איזה שיעמום פה

• פותח הנושא F650
  • פורסם בתאריך

F650

New member
טוב : יש לי שעה קלה להעביר....

מה כדאי לי לקרוא
( קמצנים כולכם! ) ...... 1) רומן רוסי (מאיר שליו) / נקרא כבר מליון פעם. 2) מים נושקים למים/סמי מיכאל (בכיין). 3)אינטיליגנציה ריגשית (למי יש כח עכשיו לאמפטיה לשכן המרעיש?) 4) וויז'ואל בייסיק 6 - המדריך השלם....(הםםם נשמע מעניין) ובנות ! וי בי זה לא רק מה שאתן חושבות.... 5) ספר התמורות / אי צ'ינג.... לעשות אובראול מלא למנוע סילוני של מטוס קונקורד עם הילוך רוורס : יהיה יותר קל מאשר להבין את הספר הזה... 6) עמנואל.... (כל מילה מיותרת) 7) מדריך מפה לפיקניקים... נו? מה אתם אומרים?

גריני

New member
מה אני אומרת?

תפתח טלוויזיה , יותר עדיף....
1. נדמה לי שהתחלתי לקרוא .. מזמן - ובעיקרון אני מאוד אוהבת את מאיר שלו, אבל ככל הזכור לי לא סיימתי את הספר הזה. ועם זאת - זו אני! ייתכן שטעמך בספרים שונה (סליחה,טעות בטוח שטעמך שונה
) 2. לא שמעתי, לא מכירה. אם בכיין - עזוב את זה לאמצע השבוע - למה לקלקל השבת? 3. נשמע לי מאוד מעניין (אם אני הייתי צריכה לבחור - הייתי הולכת על זה!). 4. פחחחחחחחח.... כאילו... זה מעניין??? 5. מסכימה איתך: הוא די מסובך ליישום 6. לא מיותרת למה? לא בטוחה שמכירה... 7.
- קרעת אותי עכשיו!

avital24

New member
אני מוחה ../images/Emo45.gif היד להדגשת המסר

אני לא מתבכיינת!!! משאומר למישהו אחר דברים בסגנון זה מקיש עליו
חחחחח

osho7

New member
F = פאקאקטעא?

קודם כל, הקטע של השם המלא זה בשביל להתחבר אליך יקירי מחמלי....האינך רוצה להיות מחובר???
אתה לא חייב
נראה לי שאתה צריך לפתוח את העניין של הכסף אצלך. ואני ממליצה בחום לקנות את צופן דה וינצ'י של דן בראון. גם מרתק גם יקר. וככל שתתעקש לא להוציא כסף על דברים טובים, זה יבוא בדברים שאין לך בהם תועלת כמו קנסות למשל. ואז אני אגיד לך "אמרתי לך."
אם כבר אתה בחנות ... את ,מה חלומות נראה" קראת??

F650

New member
תודה על האיחולים הלבביים ובקרוב

אצלך קנסות. ודווקא ה F מסמנת את כ ל הכסף ששיחררתי לטובת העניין. ככה שממש אין לי במצב נזיל. גם לא במשכורת המינימום שיש לי אז.... למה שלא תתכרבלי לך בבית החם שלך ותתעטפי בבועה הרוחנית הנפלאה שלך ותחשבי שקריאת ספרי ניו אייג' באמת מובילה לביית דירה ומכונית נפלאה ???

osho7

New member
הלוווווו

סליחה באמת. כל מה שנשלח אליך היה באהבה - אם לא הייתי ברורה. למה תוקפנות?? ובלי להיות ציניים נתינה פותחת גם את הקבלה (כן של כסף גם..) וזה לא ממש חשוב איפה ואם קראתי את זה או שמעתי את זה. וכדי לפוגג לך את הבועה שיצרת לגביי, שכנראה, אני איזו מפונקת שיש לה הכל ומעולם לא התמודדה עם כלום אז יש לי חדשות בשבילך, היו לי תקופות ארוכות שהייתי מחוסרת כל , גרושה עם תינוקת בת שנתיים עם עגבניה וקוטג' אחד במקרר בדירה שכורה בדרום תל אביב, ומשכורת מינימום שנפדתה למזומן בארנק כי חשבונות הבנק היו מעוקלים, בגלל עסק שפשט את הרגל... וריחמתי על עצמי והייתי מאוד מסכנה ולבד, וכל מה שיש לי היום (עדיין בשכירות, ורכב מעבודה...) אני מודה אלף פעם ביום , ואני לא בשום בועה. ואת הקנסות שלי שילמתי, תודה.

F650

New member
הלוווו גם לך.

אז תתארי לך שהייתי אומר לך לשחרר את העבניה (היחידה...בטח) שהיתה לך במקרר ולקנות קטורת כי אם לא זה יבוא אלייך בהפוכה בתרופות לילדה? תחשבי בפעם הבאה לפני ש"נראה" לך משהו. ובקשר לקנסות... את לעולם לא יכלה לדעת אם שילמת את כולם! (ומה מחכה לך).

avital24

New member
תגיד למה אתה לא נחמד?../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif

אמרת שאהבת את הפורום הזה ושיש בו אנשים אמיתיים , אם לא מוצא חן בעינייך אתה לא חייב לדבר פה , זה מקום ידידותי וכדאי שהוא יישאר כזה חבל פשוט חבל. אל תהיה לא הוגן.

avital24

New member
שיהיה בכיף זה הכול אמיתי../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

ומהלב

למעלה