אויש נו...
שחכתי את Orenji no Taiyou של גאקט וגם יש איזה כמה של Janne Da Arc שמרגשים אותי מאוד- Dry - שזה... שיר שהזמר (yasu~ <3) שר מנקודת המבט של בחורה שמי שהיא אהבה זרק אותה, אז היא החליטה מאותו יום לא להכנס רגשית לסיטואציות מיניות (אל תשאלו) הפזמון הוא כל כך... טוב, סוטה זה דרך אחת לתאר אותו, אבל הוא מאוד... חזק. אולי זה רק אני, אני לא יודעת... ואני מכירה אותו כי אייל השמיע לי אותו... הוא אמר שזה יתאים לי >.>;; Heaven's Place שהוא בערך השיר הכי קיטשי ביקום. בעיקר המוזיקה שלו היא מה שמרגש. אבל יש גם משהו במילים הכל כך פשוטות אבל כל כך חמודות... Kimi no yume o kikasete darenimo iwanai yo hazukashigazuni, sotto oshiete ספרי לי על החלום שלך אני לא אספר לאף אחד בלי להתבייש, ספרי לי בלחש. @-@ אחח... כל כך מתוק שהשיניים כואבות Rainy בגלל הקטע שהוא שר בלי ליווי שם- Kono mama jikan wo tomete kanashimi namida kareru made mou ichido ima kokoro no koe wo ai no shirabe ni nosete. נעצור את הזמן במצב הזה עד שדמעות העצב יתיבשו עכשיו, עוד פעם אחת, קולו של הלב מעלה את שאלת האהבה. גרר... פה אני די סגורה שיש לי טעות, נו שיהיה, זה הכי קרוב שאפשר להגיע עם יפנית @-@;; ארר.... סליחה על כל ה... זה... עם המילים.. והזה... *מתחבאת*