איזה רינגטון יש לכם במכשיר?

איזה רינגטון יש לכם במכשיר?

בואו נעשה שרשור ארוך בו כל אחד יכתוב אילו רינגטונים יש לו במכשיר. לי יש את "לשם" של מירי מסיקה כרגע. וגם את Toxic משום מה, שעדיין לא מחקתי... איזה רינגטונים יש לכם? על מה אתם ממליצים?

המנגינות שלי... (32 פולי)

Call Me (של בלונדי). - הצלצול מוקצה לידידה. Sunny (נו, השיר הזה משנות ה- 60'). Walking back to happiness (של הלן שפירו במקור). - מוקצה לרדיו שלי. אדוני (של רוני). - בעבר, הצלצול הראשי. היא אוהבת (של פיטר רוט). - מוקצה לידידה. השקט שנשאר (של שירי מימון). - הצלצול הראשי. מאוהבת (של מלי לוי). - מוקצה לידידה. מישהו גדול (של שי גבסו). נובמבר (של מירי מסיקה). - מוקצה לאקסית. סקסית (של חברי אקזיט). - מוקצה לידידה-הטובה-ביותר. צחוק הגורל (של פיטר רוט). קרנבל בנח"ל (של להקת הנח"ל). - מוקצה לכל המשפחה.

I n n u e n d o

New member
Depeche Mode - Enjoy the Silence

ויש לי במכשיר גם את Funky town smoke on water California dreaming

duduamar

New member
שונא את תגובה מהירה!

אז ככה: Tiesto - Lether Industry מומי לוי - זוז מצד לצד Kylie - I believe in you (dance mix) מלי לוי - מאוהבת מירי מסיקה - נובמבר התקווה דאנס

cool miki

New member
שלי...

פינוקיו - אבי מסיקה candy shop How we do solduer- דסטניס צ'יילד.

Eowyn of Rohan

New member
היה לי אחד ממש ממש יפה של שר הטבעות

אבל הוא נמחק לי ואין אותו באתר

SmiLey1987

New member
שלי- הרינגטון שלא יוחלף:

Funky Town / Lipps Inc שיר חמוד שבטוח כולכם מכירים... הוא מופיע גם בשרק 2, ובשבילי השיר הזה מזכיר משהו... נוסטלגיה. אז בכלל...

משיייי

New member
שלי

מירי מסיקה -לשם מלי לוי- סופר מאוהבת רייכל- סופר ממעמקים -סופר זה היה ביתי רינת בר-נשיקה יש בי עוד כוח-רייכל וגלי עטרי - מה שאת אוהבת

ג1לש

New member
REALTONES ONLY

אבי מסיקה - אבל אני EMINEM - STAN CASSIDY FT. R KELLY - HOTEL PIMP J. Lopez - get right eminem - just lose it infected usher - cought up magic moments mario - let me love u satisfaction crazy-town - butterfly יש עוד הרבה.. זה ממבט חטוף על התיקיה
את הרוב יצרתי בעצמי

שלום חדשה כאן ומצטרפת כבר לשרשור

שנפתח כאן ולי יש את הרינגטון "נובמבר" של מירי מסיקה ואת השיר מהפרסומת של פלאפון. מקווה שלא מפריע לכם שנדחפתי לשרשור.

Aviad1987

New member
פרחים בקנה ../images/Emo9.gif

הורדתי אותו בספיישל יום העצמאות לפני שנתיים וקצת ומאז האינטרנט שלי נותק אז אין לי איך להחליף אותו.

Kettercat

New member
עד אתמול...

היה "נפוליאון" של יוני בלוך. מהיום, "תחרות כלבים" של אביתר בנאי

danchen

New member
מלינגה מילרוסה (קיל ביל 2)

זנפיר (קיל ביל 1) פרייז'ר ממעמקים לא לוקחים מפתח מחביתוש בלי רשות של רגע ודודלי cant get you out of my head (טרוטון שהיה לי לפני שנתיים כבר כשלאף אחד עוד לא היו).

למעלה