איזה שיעמום...

harhanegev

New member
מה, זה לא ברור ?

אם את גרה בגנים ב', צופית תחתית, שחמון פירות, לכי לשחות כמה שעות בים המקסים שלנו. אם את רה גבוה יותר, צאי לטיול בהרים, יש בלילות מזג אויר נהדר !

havlaz

New member
יוצאים לתיירות

מתבאסים בדרך לוקחים סרט עוצרים באיזה סופר, מצטיידים בגלידה, מומלץ כמה טעמים מכניסים ל-DVD בולסים את הגלידה מתבאסים מהסרט חוזרים לישון.

stupidity

New member
איציק, מתי פעם אחרונה היית בתיירות?

למה אתה עובד עלינו? לא זכור לי שראיתי אותך שם בשנתיים האחרונות.. אז תגיד שישר לוקחים סרט..
חוץ מזה, שזה יותר קטע של חורף.. (מומלץ עם חבר)

Liraz 6q

New member
אעע ישבנו עכשיו שעתיים

וחשבנו על זה! העיר הזאת משעממת!!! נמאס מהוויו/מהפונטון/מהטרויה/הלנה/מאיו/היט/פיקאפ.. בסופו של דבר תמיד מגיעים לאותו מקום.. לתיירות המעפן..

AdamINC

New member
הלנה, פונטון, וויו, טרויה, כל אלה...

נחשבים למקומות יחסית חדשים באילת. וכל שנה נמאס מהם מחדש. די להתלונן. הבעיה איתכם האילתים (ולא, אני לא מאלה שמתלוננים שמשעמם להם, אז אני לא מחשיב אותי בהכללה הזאת) היא שאתם יוצאים כל שבוע 3 פעמים בשבוע!!!!!!!!!!!1111111 בגלל זה נמאס לכם. אז די כבר לקטר!!!!

havlaz

New member
ילדים להירגע../images/Emo70.gif

יש ילדים אחרים שגולשים בפורום. נא לשמור על שפה נקייה. זונות.

אני לא יוצאת 3 פעמים בשבוע

יום חמישי שאני מגיעה מהבסיס אני גמורה יום שישי יוצאת יום שבת הולכת לישון טוב לפני הטירוף של הבסיס

havlaz

New member
האם אבל משעממם המקום, או השגרה?

כי גם בת"א, לרוב אנשים יוצאים לאותו מקום שהם מכירים. ונדחפים בתור, כמו כלבים ועוברים סלקטורים זונות. אנחנו אולי מקטרים, כי אין לנו מה לעשות לפני הבילוי. לא איזו הופעה טובה, לא איזה סרט בקולנוע שהסאונד לא נעלם בו באמצע הסרט.. ואולי כי אנחנו שונאים את התיירים במקומות הבילוי? הרי מה ההבדל בין הטרויה, להרבה בארים אחרים בת"א?

S h i R l e y

New member
איציק תמיד אהבתי אותך

באמת אין הבדל פשוט חלקנו קצת חסרי אופי בכל מה שנוגע לבילויים... אני מחפשת את הבירה שלי, מוזיקה טובה ואת החברים שלי, לכן תמצאו אותי לרוב בבבוג'י או באנדר. אני כבר שנים יוצאת לאותם מקומות ומעולם לא הרגשתי שנמאס לי או לא כיף לי או שאין לאן ללכת או שהעיר הזאת דפוקה ואין מה לעשות פה.. אני דווקא ממש נהנית. מה אתם מחפשים כשאתם יוצאים לבלות?

Liraz 6q

New member
ההבדל הוא

שהמוזיקה היא תמיד אותה מוזיקה.. האנשים הם תמיד אותם אנשים.. השגרה הזאת משעממת! ותתפלא אדם.. אני דווקא לא מאלה שיוצאים3 פעמים בשבוע.. אני יוצאת בדר"כ רק ביום שישי אלא אם כן יש איזה יומולדת של חברה או משו.. ועדיין משעמם לי.. כמה אפשר להתלבש.. לשבת באותם מקומות עם אותם פרצופים אותו די'גי אותו משקה.. בע.. בתל אביב זה לא ככה.. יש לך מיליון אופציות.. אנשים מגוונים ולא נתקעים כל החיים באותו הפאב/מועדון.

stupidity

New member
זאת בדיוק הבעיה..

כשיוצאים לעיר, אתה יודע בדיוק את מי אתה הולך לראות... יש סיכוי קלוש להכיר מישהו חדש, והמוזיקה חוזרת על עצמה כל שבועעע נמאס. ואדם.. אולי כשמשתכרים כל שישי, רואים את השגרה באופן מטושטש..

S h i R l e y

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל אני ממש נהנית לראות את החברים שלי, אפילו כל שבוע מחדש, הם עדיין מעניינים אותי וכיף לי איתם. אני גם נהנית לשמוע את אותה מוזיקה, ישנה וחדשה ומה שיש.. אני בטוחה שאת כבר יודעת את זה אבל גם בת"א משמיעים את אותה המוזיקה, ת"א היא לא איזה גלקסיה חיצונית שהכל כל כך שונה ומגניב ולא נמאס לעולם בה, הכל פחות או יותר אותו דבר אבל כל אדם שאת רואה שם חדש לך כי את לא מכירה אותם. זה שהעיר קטנה וכולנו כבר מכירים את כולנו זה כי זה עיר קטנה, זה לא ממש קשור למקומות הבילוי, גם כשאת הולכת לקניון את רואה את אותם אנשים, גם כשאת הולכת לים, אני לא רואה אנשים מתלוננים על זה שם...

stupidity

New member
תראי,

אני לא מדברת על 'החבורה' הקבועה שלך, הרי ברור שגם אם תצאי בתל אביב את תצאי עם החברים הקרובים אלייך. אני מדברת בכללי על זה שאילת היא עיר קטנה, ורוב הזמן, את תראי את אותם פנים שוב ושוב... יכול להיות שהפאבים שיש בתיירות דווקא יכולים להיות מאוד מעניינים, אבל נהיתה שגרה סתמית כזאת, של אותה מוזיקה ואותם אנשים. ובתל אביב יש הרבה יותר אפשרויות.. יש רוק, מזרחית, מסיבות במלא מעודונים שונים, סלסה וכו'...

למעלה