איזה קטע

גזענית!!!!!!!

וואלה עכשיו אני בטוח שאת לא צופת אמת! חלאה! מה רע בצופים ערבים?! הא?! אנחנו לא יכולים להנות ממותרות החברה המערבית?! רואה?! מכאן בדיוק מתחיל כל העניין! לא יאומן! אני כבר מחר אצור קשר, אם הנהגת ירושלים, כדי לראות מי את, ואיך את מעיזה לקרוא לעצמך צופה!

יה רייט...

חשבתי שאתה יודע מי אני לא? אז למה אתה צריך ליצור קשר עם הנהגת ירושלים כדי לראות מי אני? חוצמזה שאמרתי שהשבט שלי הם לא של ערבים לא אמרתי שיש משהו רע בצופים ערבים חוצמזה ששום דבר ממה שאמרתי לא קשור למושגי יסוד אז סתום תפה שלך

דיי דיי....

נו באמת! עצוב לראות שמרשים לאנשים כמוך להיות שכב"ג בצופים..ועוד להדריך קבוצה! אני כהורה הייתי מזועזע רק מהרעיון שגזנית כמוך תהווה, בצורה כזאת או אחרת, גורם משפיע על ילדי. חבל שתנועת הנוער הגדולה והחשובה בישראל, לא מונעת מקרים של אנשים כמוך.

עד כאן!

איך לעזאזל אתה מרשה לעצמך להגיד לי את זה שלפני כמה הודעות ירדת עליי שאני נוצריה? אין לך חוצפה הא? מי שבנינו גזען אם כבר זה אתה אז תסתום תפה שלך! אני לא אמרתי שום דבר גזעני (בניגוד אלייך) ואני לא גזענית ותאמין לי שיש המון אנשים שלא נותנים להם להיות מדריכים זה שנתנו לי להיות מדריכה זה כבר אומר משהו אז לפני שאתה פותח תפה שלך תברר דברים !

AranZ

New member
דיייי!

אולי תשתקו שנייה אני יודע שאתם נהנים להתווכח אחד עם השני אבל שניכם יודעים שאתם מזיינים ת´שכל! חוצמזה זה לא פורום למריבות אז חאלאס!!!

אנחנו לא רבים אנחנו מביעים דעה

חחחח איזה עצבני... אבל מה אתה רוצה הוא בכלל לא מכיר אותי (ולהפך) והוא בא ואומר שאני גזענית שאני לא צופת אמת שאני נוצריה SO.... מה אתה רוצה? חוצמזה זה משעשע...

7891

New member
כולם מכירים אותך את דניאל לוי

מגבעת זאב שבט ערבה ואני וכולם יודעים מי את ומה את את שונאת יהודים!!!

כולם מכירים אותי?

יה איזה כיף! ואם הייתי שונאת יהודים לא נראה לי שהייתי פה אתה לא חושב? למה רובם פה יהודים (אם לא כולם) SO....

דניאל...

דניאל חביבה, תראי.. אני מבין שהצופים חשובים לך... ושאת רוצה להיות מדריכה.... אבל עם כל הכבוד ממש לא מגיע לך... אז בצער רב, אני מודיע לך...שאני יצרתי קשרים....ואני אעשה כל שביכולתי כדי למנוע ממך הדרכה. בתודה רבה.

דניאל...

דניאל חביבה, תראי.. אני מבין שהצופים חשובים לך... ושאת רוצה להיות מדריכה.... אבל עם כל הכבוד ממש לא מגיע לך... אז בצער רב, אני מודיע לך...שאני יצרתי קשרים....ואני אעשה כל שביכולתי כדי למנוע ממך הדרכה. בתודה רבה.

למעלה