שוש.. תעלמי חח.. סתם. אני לא רוצה שתעלמי
I ILL take the rain New member 25/8/03 #28 ברור שאתה לא רוצה../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif כי אני חמודה ואני מעבירה את זמנך באיסי ותמיד מוצאת על מה לדבר (התלהבתי מהאייקון הזה ) ואם אני לא אז מי יתלונן ויבכה לך כ"כ הרבה ?
ברור שאתה לא רוצה../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif כי אני חמודה ואני מעבירה את זמנך באיסי ותמיד מוצאת על מה לדבר (התלהבתי מהאייקון הזה ) ואם אני לא אז מי יתלונן ויבכה לך כ"כ הרבה ?
I ILL take the rain New member 24/8/03 #12 ררררררררוווווווחחחחחחחחח../images/Emo29.gif חחחח אתמול שהלכתי לישון חשבתי על כל מיני שמות מחר נראה את נרילא
ררררררררוווווווחחחחחחחחח../images/Emo29.gif חחחח אתמול שהלכתי לישון חשבתי על כל מיני שמות מחר נראה את נרילא
I ILL take the rain New member 24/8/03 #18 5../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif 5 מה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif
5../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif 5 מה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif
S symptoms New member 25/8/03 #22 ../images/Emo127.gif מאשרת ../images/Emo59.gif ומפצירה בכן לכתוב עוד שירים בקרוב. כבר יותר מדי זמן לא כתבתן. רעות
../images/Emo127.gif מאשרת ../images/Emo59.gif ומפצירה בכן לכתוב עוד שירים בקרוב. כבר יותר מדי זמן לא כתבתן. רעות