רצית עוד טיפים, אז שאלתי בשבילך היום את בתי, שסיפרה לי
לפני כמה ימים על דג שהיא נוהגת להכין בטוסטר לחיצה. שמעתי, שמחתי בשבילה, אך לא התעניינתי בפרטים, כיוון שלי אין טוסטר כזה: היא מכינה דג אמנון (מוּשט), כזה שקונים בצורת פילטים. שמה את הדג על נייר אפייה, ומתבלת אותו מעט. עוטפת את הדג בנייר האפייה, כדי לשמור על נקיון הטוסטר. סוגרת את הטוסטר, והנייר בולט קצת משני צידיו. מדליקה את הטוסטר, ומספיקות לדג עשר דקות כדי להיות מוכן. לא שאלתי על התיבול, אבל לי נראה מתאים למשל: מלח, פלפל שחור, מיץ לימון (אולי אפילו גם פרוסות לימון דקיקות בִּקליפה) ומעט מאד שמן זית. בתיאבון, מיכל.