איזה שיעמום...

S h i R l e y

New member
תראי...

יש לנו תרבות בילוי קצת מעוותת.. אנחנו מתחילים את הערב שם, ממשיכים לשם ומסיימים שם. שומדבר לא מספק אותנו, או אתכם. בינינו, ואת יודעת את זה טוב מאוד, אני מסתפקת בערב שלם בבבוג'י ואלא אם כן יסחבו אותי למקום אחר אני יכול בקלות להישאר שם שלוש שעות ולהנות בטירוף. ומבחינת האפשרויות, אז כן בת"א יש יותר מועדונים בהתאם לגודל העיר, אבל אם תצאי לכל מקום פה פעם אחת בכל סופ"ש, אני מבטיחה לך שעד שיצא לך לצאת לאותו מקום שוב את כבר תשכחי ממנו ותהני ממנו כמו בפעם הראשונה. כאילו שחסר לנו גיוון, לחובבי הרוק על גווניו יש את ההיט והאנדרגראונד והפאדיס ואם בא לך לקרוע את הרחבה לכי לאליקסר או לטרנד או לוויו ויש עוד מיליוני פאבים נהדרים בתיירות ויש את האולה החדש והמעולה ואת הפארק אווניו ושאר הפאבים שלידו שגם ממש כיף בהם. ואפילו את עם האפשרות להישאר כל סופ"ש במרכז בוחרת לעשות את רוב הסופ"שים שלך באילת... לא חסר פה גיוון ולא חסר לאן ללכת, ואם תחשבי על זה לעומק את תביני שהסיבה שכולם באים לתיירות היא כי אנחנו רוצים לראות את אותם פרצופים ויום אח"כ להתלונן על זה שמשעמם לנו לראות אותם. רק ממני אפעם לא נמאס לך, נכון?! :)

stupidity

New member
טוב נו, הרגת אותי! ../images/Emo122.gif

בסדר בסדר... ניצחת. את מאושרת עכשיו??!!?!?!?! ברור שלא נמאס לי..

havlaz

New member
מסכים עם שירלי

דווקא הייתי מצפה לשמוע בדיון על חוסר מקומות בילוי לקהילות שהם לא המיינסטריים, אוהבי רוק לדוגמא, שאין להם כל כך הרבה אופציות באילת למשל. או שאר קהילות. וכל אחד מחפש דווקא משהו אחר. שאני בא לתיירות אחרי שבועות שלא, אני דווקא מחפש את החברים לראות קצת, האמת שכיום אני דווקא לא רואה אף אחד, כולם נראים לי זרים. המוזיקה? כמה שירים פופלארים כבר יש? את רוצה שאני אשמיע לך שירים מהאייטיז? לופ מוזיקה של 4-5 שעות שיש בבר (עדיף לשמוע שיר שבוע אחרי שבוע ולא אותו שיר באותו לילה, לא?) שמכיל את המוזיקה העכשווית, הוא מוגבל. מה לעשות. אני לא יוצא להגנת העיר, אני גם חושב שהבילויים פה לא משהו וגם אני מתבאס הרבה פעמים שאני יוצא. האווירה דווקא לפעמים עושה לי לא טוב. ואולי לראות את עומס הבארים באותו מקום בתיירות ומצד שני חצי מהם ריקים, משום מה גורם להרגשה של "שיאו, ריק מת". בגלל שאין הרבה מבלים, אז זה לא שאין מבחר של בארים, פשוט רק אחד-2 מהם יכולים באמת להיות מלאים בו זמנית, השאר ריקים.

אם כבר מדברים על שרשורים חיים

אני מזמינה אותך, ואת כולכם, לחגוג איתי היום בבוג'י יומולדת 20 :) להגיע בשעה 22:00 (כדי לתפוס הרבה מקומות)

למעלה