איזה שולטטטטטט

Shai Felton

New member
נראה לך?

והם צילמו אותו רק כשהתחשק לו לעמוד על 2???
לא נראה לי...

אסף 1989

New member
אני חושב ככה

שהם הלחיצו אותו וכך הוא נעמד על 2. אבל גם לא אמרתי שזה לא נכון שיש אנשים שיכולים לגרום לסוסים לעמוד כל 2 כשהם לא עליהם.

mkuzi

New member
איזה שפות הוא דובר?????

זה חושב לי לדעת כי פעם הראו בנשניול ג'יאוגרפיק אדם כזה והוא דובר צרפתית! הוא אדם ממש מיוחד והוא די דומה לתיאור שלך של איך הוא הגיע לזה שהוא יהיה "לוחש לסוסים"........ חחחחחחחחחחחחח סיבכתי את הניסוח שלי לאלא!!!!!!!!!!!!!!! עם זה אותו אדם אז חבל שהוא לא רוכב עוד.........

פפפ אם תקראי תהודה שלו...

את תראי שהוא שאל אם החבר של ההורים שלה מדבר צרפתית?????? הוא לא כתב שהוא אנדיאני.. והיא כתבה שהחבר של ההורים שלה למד אצל מאלף סוסים אינדיאני!!!.. היא לא כתבה שהוא בעצמו אינדיאני...

לא כי הוא אמר

שהוא ראה בנשיונל גירוגרפיק כתבה על מאלף צרפתי וגם אני ראיתי על מרשיו לורשי שהוא צרפתי.. ושירה אמרה שהוא אינדיאני או משהו כזה אז שאלתי אותו למה הוא חושב שמי ששירה מספרת עליו הוא הצרפתי מנשיונל גיאוגרפיק אם היא אמרה שהוא אינדיאני... הבנת?

פפפ הבנתי למה את מתכוונת אבל..

תסתכלי מה היא כתבה.. והיא כתבה שהוא ‏למד אצל מאלף סוסים אינדיאני ולא שהחבר שלהם אינדיאני... והוא אמר שהוא ראה מישהו בנשיונל גאוגרפיק שהוא בעצם מכנים אותו לוחש לסוסים והוא דיבר בצרפתית אז הוא רצה לדעת שאולי זה הוא והוא דיבר שם בצרפתית.. הוא לא אמר שהוא צרפתי.. לא כל מי שמדבר צרפתית צריך להיות צרפתי.. עזבי אין טעם.. אבל הוא שאל אם החבר שלהם מדבר צרפתית ואם יש מצב שהוא הופיע בתוכנית של נשיונל גאוגרפיק..

mkuzi

New member
אל תקראי לי מפגר!!!!! סתאאאם.. כנסי

בדיוק אליו התכוונתי!!!!!!!!! מי אמר שהוא אינדיאני??????????? להפך אמרתי שהוא דובר צרפתית!!!!! נו וזה אותו חבר של חברים של מישהיא שמתכתוות פה????????

mkuzi

New member
איזה שפות הוא דובר?????

זה חושב לי לדעת כי פעם הראו בנשניול ג'יאוגרפיק אדם כזה והוא דובר צרפתית! הוא אדם ממש מיוחד והוא די דומה לתיאור שלך של איך הוא הגיע לזה שהוא יהיה "לוחש לסוסים"........ חחחחחחחחחחחחח סיבכתי את הניסוח שלי לאלא!!!!!!!!!!!!!!! עם זה אותו אדם אז חבל שהוא לא רוכב עוד.........

למעלה