איזה רינגטון יש לכם במכשיר?

netaK

New member
הו זאת חתיכת רשימה ../images/Emo3.gif

לרוב האנשים שמתקשרים אליי יש רינגטון משוייך, אבל הרינגטון הכללי שלי למספרים שלא משוייכים ולמספרים חסויים הוא the drifters- save the last dance for me השעון המעורר שלי הוא רינגטון של "ים של דמעות" שהיה פעם "לך איתה" שעדיין קיים לי במכשיר. עוד במכשיר, משוייכים לחברים: britney spears-toxic sex and the city theme adams family theme evensence- my immortal softcell- tainted love the simpsons theme robbie williams- sexed up והרינגטונים הטיפשיים שבאים עם המכשיר (alpha 8) של תינוק צוחק, תרנגול, פרות כבשים ושאר חיות משק

Flash_os

New member
Crazy Frog

הוצאתי וחתחתי אותו מקליפ המקורי שלו: http://www.turboforce3d.com/annoying/index.htm הרינגטון עצמו מצורף כקובץ MP3

ShuldiGon

New member
יש לי הרבה...

לשם השקט שנשאר(טרוטון ורינגטון) רוני - מותק (טרוטון) Walking Back To Happiness - טרוטון ורינגטון איל גולן - מלכת היופי שלי 50אגורות - חנות ממתקים(Candyshop) Crazy frog I'm the super'vizer אבאניבי(לא יודע למה הורדתי) אדוני Californya Dancing with kadafi deeply disurbed Elation Station Get Right חורשת האקליפטוס He wasn't Akon - Lonely MrClub - (טרוטון ) Linkin Park - Numb/Encore Nobody home רבות הדרכים Ofer nisim - Save My soul Ofer Nisim - Searching Shiver רינגטונים וטרוטונים מSTAR WARS : The force is with you Imperial March Main theme Darth Vader R2D2 זה הכל...

למעלה