איזה שבוע סבבה..

StaffordshirE

New member
אולי..זה לא רע האמת, כסף בנזונה,

דרגה מספיק גבוהה שאף אחד לא יזיין לי בשכל, תנאים טובים מאוד...אבל להיות בצבא כ"כ הרבה זמן זה זין חחח בגלל זה אני חושב על זה..

פראייר

שלוש שנים ואז קורס ברמנים, תל אביב עושה כסף. טס לחול לשנה בדרום אמריקה חוזר מתחיל ללמוד ואז אני ימות בתאונת דרכים

StaffordshirE

New member
כמה כסף כבר תעשה בתור ברמן אחי?

תראה, זה לא כ"כ בטוח שאני רוצה להמשיך בקבע, נראה איך אני ארגיש לקראת סוף השירות, אני לא קובע כלום מעכשיו... אבל מה שכן, כשאני יוצא מהצבא יהיה לי בסביבות ה25,000 שקל בעזרת השם, עובד עוד שנה ואז או טיול או מתחיל לימודים.

זה לא רק כסף

אחי תחשוב שאתה ישן כלום שעות בלילה יש לך המון אחריות בתור קצין (אם אתה תרצה ליהיות) תחשוב שאתה לובש תמדים המסריחים האלו עוד ועוד. עם הנעליים האלה עוד שנה און כמה זמן שתחתום. וכסף? וואלה בתור אזרח את עושה הרבה יותר מקבע,אני אישית עושה עכשיו כסף סבבה 790 שקל בחודש וזה סבבה אבל לא מספיק. חבר שלי שהוא אזרח עוד 250 ביום והוא עובד 5 ימים בשבוע תחשוב כמה הוא עושה? וגם תחשוב שאתה ברמן כמה כוסיות אתה מכיר ואיזה חיים טובים זה... דיי שיגיע היום.. "יום יבוא השמש תזרח ואנחנו נדפוק באנגים במזרח" "יום יבוא ואני לא אבוא"....... עד מתי? אוג 06 עייפים!

StaffordshirE

New member
חחחחחחח איזה שרוט..

איזה ניתוח מעמיק דפקת.. בואינה אחי..אם הייתי מתגייס באותו החודש כמוך כבר הייתי מסיים טירונות..
סעמק ערס עם ה4 חודשי טירונות האלה..

נכון מאוד!

זה הזמן הכי מגעיל בצבא בעצם זה והמחזור הראשון במבצעית ששם אתה טוחן צעירות... אחר יזה חיים טובים כבר רואים תסוף אחרי זה :)

StaffordshirE

New member
חח האמת אני מתכנן אחרי הטירונות

לצאת לקורס מכ"ים..זה זולה אחושרמוטה..

M e n s R e a

New member
השלמת ציוד?

אני איבדתי את השכמיה בטירונות. מסתבר שיש דבר כזה. בסוף היה מסדר של כולם עם הציוד, ואיכשהו לא קלטו שחסר לי את זה.

לי היה שבוע סבבה חוץ מעכשיו

הייתי אצל אחי בנתיה וזה היה מה זה כיף וכאלה.. אבל עכישו חזרתי ביום שישי!!! כי חזרתי לדרום ליומולדת של הבן של אחותי ..אז אם כבר דרום אז חזרנו עכשוי במקום לחזור גם מחר ועוד נסיעה ארוכה.. וזה מבאס רצח לחזור בערב שישי

אחותי או אני? חח

בכל אופן אני גר באופקים ואחותי בגדרה.. אני יודע שזה לא נחשב ממש דרום..אבל אם כבר חצי דרך אז המשכנו לאופקים חח

למעלה