איזה שולטטטטטט

Juli kleo rullz

New member
איזה שולטטטטטט ../images/Emo15.gif

טוב אני לא יודעת אם זה קשור לאיזה שיחה שכבר יש אז עשיתי הודעה חדשה... (צרפו את זה למקום מתאים אם יש...) אז ככה: להורים שלי יש חברים... ולחברים האלה יש חבר... שהוא מתעסק עם סוסים... הוא למד אצל המאלף סוסים האינדיאני הכי ותיק הכי זקן והכי נחשב באירופה... הוא גם למד אצל לוחש לסוסים... עכשיו הקטע השולט!!!!!! הוא זה זה שעבד עם הסוסים בסרט "הלוחש לסוסים" הוא אילף אותם לדברים האלה... הוא לימד את הסוסים ואת האנשים מה לעשות!!! נכון שווה?!?!?!?! אבל עכשיו משום מה הוא לא עובד עם סוסים יותר... כאילו אין לו סוסים ולא נראה לי שהוא רוכב... אבל נכון זה שווה בטירוף?!?!?!?!?!?!? הייתי בשוק כשההורים שלי סיפרו לי את זה... עכשיו הוא אמר שהוא מכיר אותי... שהוא ראה אותי רוכבת באחת מהתחרויות באודים... למרות שממש לא נראה לי שזה הגיוני... אבל לא משנה.... זהו... סתם רציתי לספר לכם...

אייאיי ביג דיל....

את לא יכולה לומר שבלוחש לסוסים היה כאלה תרגילים מסובכים ללמד תסוסים.... החלק הקשה היה אוליי הקטע בסוף שפילגרים נשכב על הרצפה.. אבל זהו! השאר זה התנהגות רגילה שכל סוס בצפר יכול לבצע! טוב אבל תשמחי אם את גאה בזה היי גאה... אז סבבה.. אוליי הוא יסדר איזה קשרים בעשיית סרטים עם סוסים?!חחחח...

Shai Felton

New member
שטויות!

הכל שם צריך ללמד אותו, כאילו בדיוק מה לעשות, סוס לא יעשה סתם משהו שבמקרה צריך לצלם..... יש הרבה עבודה שצריך לעשות עם הסוס אפילו אם זה לא נראה ככה.

אסף 1989

New member
הרבה אנשים יכולים

לאלף את הסוסים שלהם לשכב על הארץ. לאבא שלי היה חבר שהיה בצבא הרוסי ושמה, כל אחד היה חייב לאלף את הסוס שלו להשכב על הריצפה (כשהוא נותן הוראה כמובן) ולהוות כמין בונקר כזה. חזרה לחבר של אבי, היה לו סטליון זקן טורוברייד איך שהוא היה משמיע מין שריקה כזאת, הסוס היה נישכב על הארץ (להזכיר, סטליון טורוברייד) ועושה עמצו כמת. בזמן הזה האיש יכל לעמוד עליו לקפוץ עליו והסוס לא היה זז.

בסדר...אבל...

ללמד סוס לרוץ בראונד פן/לרכב בשדה/לעמוד על 2/ או להשתולל בפחד...זה לא בעיה לגרום לסוס לעשות את זה!!!

Shai Felton

New member
מה את יודעת...

ניסית פעם לעשות את זה? כאילו סתם ככה לגרום לסוס לעשות מה שאת רוצה כשאת לא רוכבת עליו אפילו? בשביל זה יש אלא שמאמנים סוסים במיוחד בשביל סרטים, כי כנראה שזה לא כל כך פשוט! הם בטח לא עושים את זה סתם

את יודעת לגרום לסוס לעלות על שתיים?

או להשתולל אבל רק מתי שאת אומרת לו? אם כן, אז בואי נראה אותך עושה את זה! אם לא, אז תשתקי! ואל תדברי בזלזול על אנשים שמבינים סוסים הרבה יותר ממך!

סו?

אני שאלתי אותה אם היא יודעת לגרום לסוס לעשות את זה.. לא אם יש אנשים אחרים בעולם שיודעים לעשות את זה...

niko girl

New member
רעות..אני רק אמרתי שאני מכירה חווה

לא אמרתי שהיא יודעת תפסיקי לחשוב שכל העולם נגדך!

אני יודע איך.....

עושים לסוס לונז רק שאת החבל מחברים לרגל הקידמית פנימית..... וכשרוצים כשהוא יתרומם מושכים ועושים תנועה מסוימית כשהוא מיתרומם מראים לו שהוא עשה משו טוב ואחרי הרבה פעמים כשמרימים תיד הסוס יודע שהוא צריך לעמוד על 2 והוא פשוט אומד זה פשוט אילוף!

Juli kleo rullz

New member
את טועה! ../images/Emo15.gif

דבר ראשון הוא לא רק רץ בראונד פן רכב בשדה ועמד על 2... אני רוצה לראות אותך מאלפת סוס שישכב בלי לזוז ועוד ייתן למישהו שהוא לא מכיר לשבת עליו!!! כי להזכירך 2 שחקנים שם (שלא רוכבים על סוסים ולא רכבו עליו במיוחד) ישבו עליו!!! תריך ללמד סוס לא להתנגד לדברים שהלוחש לסוסים עושה לו שם... צריך לאלף את הסוס שלא ירוץ כשהוא עמד בשדה הפתוח לבד ותאמיני לי לא כל אחד יכול לעשות את זה!!! דבר שני "התלהבתי" מזה בגלל שהסרט הזה זה סרט שחצי עולם ויותר מכירים... ותאמיני לי גם את היית "מתלהבת" אם היית מכירה מישהו שעבד על הסרט ושהוא עזר המון בסרט!!!

אמרתי חוץ מאיזה 2 תרגילים...

והתכוונתי בזה לקטע של השכיבה.... אבל מה הבעיה להריץ סוס כל אחד יכול.. להבהיל סוס שישתולל זה אפילו יותר קל. בקשר לעלייה על שתיים.. תראו אני לא מאלפת ואף פעם לא למדתי אילוף אבל ראיתי כבר הרבה סוסי בצפר שיודעים יפה מאוד לעלות על 2 אז אני משערת מזה שזה לא כזה ביג דיל...

Shai Felton

New member
הרבה סוסים יודעים לעמוד על 2....

החכמה זה לעשות את זה כשאת אומרת להם

אסף 1989

New member
אם את עליו

זאת לא בעיה להעמיד אותו על 2. וחוץ מזה, בקשר לסרט, יכול להיות שהביאו סוס אחר שיודעים שהוא מופרע ונוהג לעמוד על 2 כדי שיחליף את פילגרום (או איך שקוראים לו).

למעלה