איזה שיר של קווין אתם לא סובלים?

goldyboy

New member
איזה שיר של קווין אתם לא סובלים?

עם כל זה שכולנו מאד אוהבים את המוזיקה של קווין ומעריכים את חברי הלהקה, חייב להיות לפחות שיר אחד שכל אחד מאתנו מקבל חום כשהוא שומע אותו. אצלי אלו: Radio Ga Ga I Want To Break Free Love Of My Life ולמה? כי השירים האלו פשוט מאוסים. נטחנו כל כך הרבה, בעיקר בגלגל"צ וב-MTV, שכבר אי אפשר לשמוע אותם. אים פעם אהבתי אותם (וזה די בספק), עכשיו אין מצב שאני יכול לשמוע אותם , ו/או לראות את הקליפים. חוצמזה, שאלה הם מהשירים הפחות טובים של קווין, והם הפכו ללהיטים כל כך גדולים, כנראה בגלל שהם קליטים. ומה אתכם?

gihona

New member
אף פעם לא ממש אהבתי את

i want it all. שיר נוראי. יש עוד כמה אבל אני צריכה לחשוב על זה.

יש להודות

ש wee were rock you יצא לי מהתחת וכנל לגבי we are the championשמתנגן היום בכל סוף תחרות גודו עד גיל12 במתנסים השונים ברחבי הארץ.

I n n u e n d o

New member
לא סובלים../images/Emo35.gif

אולי שירים שמיחחסים להם יותר משמעות ממה שהם באמת אבל כעיקרון אין שיר שאני שונאת בצורה קיצונית

Ocean Spirit

New member
אבל המעבר הכפול שם גאוני!

המעבר מ-C ל-F# בצירוף המעבר מ-4/4 ל-6-8 מהבית לפזמון הוא הברקה נדירה.

אף אחד

אין שום שיר שאני ממש לא אוהבת. אם היה שיר אחד או שניים שלא אהבתי בשמיעה ראשונה אחרי כמה פעמים כבר התרגלתי ואהבתי. אולי יהיה שיר שאני פחות אוהבת אבל לא שונאת עד כדי כך

Oukami Kun

New member
?!

אולי השיר הכי טוב שרוג'ר שר. [אבל לא שהוא כתב. אינביסיבל מאן
]

Ocean Spirit

New member
אין לך מושג איזה סכר פרצת...

Modern Times Rock N' Roll (חתיכת רעש) The Loser in the End In the Lap of the Gods... Revisited (שתי דקות שלמות של וו-וו-לה-לה-לה זה מעבר לכל סיבולת אנושית) I'm in Love with my Car Sweet Lady Drowse (כן, אתם שמים לב טוב לדפוס שמתפתח פה) Teo Torriate (יפנית היא שפה יפה, אבל לא במבטא בריטי) Dragon Attack Coming Soon כל Hot Space, פרט ל-Under Pressure ו-Dancer Tear it Up (מה עבר עליהם שם?) Is this the World We Created (כי צריך להיות גבול לקיטש) Gimme the Prize The Miracle All God's People (פרץ פתאומי של רגשי דת?..) Mother Love (לא, לא אכפת לי כמה השורה על safe place to hide מרגשת) Heaven for Everyone (קיטשי *ו* מטופש)

Ocean Spirit

New member
למה?

אני לא חייבת לאהוב כל שיר שהם הוציאו אי פעם, גם אם הם הלהקה האהובה עליי.

gihona

New member
אררר?!

השתגעת? יש לך שם מלא שירים טובים. In The Lap זה פשוט המנון - איך אפשר לשנוא אותו? ו Drowse?! שיר עצום בכל קנה מידה! איך אפשר לשלול שיר עם הביטוי chewing gum bum? Coming soon? מתה על השיר הזה. Draggon Attack? אי אפשר לעמוד מול הבייס ליין שלו. All God's People? כל מה שיפה בהפקות ההרמוניות והבומבסטיות של קווין. Mother love? חוצמזה שזו בלדה נפלאה - רק העובדה שזה השיר האחרון בהחלט שפרדי הקליט מרגשת אותי עד דמעות כל פעם מחדש.Teo Torriate - שעתו היפה של בריאן. I'm in Love with my Car - שעתו היפה של רוג'ר. Tear It Up - באמת שיר מחורבן.

Ocean Spirit

New member
עניין של טעם ../images/Emo3.gif

יש גם המנונים שנואים (היי, יש לך פה בחורה שלא סובלת את הביטלס!) אולי זה היה אקסטטי בהופעות, אבל אותי ITLOTG מעצבן כמו לא יודעת מה. אפילו יצאתי במיוחד לשירותים כשהיה אותו במרתון ביום חמישי. *במיטב המבטא של דאפי דאק* בלתי נת'בל. את Coming Soon לא שמעתי 4 שנים, אולי דעתי השתנתה מאז. בייס ליינז לא קונים אותי אם הטקסט דפוק. והרמוניות יפות לא מפצות על שטויות דתיות (אחרת הייתי שומעת שירי כנסייה מדרום ארה"ב). לבריאן היו שעות הרבה יותר יפות מ"טיאו". All Dead All Dead, למשל. ורוג'ר באופן כללי נוטה לעצבן אותי - בקול ובכתיבה.

למעלה