איזה קטנוע מתאים לי ?!

alophind

New member
../images/Emo51.gif או קיי, הגענו למסקנה וצמצמנו

הדרישות של הכלי לפי סדר הם: דבר ראשון - נוחות לנסיעה בין עירונית של 30 ק"מ 3 פעמים בשבוע (1.85מ') דבר שני - כח (באמת שלא יחנק לי באיזה 110 מחוץ לעיר) דבר שלישי - שליטה בעיר. דבר רביעי - נוחות למורכב. כמובן שחשוב כלי אמין ולא יקר בטירוף לתחזוקה (או שרק הבנדיט 400 ככה?! :) ) תודה רבה.

ixmix

New member
טוב. עכשיו אני סגור.

הקסגון 250. אני חושב שזה הכלי שאתה מחפש.

סתם הערה...

מראה חיצוני לא מושך אותך? כי אם כן,אז אופציות אחרות נפתחות... לדעתי בכל אופן פורסייט....או B&w ,מקסימום קונים משקף חזית וואלה,יש לך קטנוע,יותר ספורטיבי ,יפה מאוד לדעתי,ומקסימום בעתיד אפשר לשפר אותו. לדעתי הוא האופציה האידאלית. אגב לדעתי ההקסגון 250 נראה כמו כורסא על 2 גלגלים,פשוט זוועה ...חבל לקנות משהו רק בשביל נוחות (ברור שנוחות זה דבר ראשון,אבל על טיפטיפה כואב בטוסיק אפשר לוותר) ועוד משהו שהחבר'ה לא הזכירו,נסה להכנס לסוכנות אופנועים/קטנועים ולשבת או לעשות נסיעת מבחן על כל אחד מהמוזכרים,הבא אותו לקצה יכולתו (אגב,רק כדי להזכיר,רוב הקטנועים למשל שחוקים ,אחרי נסיעות מבחן דומות...) תרגיש אותו,תראה מי מהם נותן תגובה ויותר מתחבר אלייך.... סע איתו מרחק קבוע מראש,מסלול ז"א,תעשה לו חיים קשים,ובדוק איזה מהם עונה על צרכייך. מקווה שעזרתי.

alophind

New member
אחלה רעיון... אבל לא הבנתי למה משקף

חזית נותן לו מראה ספורטיבי ?!... יש לך תמונה לדוגמה ?

לא ,לא התכוונתי לזה....

הרעיון הכללי הוא שיגן מהרוח ,אבל אם זה לא מפריע לך אז סבבה.... בלי קשר הוא ספורטיבי....

Titanium

New member
בואנה בואנה

הכיעור הוא אחד היתרונות החזקים של ההקסגון - אף קרימינל לא חושב לשבת עליו, ובטח לא לגנוב אותו לסיבוב התחרעות. לראיה, מזמן לא ראיתי הקסגון נעול (דיסק או שרשרת), ואף פעם לא שמעתי על הקסגון שנגנב (טפו טפו). חוץ מזה - להלן דעתי על ההקסגון. אני בעלים מרוצה אבל בהחלט לא מעריץ נלהב. גם אני חושב שהקימקואים (למשל) מודרניים ועדיפים עליו.

xtimitx

New member
לא להעליב את ההקסוגן בבקשה

כל הליכלוכים עליו ממש לא במקום הוא אחלה קטנוע ותראו לי עוד קטנוע עם תא מטען מובנה בגודל שלו וכח כמו שיש לו במחיר שאפשר להשיג אותו בשוק לדעתי אין עליו בקטגורית המחיר שלו

למעלה