איזה שחקנים/סלב הייתם רוצים בבית?/tapuzforum/images/emo152.gif

אני הייתי מוסיפה את...../images/Emo26.gif

מה קשור - לבידור הבטוח
אנגלינה גו'לי - ליופי ולמשחק
בועז מעודה - שיהיה ללאון עם מי לשיר
בר רפאלי - ליופי הישראלי
אסי עזר - שיהיה ללאון מעניין
יהודה לוי - אוחחח

marost22

New member
אני

אמיר פיי גוטמן- כי צריך הומו מדהים בסביבה פריס הילטון- חובה דרמות... רועי לוי- הוא חולה נפש- מומלץ שיהיה מישהו כזה נועם מהישרדות- אפשר לראות אותו בטלוויזיה לנצח- מדהים מושלם!! גלית גוטמן- מנחת הריאליטי של הארץ תשתתף בריאליטי לראשונה. מאיה בוסקילה ושירי מימון- חובה שיהיו 2 דיוות שיגרמו להרבה דרמות עופר ניסים- סתם כי יהיה מצחיק לראות איך הוא יסתדר עם כולם אורלנדו בלום- כי הוא מהמםםם חייב שיהיה לנועם מתחרה נינט ורן דנקר- אולי יהיה מצב לקאמבק... רעות ואיציק מהיפה והחנון- הכי קורעים שיש בטלוויזיה חחח אנג'לינה ג'ולי- סתם כי היא האישה הכי מושלמת בכל תבל לינדזי לוהאן- חייב גם ייצוג של בחורה לסבית / דו מינית ושיכניסו גם אותי לשם....חחחחחח

אני היתי מוסיף את

מיסטר בין-כדי שלא נפסיק לצחוק וכדי שתיהיה לשפרה שפה משותפת עם מישהו... סילבסטר סטלון-כדי שיהיה מישהו קצת יותר מפחיד משי פיפטי סנט-כנ``ל בריטני ספירס-כדי שמישהו שם יואיל בטובו להוריד תחתונים כבר... מוני מושונוב ויובל סגל כדי שיסתלבטו על כולם ג

u r a n i a

New member
הייתי מוסיפה כמה אנשים מצחיקים כמו

מיקי בוגנים
- זה היה טוב גם בשביל לאון וגם את שחר חסון כי בטוח לא משעמם איתו לרגע, בנות - את יעל בר זוהר כי היא יפה ויש לה שכל, ואת נועה תשבי כי היא בטוח תוסיף הרבה עניין ו... בטח אזכר בעוד כמה ואוסיף

בלאגנית

New member
דידי הררי, נתן זהבי!!, שחר חסון, רועי לוי

חיים צינוביץ', סקאזי, הרוורד שטרן... קיצר כל השרוטים.... זה חסר קצת בוילה... גם דן מנו היה מעניין איך הוא מסתדר שם..היה מוסיף תככים קצת

KroKodil1

New member
שלי../images/Emo27.gif

מיקי בוגנים (לאון) בר רפאלי מרינה קבישר (יהיה מעניין עם שתיהן יחד) דן מנו (שי) צדי צרפתי המנחים של האח הגדול
מרים טוקאן (רנין) בירגיטה וכסלר (ג'ני) מרגול (יוסי בפן נשי
) פרננדו קולונגה ליבי רן (ערן) משה דן (חייבים חנון)

מיקאלה1

New member
אלי יצפאן אמרו? שמעתי שיביאו דוגמנית

אני וחברה שלי יוצאות להליכה היא שאלה אם להביא את האינטרנט? היאממש מכורה גם אני קצת הרבה.

ruti

New member
דן מנו. הם יאכלו אותו פשוט בלי מלח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

jrkob

New member
מאיה בוסקילה ועמיר בניון

מאיה בגלל שיהיה נחמד לראות אותה בביקיני ולשמוע חויות מהצבא ועמיר דתי שיחליפ את אשר ושר יותר יפה מימנו

למעלה