איזה קצר!!!!!!!!!!!!!!!

mory89

New member
הוא כן יודע מי אתה

השבוע דיברתי עם איתי בטלפון, והוא אמר לי שהוא זוכר שאתה בנדוד שלי

eladi88

New member
חחחחחחחחח טוב סבבה...

שתדעי לך שזה צריך להיות הפוך הוא צריך לזכור שאת בת דודה שלי...ולא ההפך... אבל בקטנה נעזוב את זה

mory89

New member
חחחחחחחח

לא נורא, תתנחם בזה שהוא בכלל זוכר אותך.. אבל תודה שהוא אחד המלכים!

eladi88

New member
שיזכור...לא יזכור....לא משנה לי

ואין ספק שהוא אחד המלכים....

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לגבי ההופעה באשדוד...

תאמין לי שלא נורא שהפסדת אותה :X המקום שהם הופיעו בו היה כל כך מאפן X_X אבל היה כייף בכל זאת כי אלה בית הבובות :X אבל לא נורא P: אני *שיעול* בטוחה *שיעול* שהם *שיעול* יופיעו *שיעול* שוב *שיעול* באשדוד *שיעול* ושיעשו את זה מהר אני עוד רגע נחנקת P:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נה...

ממילא אימא מכריחה אותי לשתות איזה 3 כדורים כי אני חולה :X אני בכלל לא יודעת מה זה הכדורים האלה X_X אחד מהם זה נוסידקס זה אני יודעת, אחד כתום בהיר ועוד אחד נראה לי חשוד :|

פוגית 71

New member
חחח ההופעה באשדוד..

אוי זה היה פשוט משעשע לראות את הלהקה נדחסת לאיזה פינה מסכנה באיזה חור עלוב ללא במה.. פשוט משעשע... אבל יהיו עוד הופעות באשדוד <נכון?!>

mory89

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הידעתם שדני מקוב הוא גם המתופף בנקמת הטרקטור!!?! אני לא ידעתי עד עכשיו!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ידעתי P:

והוא גם ניגן עם כל העולם ואחותו ^^

mory89

New member
נכון..

הוא עיבד המון שירים של ברי סחרוף, וגם יש דיסק שלם שהוא הלחין.. וואי.. הוא מוכשר לחלוטין!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הוא נראה טוב P:

אההה וכן הוא גם מתופף מדהים ^^ ההופעה של דודי לוי בניצנים הרי שודרה לערוץ 24 ודני מקוב מתופף איתו אז אחרי ההופעה רן לוי [שהוא מתופף ^^] אמר שדני מקוב הוא אחד המתופפים הכי טובים בארץ ^^

kaktusa

New member
דני מקוב

ראית את הדף שלו במומה? אני נגנבתי. דני |תופים|

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מצטערת ../images/Emo12.gif ../images/Emo24.gif

הם בטוח יבואו P: נו P: הם יודעים שהאשדודים אוהבים אותם ^^ למרות שהאשדודים לא אוהבים אחד את השני ומוחצים אותך למוות בהופעות X_X ד"א... מאיזה מקיף את? ^^

למעלה