איזה קטעים עכשו השר"צ בטוחים שהם נשארים

redflower1

New member
פשוט מעוררי בחילה חבורת שרל"ץ

מתכננים איך לנכס את אינה כדי שלא תצביע נגדם, שפרה מכריזה שהיא מוכנה להתאמץ להיות נחמדה אליה (וואי כמה "טוב לב" יש באישה הזו). הם גם בטוחים שהם לא יעופו מחר. הם כבר מתככנים את ההצבעה בשבוע הבא. כמה כיף יהיה לראות את שפרה עפה מחר. מקווה שיהיו קריאות בוז בקהל, כי כל מי שאני מכירה מצביע לונסה כדי להעיף את שפרה, לשפרה אין סיכוי. תודה לאל.

הם בלתי נסבלים..

לכל מי שצפה עכשו בחבורת המתנשאים, איך אפשר להתעלם מהדרך שהם תופסים בני אדם. אין בכלל רגש כלפי האחר ולא טיפת אמפתיה . גם כשהם מדברים על לקרב מישהו לחבורה שלהם , הם משתמשים במילה צריכים כי זה יועיל לנו ולא כי אנחנו רוצים . יש פה קור ויהירות וחוסר ראיית האחר ברמה מפחידה. אם כך נראים "חכמים" במדינה שלנו אז אבוי לנו. אם אנשים רואים ואומרים שהם בעד התנהגות כזאת אז זה עוד יותר מדאיג כי לפחות לנו בחוץ יש בחירה לנסות להוליך את המשחק עם משתתפים שיש בהם אנושיות. אני יכולה לעכל רכילות כי כולנו חוטאים בה. אך אני לא יכולה לסבול מהלכים שהם לגמרי קרים וחפים מכל רגש כלפי האחר אלא באים ממניעים אגואיסטים ועם רשעות ברמה שאני רואה בחבורה הזאת..

מדאיג אותי שצבר יהיה עורך-דין!! אבוי לנו !

לא מרחמת על האדם שיצטרך את שירותיו של העורך -דין הנטול כל רגש, אנושיות, כושר שיפוט ( מעריץ של שי ..)וחמלה. את שירותיו המקצועיים לא הייתי לוקחת ---זה בטוח !!

אור2221

New member
לא מבינה מה הבעיה

עינב אמרה בעצמה שהיא לא אוהבת את אינה ושחר, אבל היא מתחברת איתם. כי זה עוזר לה במשחק. מה זה שונה ממה שש"צ עושים? שהם מקבלים את זה כהחלטה קבוצתית? צבר מבחינתו לעשות את זה, אבל הוא רוצה את האישור של האחרים אחרי מה שהם עשו לו בפעם הקודמת - הוא פשוט לא יכול לראות יותר דמעות בסביבתו. אינה גם היחידה שהיא עוד יכולה להצטרף למחנה שלהם, והראתה עניין במה שהם עושים.

shy6

New member
ההבדל ענק

עינב עושה את זה כאינדיבידואלית. היא לא אוהבת אותה אבל בשביל המשחק ובשביל ההרגשה האישית שלה בבית היא תהיה נחמדה אליה.

אור2221

New member
גם צבר היה עושה את זה כאינדיווידואל

אבל הוא לא יכול, כי בפעם האחרונה שהוא ניסה לצרף את אינה עצמאית, כולם התפרקו לו מנטלית בידיים, והוא היה צריך לשבת לארבע שעות של שיחת אמבטיה עם שפרה, ולגרד את ליאון מהרצפה. אז הוא רוצה את שיתוף הפעולה שלהם, הוא לא יכול לשבת ולדבר עם אינה כששפרה מתפחלצת לידו וליאון ורנין יורים בו מבטי שטנה כל פעם שהוא מדבר איתה. אז הוא מכנס ישיבה כדי לדון באסטרטגיה - עינב לא צריכה לעשות את זה, כי זו היתה האסטרטגיה שלה מלכתחילה, להיות "בסדר" גם לאנשים שלא באים לה טוב בעין. עינב לא אוהבת את החדשים, אבל היא יודעת שהם חשובים למשחק שלה. גם שרל"צ לא אוהבים את החדשים, אבל הם מבינים את הרלוונטיות שלהם למשחק רק עכשיו - אז יש שינוי טקטיקה. לגיטימי.

זואי35

New member
הגעתי למסקנה

שצבר סובל קשות מפיצול אישיות. זה כבר לא רעות בלבד, זה משהו מעבר...

כל פעם שאתם מסמסים גם לצבר אתם מחזקים אותם!!

עוד לא הבנתם שהקרב הוא בין ונסה לצבר? תפסיקו לחזק את חבורת הזבל!!!!! רק 2

shy6

New member
כנראה שאוהבי הבובלילים לא חכמים במיוחד

אם הם אומרים להצביע לצבר.

זואי35

New member
אני אוהבת את הבובלילים וממש לא מצביעה לצבר

לגמרי מעדיפה את ונסה עדיין במשחק ולא את הש"צ הזוועתיים האלו.

a10a

New member
זואי שלחת לונסה הודעה? לפחות אחת?

גם אם את לא אוהבת אתונסה כמוני...חייבים שלוח לפחות הודעה אחת כל אחד כדי להעיף את ש"צ אם כל אחד מאוהבי בובליל יצביע לונסה נצליח לפרק את ש"צ!! בבקשה ממך!!

a10a

New member
צודק..אני גם מעדיפה ששפרה תילך אבל זה כבר לא

משנה אם שפרה ו צבר ילכו...אחד מהםחייב ללכת ואז כל החבורה הצבועה הזאת תתפרק.... אני עכשיו שולחת שוב לונסה רק כדי להעיף אתאחד מהם... אוהבי בובליל אתם חייבים להתעורר ולשלוח לונסה לפחות הודעה אחת כדי שאחד מהם ילכו!!!!!!!! תתעוררו כבר מה זה שקל??? ליוסי אנחנו שולחים מיליון!!!

Fairywitch

New member
ויותר מזה- שני הבובלילים הצביעו נגד ונסה.

אנשים, תתעוררו

morann7

New member
זה כי הם לא רואים האח הגדול

שיצאו ליבינו מי הם השרלצים וכמה רוע הם שפכו עליהם

למעלה