איזה ציטטה של ה"פינק פלויד"

Liorking

New member
אבל לא ככה

אם את רוצה לקדם את ההבנה שלנו, תפרסמי מאמרים ובו מנתחים שירים. אי-אפשר בפורום כל הזמן לנסות להסביר כל מה שאנחנו כותבים. יש דברים שלא צריכים הסבר, ביניהם טעם אישי. אין טעם לנסות להסביר למה אני אוהב דבר מסוים ולא אחר. זה פשוט ככה. למה למשל אני אוהב את Time אבל לא את Welcome to the Machine? כי אלה העדיפויות שלי בשירים. למה? ככה. אותו דבר לגבי הציטטות האהובות על כל אחד.

זה לא מדוייק

יש סיבות מדוע אתה מעדיף שיר אחד על פני השני, או ציטטה אחת על פני השניה. אבל נראה שאתה לא מודע לסיבות האלו. אחד הדברים שאני מנסה לעשות זה לגרום לכם לחשוב על הסיבות האלו, לגלות אותן. אתה לא חייב, כמובן, אבל זה חבל - כל הפואנטה היא, בסופו של דבר, לגלות דברים על עצמנו ועל אחרים, ולראות כמה כולנו מאוד דומים אחד לשני, גם כשאנחנו שונים. אולי זה נשמע לך סינית כרגע, אבל תנסה, ותראה בעצמך.

holo

New member
וואי יש מלא

אבל אין על השורה האגדית הזאת: and everything under the sun is in tune but the sun is eclipsed by the moon אחח..איזו שורה ענקית, הסיום הכי מושלם שיכול להיות לאלבום הכי מושלם. במשפט אחד, שמסכם את כל האלבום האדיר הזה, יש משמעות כל כך חשובה. הכל בעצם קיים בהרמוניה בעולם, בפיקוח של השמש, אבל לא תמיד הכל מושלם כמו בכל דבר, ויש לפעמים דברים לא מכוונים וצפויים, כמו שלפעמים הירח מסתיר את השמש ובכך מפריע להרמוניה הטבעית בחיים.

avki

New member
../images/Emo45.gif כרגיל גל מביא אותה בפירוש הכי

נכון שיש

We came in

New member
התשובה בגוף השאלה.

"So this is where...we came in" המשפט שסוגר מעגל באלבום החומה. הוא מסמן בשבילי הכל. כל תקופת מעבר, אחרי שמתנפצת חומה ולפני שאני מתחיל לבנות עוד אחת.

new revolution1

New member
אממ.. יש הרבה שרואיים לציטוט

אבל הנה כמה מהמובחרים שלי: "There was a king who ruled the land. His majesty was in command. With silver eyes the scarlet eagle Showers silver on the people." "And if I go insane, will you still let me join in with the game?" "Come in here, dear boy, have a cigar. You're gonna go far" "You bought a guitar to punish your ma, And you didn't like school, and you know you're nobody's fool" "For millions of years mankind lived just like the animals Then something happened which unleashed the power of our imagination We learned to talk"- זה אחד המשפטים הכי גאונים שלהם.. "Live for today, gone tomorrow, that's me, !"- וזאת החתימה שלי.. "A soul in tension that's learning to fly Condition grounded but determined to try" "Money it's a crime Share it fairly but don't take a slice of my pie" וזהו... אחד אי אפשר לבחור, אז לפחות כמה מהטובים :)

microbe15

New member
הראשון שעולה לי בראש

"Welcom my son, welcome to the machine What did you dream? It's alright we told you what to dream" אולי בגלל המצב של המוזיקה העכשווית הפופולרית שממש קשה לי איתו. אני יודע שהנושא הזה נטחן בכל מקום מאות פעמים, אבל ממש עצוב שפעם איידולים היו אנשים בעלי כישרון בנגינה ו/או שירה יוצא מהכלל, והיום כל בארבי נחשבת להיט ומוכרת עשרות מיליוני אלבומים.

Coon Jew

New member
בשביל בארט...

i've got a mouse and he hasnt got a house i dont know why i called him gerald hes getting rather old but hes a good mouse

The Walrus

New member
שלי...

There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark. לא יודע מה איתכם, אבל לשים את השורה הזאת בסוף האלבום... אין, זה פשוט גאונות.

new revolution1

New member
אני שמעתי אותו

באלבום pulse בסוף השיר brain damage אבל האלבום הוא הופעה חיה אז לא יודעת באיזה שיר הוא נמצא..

נימרודל

New member
חחח... באמת שיש הרבה

אבל כששמעתי את הפייפר הייתה איזו שורה שנגעה בי: "the black and green scarecrow is sadder then me but now hes resinged ro his fate" שורה נורא עצובה לפי דעתי... ובכלל כל השיר scarecrow. למרות המלודיה השמחה שלו, כששמעתי אותו הרגשתי גוש קטן בגרון ועגמומיות מתפשטת. בארט הצליח לגרום לי לרחם על דחליל. ובנוסף, מוויש יו וור היר: "and did they get you to trade your'e heroes for ghosts? hot ashes for trees? hot air for a cool breeze? cold comfort for chage? and did you exchange a walk on part in the war for a lead-role in a cage?" כן כן... זה כמה שורות. אבל אי אפשר להפריד אותן. אני נורא אוהבת תמיד את החלק הזה בשיר, שמראה בעצם מה בארט הפסיד... מה כולם הפסידו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אמ, כמה.

"The flames are all long gone, but the pain lingers on." המ, פשוט כי אני מוצאת את זה נכון? >< כל Another Brick In The WAll, החלק הראשון, כי אני מזדהה איתו. "I got a strong urge to fly, but I got nowhere to fly to." "We're just to lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground, what have we found? the same old fears." זה מה שעולה לי עכשיו. אולי אחרכך יבואו לי עוד. :)

למעלה