מאיזה גזעים הסוסים של כל אחד מכם???
G gezer ממין נקבה New member 30/5/03 #22 אני מתה על ה מוסטנג!!! סוסים מהממים לפי דעתי הם מושכים אותי לוידעת למה הייתי מתה לראות אותם משוחררים בטבע!!! והכי אני אוהבת את הצבע הבקסקין השחור והדלמטי
אני מתה על ה מוסטנג!!! סוסים מהממים לפי דעתי הם מושכים אותי לוידעת למה הייתי מתה לראות אותם משוחררים בטבע!!! והכי אני אוהבת את הצבע הבקסקין השחור והדלמטי
J Juli kleo rullz New member 31/5/03 #23 שימי תמונות... ../images/Emo15.gif את יכולה למצוא לי תמונות יפות של המוסטנג בבקשה?
S Shai Felton New member 31/5/03 #27 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo170.gif איזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך עוד תמונות של הסוס הזה????
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo170.gif איזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך עוד תמונות של הסוס הזה????
J Juli kleo rullz New member 31/5/03 #28 וואייייי תודההההההההה :] ../images/Emo15.gif ממש תודה על התמונות!!! שימו עוד אם אתן יכולות...
J Juli kleo rullz New member 1/6/03 #30 אוףףףף ../images/Emo10.gif ../images/Emo15.gif אוףףף אחותי טסה ביום רביעי לאמסטרדם (לזמן לא מוגבל...) והיא עדיין לא דיברה עם החברה שלה (זאת שאמורה לצייר לי את הסוס...) ולא נעים לי להזכיר לה כי היא מזה עסוקה בכל האירגונים!!! איזה מבאססססס
אוףףףף ../images/Emo10.gif ../images/Emo15.gif אוףףף אחותי טסה ביום רביעי לאמסטרדם (לזמן לא מוגבל...) והיא עדיין לא דיברה עם החברה שלה (זאת שאמורה לצייר לי את הסוס...) ולא נעים לי להזכיר לה כי היא מזה עסוקה בכל האירגונים!!! איזה מבאססססס