member
יוסי הוא הכוכב הגדול ביותר בתוכנית

ואי אפשר להתכחש בכך. עובדה שבחודש הראשון כל התקשורת דיברה רק עליו. אורנה בנאי אמרה שזה עלוב ולכלכה על האח הגדול ובובליל. גברת אורנה בנאי את מתפרנסת מלעשות צחוק מאנשים כמו בובליל פתאום כשזה מול הפרצוף שלך זה תת רמה?פתאום זה לא מצחיק? לא מתביישת? צחוק על אנשים כמו בובליל פירנס לא מעט אנשי בידור ותוכניות בידור. חצופה!

אורנה בנאי עשתה קריירה

בנאי עשתה קריירה מהגחכת המזרחי, החל מהסטנד אפ הראשון שעשתה, עבור דרך לימור וכלה בדיקלה בודפיקה. בכך יש לה תרומה נאה לשיעתוקם של הסטריאוטיפים ולהגברת המתח העדתי.

ח מ ס ה

New member
הצלחת הריאליטי מסכנת את עולם הבידור

ולכן שחקנים ובדרנים יוצאים נגד תכניות הריאליטי. ערוצי הטלויזיה מוצפים בתוכניות ריאליטי שמחליפות את תוכניות הבידור ומאיימות עליהם. ברגע שהדמויות האמיתיות שאורנה בנאי משחקת, מופיעות בתוכניות ריאליטי, הצורך באורנה בנאי ירד ולכן היא יצאה למתקפת נגד.

beep beep

New member
בובליל מאיים על ההגמוניה של יצרני הסטראוטיפים

מעניין שאורנה בנאי שייקה מהגשש תוקפים את יוסי בובליל - השמות האוטנטית שמחיקויה והפיכתה לסטראוטיפ הם מתפרנסים האיש הקטן, העילג, זה שאינו יודע קרוא וכתוב, שעל גבו עשו הקפיטליסטים החזירים האלה את הונם מסוגל לפתע לדלג מעל כל סרסורי הדימויים, לנהל שיח ישיר עם הקהל ואף לקחת מיליון שקל. סכום שאורנה בנאי רואה כנראה רק בחלומות הלילה שלה. לא פלא שהם מ פ ח ד י ם....

צאפרן

New member
אורנה בנאי סתם צבועה קנאית כי אף אחד לא רואה

את התוכנית המגעילה של אימלה תוכנית תת רמה שואפת לפח.

Yaki J

New member
אורנה בנאי מככבת בפרסומת לדגנים שם היא רומזת

שהיא "נבהלה" כשהיא מצאה שמלה בין הבגדים של הבן שלה כשעשתה כביסה. בתור מישהי שמסתירה את נטייתה המינית אבל כולם יודעים עליה, זה שתמורת בצע כסף היא משתתפת בפרסומת הומופובית מראה מי היא ומה היא. תרומתה להגחכת המזרחים בכל דמות שעשתה תכנס עוד לספרי ההיסטוריה.

droriko

New member
אורנה בנאי היא תת רמה

אף פעם לא הבנתי מה הטררם שעשו מהבחורה הזאת. ברק בישראל היא לא עשתה יותר מדמות הפרחה הטיפשה והצעקנית, ובארץ נהדרת המשחק שלה פשוט גרוע, עובדה שכשמדברים ברחוב על ארץ נהדרת תמיד יזכירו את אלי פיניש או מראינו או טל פרידמן או אסי כהן , אף אחד לא משתין בכלל לכיוון של בנאי .

בוני1010

New member
הדברים של אורנה בנאי אתמול היו שיא הצביעות

אלה דברים שמחרימים עליהם אומנים במשך שנים. שהיא, אורנה בנאי, מלכת הטראש, ההומור הנמוך, והחיקויים העלובים תקרא לתוכנית כלשהי טראש ? למה, בגלל שהיא עברה לעשות תוכניות איכותיות כמו "אימא'לה" ?

beep beep

New member
יוסי בובליל - איש קטן / גדול

האיש האהוב הזה מייצג פלח ענק של ישראלים, שבמשך עשרות שנים משמשים כחומר גלם וכצרכנים של דימויים בידי מפיקי סטראוטיפים אשר התעשרו על גבם. כותבי הגשש החיוור ותסריטאי סרטי הבורקאס לדורותיהם. פרסומאים ויחצ"נים שדחפו להם ג'אנק בערוצים המסחריים - כולם עשו ועושים עלינו את הונם. והנה, יוסי בובליל קטן / גדול אחד (שבכתבה של עמנואל רוזן מעיד על עצמו שהוא סוג של בטאטת כורסא) קם מהכורסא שלו, קופץ לתוך הטלוויזיה, מייצר בעצמו את הדימויים ומשלשל (אמן!) לכיסו מיליון שקל. (הוא גם מכניס להם סכום הרבה יותר גדול - אבל מזה כבר אין מנוס). בעיני, זוהי תופעה מופלאה.

למעלה