איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא?

ענת 19

New member
איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא?

שכמובן יהיה מוצלח יותר ברדיו...?

booksmeller1

New member
אני חושבת ש"רגע לפני" וגם "תעלות" :

שניהם מאוד "קליטים".. אף על פי שנהר האהבה היה השיר השני שגיליתי אחרי "תגידי לי" ומאוד התמכרתי אליו. לא מבינה למה הוא נעלם בכזו קלות.

ranch22

New member
גם אני חושבת....

או "לא סיפור פשוט" או "תפילין" בכל מקרה איזה שיר שזה לא יהיה מצביעים לזה כמו מטורפים שיהיה סוף סוף מקום 1 !

ענת 19

New member
אם זה יהיה "תפילין" אז כולם יחשבו

שהוא חוזר בתשובה או משהו כזה... לדעתי זה יהיה דווקא מגניב זה פשוט יפרסם אותו יותר! דרך אגב בתוכנית רדיו כלשהי בשבוע שעבר שהמגיש היה דתי הוא השמיע את "תפילין".

ranch22

New member
אם ככה אני יכולה לעשות יחסי ציבור

להגי לכל החברות שלי שהוא חזר בתשובה??זה יעלה לו הרבה נקודות אצלם...

ayaliar

Well-known member
אנשים לא מקשיבים לסוף של השיר

זה אחד השירים האהובים עלי ביותר באלבום הזה וזה משעשע שאנשים חושבים שזה שיר על חזרה בתשובה אפילו אורבך, ששם את השיר הזה בגל"ץ שבוע שעבר, לדעתי פספס את הפואנטה

ענת 19

New member
זה שיר מקסים... אבל באמת יצא לי

כמה וכמה פעמים להרהר על סופו.. (לא רק בגל היותי שומרת מצוות) מעניין למה אוהד החליט לשיר אותו?

ranch22

New member
אוהד רואה את זה מנקודת מבט שונה...

הוא כתב בעצמו על השיר "תפילין" שהמחבר(עודד דישון) רואה את זה בתור שיר של דת,בעוד אוהד רואה את זה כשיר של מה שאדם מוכן לעשות למען האהבה... אבל כל אחד ונק' המבט שלו..בשביל אנשים מסוימים זהו שיר שמבטא קרבה לדת ובשביל אנשים אחרים זהו שיר כמו שאוהד מתאר...

ענת 19

New member
נכון... אבל אני חושבת

שאוהד איפשהו גם מחובר לדת, לפחות זה נראה כך. אז בטח הוא חשב על זה גם מנק' מבט גם קצת דתית...

booksmeller1

New member
יותר נכון: שיר אהבה על אהבה בלתי...

אפשרית כאשר האדם עושה הכל למען הבן\בת זוג והוא יודע שאין תקווה למערכת היחסים :) ככה זכור לי שאוהד אמר בהופעה האחרונה לפחות.

dobo

New member
זה לא מדוייק

למיטב ידיעתי, הכותב בכלל רואה את השיר כשיר אהבה לכל דבר ואפילו מגדיר אותו כ"שיר חילוני". שיר על אהבה שלא תהיה. למרות שצד אחד מוכן לעשות שינוי כל כך גדול בשביל הצד השני הוא יודע שאין מי שתחכה לו בצד השני עד שהוא יחזור אליה, יחזור בתשובה.

herut123

New member
לדעתי כולם אבל במיוחד

תפילין, ליל האהבה, רגע לפני ולא סיפור פשוט

למעלה