איזה שיעמום פה

• פותח הנושא F650
  • פורסם בתאריך

F650

New member
איזה שיעמום פה ../images/Emo178.gif

גריני
שנחזור לריב
גם ככה הפורום הזה דועך... אה כן - מעלה את ההצעה שלי ללוות ספר מחברי הפורום... הפעם מציע לשכור ספר.(כאילו "שיחות עם אלוהים" כזה? אבל הנזיר או הנבואה גם הולך...) מי שמעוניין לתרום לבוגר ללא חיים ספר בתשלום סימלי כערבון - מוזמן! משלוחה עד הבייתה.

osho7

New member
../images/Emo60.gifמה קורה

למה מדרדר למה? יותר מידי טוב? רוצה שאני אפתח לך בטארות של אושו? אם כן אז דברי איתי עוד שעה אני אחזור מעבודה, ונביא לך איזה כישוף או
משו.

גריני

New member
../images/Emo41.gifוואלה, הבאת לי רעיון, אושו../images/Emo70.gif

הנה רעיון נחמד שאני מרשה לעצמי "לגנוב" מפורום טארות: בכל יום שישי ניתן מסרים - בקלפי אושו, אלא מה?... לכל מי שמבקש. המבקש יכתוב ב 2-3 מילים איזה מסר הוא מבקש (אהבה? עבודה? רוחני? כללי? וכו') - את ואני נתחלף - שבוע את שבוע אני - נשלוף קלף אחד עבור המבקש וזה יהיה המסר שלו לשבוע הבא. הולך? רוצה להיות הפותחת הראשונה או שאני אעשה זאת?

osho7

New member
SURE ברור

אני מוכנה להתחיל אם מישהו פה יחליט להתעורר מהשלאפשטונדה של שישי, האמת גם אני התחלתי לפהק... מה שצריך זה .. לפי התור לא לדחוף יש מספיק לכולם. אני צריכה את השם המלא של השואל (גיל אופציונלי). ואז השואל צריך להתרכז בזמן נתון יחד איתי על שאלה מהותית שמעסיקה אותו או אותה ואז אני פותחת. יכול להיות גם כיף וגם טיפולי....

גריני

New member
אה... אני חשבתי על משהו קצת שונה

זה נשמע לי די מסובך - לתאם זמנים וכזה, לא? בפורום טארות - אנשים משרשרים בקשה למסר בתחום מסויים, ה"תורן" מרכז/ת את כל הבקשות, שולף לכל אחד קלף אחד ומפרשן בהתאם לתחום הבקשה. תוכלי לראות דוגמא בקישור המצורף להלן, ולהגיד לי אם זה מתאים לך? או בכלל?....

osho7

New member
אז ככה

העפתי מבט בפורום ששלחת לי תודה. אני עושה את זה קצת אחרת. (הקטע של השם המלא זה יותר בשבילי ובגלל ש F מתקמצן גם עליו אז דווקא.) אגב מאיפה התמונה עם הקלף אושו???? אני שואלת ומקבלת לפי מה שהאדם שלידי שואל. אולי תזמון פה לא הכרחי אפשר לנסות ואז לראות. לפתוח טארות בפורום זה חדש לי, אבל תמיד יש פעם ראשונה. רוצה לשאול שאלה?

גריני

New member
אז ככה.....

התמונה עם הקלף - על זה ישבתי כמה שעות טובות לארגן לעצמי ספריה במחשב של כל חפיסת אושו-זן. זה למה שכשאני ב"תורנות מסרים" בפורום טארות - אני מצרפת לכל אחד את הקלף שיצא בשבילו (מכירים שם את ריידר, פחות את אושו). שאלה ספציפית? הא! בא לי רעיון,למה שלא נשתעשע קצת? תשאלי נא למה F ואני רבים כל הזמן....

גריני

New member
נו, שויין - כנראה לא רלוונטי....

הבחור התעצבן על אמת כנראה. לא בא לי בראש שאלה אחרת, כרגע - ולך? רוצה משו???

osho7

New member
אהלן ושבת שלום

כנראה בטעות גם אני נכנסתי להתגוששות עם F - לא רציתי אבל הוא ממש כבר הקפיץ לי את הוריד בצוואר.... סתם. אז ככה בשביל הכיף פתחתי לך, ויצא אביר האש. ולעניין החשוב ציטוט קל " כשאתה פועל בעוצמה של אביר אש, סביר שזה ייצור אדוות במים שסביבך. אחדים ירגישו מרוממים ומחודשים המנוכחות שלך,אחרים עלולים להרגיש מאוימים או מרוגזים..." מזכיר לך מישהו???" ..אך הדעות של אחרים אינן משנות כלל; שום דבר אינו יכול לעצור אותך כרגע." ...."עליך לא להיות מאמין, חיקוי. עליך להיות אינדיבידואל מקורי; עליך למצוא בעצמך את הליבה הפנימית ביותר שלך, ללא כל הדרכה, ללא כל כתובים מדריכים... וואו. מקסים לא?

גריני

New member
אדיר ../images/Emo70.gif

וואו
כמה שאני מקבלת מהפורום הזה... פשוט מדהים!

גריני

New member
באה מנוחה ליגע.....

אולי לא שמת לב, אבל כל סופ"ש הפורום נכנס לתרדמת עמוקה
כן, כבר קלטתי שלחימה עושה לך את זה
נו יאללה - תתחיל - שמתי כפפותת האיגרוף - הרי זה תמיד אתה שמתחיל בריב... אז למה אתה מחכה?
'צטערת שלא יכולה לעזור לך בעיניין השאלת ספר - לאחר ש"נעלמו" לי מספר ספרים שהיו מאוד יקרים (לליבי וגם לכיסי...) - החלטתי שאני לא מוציאה יותר ספרים מהבית שלי. ואולי הבוגר שאין לו חיים - יקרא בינתיים שוב את הנבואה השמימית, וגם יתחיל לחשוב איך הוא מיישם בחיים שלו את מה שמוצא-חן בעיניו בספר הזה? ואח"כ אולי, יטריח עצמו לאיזו חנות שמוכרת ספרים משומשים, ויוציא שם איזה 30 ש"ח על עותק - יד שניה - של "שיחות"-1 - או משהו אחר שמושך את ליבו.... וגם אז - יתחיל ליישם את הכתוב בספר, ואז - הפלא ופלא יהיו לו מהזה חיים...
מה דעתך

F650

New member
בוווווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

איה כיף להעיר את כולם
א) לא מתעסק איתך יותר - בהמלצת הרופאים. ב) בקשר לספר... נו שויין עכשיו יש רק ערים ערביות שפתוחות...נראה לך שיש את "הנבואה השמימית" במסעדה של סעיד בלוד
ג) ממתי ספר עולה 30 זוזים
אז הצעתי כמה מעות כתמורה לערבון
לא טוב? ד) למה זה חובה לתת שם מלא לטארות? ה) סתם אות יפה שקשורה לפורום הזה.

גריני

New member
איכזבתני ../images/Emo7.gif זה כל מה אתה מסוגל ../images/Emo35.gif

א. בהמלצת איזה רופאים = שלך או שלי?......
ב. אופס! לתומי חשבתי שיש בידך הספר הנ"ל
ג. בחנויות יד-שניה ישנם ספרים במחיר זה! עניין המעות לא עומד על הפרק שלי כרגע - אני בקטע של טיפולים אנרגטיים (רייקי) והדרכה רוחנית - לא בענייני ספריות...
ד. זה אושו צריכה לענות... אני מסוגלת לתת מסר גם ללא שם מלא - אז אם בא לך משהו - שאל בני ונען (כן, גם אם אתה מאשדוד - זה תופס...). ש. זה יותר יפה בעיני. אולי נשחק משחק? רוצה לכתוב מילים שמתחילות ב-ש? (אהמממ... וואללה, כנראה שגם לי משעמם
)

F650

New member
שוד ושבר

שאומר שחשבתי שיש שיממון ? שיו !

גריני

New member
הא???.... טוב, זה דורש הבהרה

שאמרתי אכזבתני - התכוונתי לזה שמאז שראיתי את הודעתך ועד עתה אני מתאמנת על מכות, אגרופים וכו' ואז באת ושמת לי פצצונת קטנה וזה הכל!!! וכל האנרגיה שצברתי - אנא אוליך אותה עכשיו? למה ש??? בגלל ש|ור ו ש לא טוב ש??? רוצה אות אחרת??? יאללה - על זה לא נריב, טוב?

F650

New member
ש היא אות נפלאה

שקשורה לשם שלי. אבל את יודעת את זה לא? אז איך קוראים לך? ד"א מישהו פעם אמר שמי שהאות ש מופיעה אצלו בשם : הוא חצי משוגע... ולאביטל
תפסיקי להתבכיין
תראי איך אני עומד בבדידות בכבוד
מנהל צ'אט אווילי על מנהלת הפורום - בפורום עצמו

גריני

New member
שיר אהבה ל-ש'

לא ידעתי ש-ש קשורה בשם שלך - מעולם לא אמרת לי אותו!!! ומתוך מה שכתבת בהמשך אני מבינה שיש לך את הש' פעמיים בשם
נכון - אביטל
במקום להתבייכן תצטרפי אלינו, נשתטה ב- 3 - יהיה יותר כיף.

למעלה