ולא הצליח? איזה בעסה...
L love billy zane 2004 New member 15/8/05 #22 הוא פשוט לא נכנס למצעדים אבל השמיעו אותו דווקא די הרבה.
נ נוף המקורית New member 15/8/05 #23 אמ... תפילין זה שיר שנראה לי יצליח.. אבל מצד שני ככה חשבתי גם על נהר האהבה.. ואולי ליל האהבה, כי יש אנשים שמכירים את השיר דרך מירי מסיקה...
אמ... תפילין זה שיר שנראה לי יצליח.. אבל מצד שני ככה חשבתי גם על נהר האהבה.. ואולי ליל האהבה, כי יש אנשים שמכירים את השיר דרך מירי מסיקה...
נ נוף המקורית New member 15/8/05 #26 חוץ מזה ש... היא גם עשתה לו קולות בשיר הזה בדיסק, אם אני לא טועה, אז נראה לי שמי שמעריץ שלה, יודע את זה ומכיר את השיר...
חוץ מזה ש... היא גם עשתה לו קולות בשיר הזה בדיסק, אם אני לא טועה, אז נראה לי שמי שמעריץ שלה, יודע את זה ומכיר את השיר...
נ נוף המקורית New member 16/8/05 #28 אמ... היא עשתה לא קולות, לא שרה את השיר, היא עשתה ליווי, זה בדיסק, היא הקליטה את השיר איתו ועשתה לו קול שני.. אם תקשיבי בדיסק, תשמעי שיש שם קול של אישה... ושוב, אם אני לא טועה זה בשיר ליל האהבה, לדעתי גם כתוב על זה בדיסק של אוהד
אמ... היא עשתה לא קולות, לא שרה את השיר, היא עשתה ליווי, זה בדיסק, היא הקליטה את השיר איתו ועשתה לו קול שני.. אם תקשיבי בדיסק, תשמעי שיש שם קול של אישה... ושוב, אם אני לא טועה זה בשיר ליל האהבה, לדעתי גם כתוב על זה בדיסק של אוהד