איזה צחוקים, בולילון לא ידע להסביר מה

הסיפור של יוסי שיפרה והתקשורת מסביב, מענין../images/Emo41.gif

אוקיי,זה הסיפור. בזמן שזה לא סוד שיוסי בובליל אהוב הקהל (לא סוד אפילו בבית האח הגדול) כמו כל סיפור של רצח אופי ע"י התקשורת מחפשים את הפופולרי תמיד. כאשר צפיתי בערוץ 20 לפני כמה שבועות וראיתי את שיפרה אומרת על אשר "שילך להזדיין" "בן......"כאשר עצבן אותה אמרה זאת ועוד ללאון. שיפרה לא היתה פופולרית או מעניינת באותה תקופה אז זה לא הזיז להרבה ולא עשו מזה סיפור. אבל כשאחד מצליח כמו יוסי שמצליח להצחיק אנשים ושרד 8 הדחות כי הקהל אוהב את האמת שלו והצחוקים, עושים לו רצח אופי? ולמה לשפרה מותר לקלל וכשיוסי הוציא "שרמו..."צבר ושפרה רכבו על זה והתקשורת שתפה פעולה איתם. ושמעו את צבר אומר תראה עכשיו מה אני יעשה לו וצחק20 דקות לפני שהלך לצרוח על יוסי.. אז מי פה הגזעני בעצם? בגלל שהוא מזרחי לו אסור ול"נאורה" ול"מדברת בשקט" מותר? כי היא אשכנזיה?... אני לא קונה את זה.
 
כנראה שהכותבים פה הם ברמה בובלילית.

אחרת לא אבין מדוע הסגידה לבולילים שהם וולגרים, חסרי כבוד כל כך משעשעים ומוערכים על ידכם, כנראה אתם מרגישים בבית. את הפרימנים חינכו אחרת.
 

לונה 2

New member
בינתיים הפרידמנים (את אמרת) הם אלה

שרצים שלוש פעמים ביום לפסיכולוג/פסיכיאטר של האח הגדול כדי לשקם את התדמית הנסיכותית- המלאכית שלהם. הצוות הרפואי של האח הגדול מטפל כל היום בשפרה וברנין.
 

ארז08

New member
להיות גזען משמעו להיות מחונך?

זה שאולי הם קראו יותר ספרים מהבובלילים לא אומר שהם יותר טובים מהם, הם אנשים גזענים, שחצנים, יהירים שחושבים שהן יותר טובים בגלל מוצאם האתני. שפרה ממש לא נסיכה יש לה בעיות מנטליות וסטיות מיניות ואילו צבר בכלל לא מחונך הוא הלבין פניו של אדם ברבים (אשר) כמה וכמה פעמים.
 

ingel

New member
פריים טיים לא נועד לחנך

אתה רוצה חינוך לך תראה ערוץ היסטוריה או משהו. ממתי ראית בפריים טיים תוכנית שמנסה לחנך. טוב אולי היפה והחנון..שזו תוכנית סבבה..
 
למעלה