איזה שיר של קווין אתם לא סובלים?

gihona

New member
לא סובלת את הביטלס?

את באמת בבעיה. All Dead All Dead שיר חביב לטעמי, לא מתקרב ל Teo. בנוגע לאחרים - אני לא כל כך שופטת שירים ע"פ מילים, אלא אם כן זה משהו באמת מיוחד - אז מצדי פרדי יכול לשיר על הקוסקוס של יום שלישי - כל עוד הלחן תופס, ההרומוניות נהדרות, הביצוע וההפקה עומדים בסטנדרטים ראויים - לא כל כך משנה לי. דווקא אני די אוהבת שירי כנסייה וגוספל של מיסיסיפי טנסי
אכן עניין של טעם.

Ocean Spirit

New member
בקשר לביטלס

אני חושבת שניפחו אותם מעבר לכל פרופורציה. overrated בהגזמה פראית לחלוטין. קווין היו פי אלף הרבה יותר מוצלחים ומבריקים מהביטלס - ואני אומרת את זה אובייקטיבית, כי דווקא את הביטלס אהבתי כשהייתי קטנה ואת קווין גיליתי רק בגיל 16. לביטלס היו כמה שירים טובים באמת - אלינור ריגבי, In my Life, Here Comes the Sun, לוסי - ובזה נגמר העסק. (כן, לא כללתי את Yesterday בכוונה. G-d, כמה שהשיר הזה מעצבן!)

נו טוב,

כנראה שהעולם אמר את שלו-ייתכן שרוב בני האדם(כמוני)מעדיפים את המוזיקה "נקייה"...כמה שיותר פשוט,יותר טוב בשבילי:) לדעתי הגאונות של הביטלס באה לידי ביטוי בכך שהם לקחו מילים פשוטות וכתבו איתן מלל מבריק,והלחן,בלי יותר מדי כלים ,בס,תופים,וגיטרות-הותאם לליריקה בצורה פנטסטית. כמובן שכל אחד והטעם שלו-אבל כנראה שהעולם לא טעה

Teo Toriatt

New member
תגובתי

טוב נרכז כאן את התגובה להכל. לצערי אני מסכים עם התבנית שיצאה שרוב השירים השנואים עלי הם של רוג'ר... הוא לא מוזיקאי מי יודע מה, לא ווקאליסט טוב ובטח ובטח לא תמלילן. אין טעם לדבר על כל שיר כי זה באמת עניין של טעם. בכל אלבום יש עליות ומורדות ויש שירים טובים ורעים (פלאש לא נחשב בהגדרה - הוא כולו רע, פשוט חלקו סתם רע וחלקו ממש גרוע) אני לא צריך באמת להגיד את דעתי על Teo Torriatt כשיר, נכון ?

VC820

New member
פלאש גורדון גרוע?

מי אמר? אתה? אתה יכול לכתוב שהאלבום הזה גרוע לדעתך בלבד,ולא בשם אחרים. לדעתי האישית האלבום הזה מצוין עם קטעים נהדרים. ראיתי לאחרונה את הסרט שוב,האמת הוא לא שרד את מבחן הזמן ונראה די מגוחך(לדעתי). אבל המוסיקה של הסרט תמיד תהיה יפה בעיני.

LEATHER REBEL

New member
תקליט שווה. הסרט לא!

זה מסוג הסרטים שהפך למיושן כבר ברגע שיצא. וגם השחקן הישראלי חיים טופול (בתפקיד דוקטור זרקוב) לא הציל את המצב.

mia01

New member
Drowse ו- in the lap of the gods

בין השירים היפים בעיני... גם Im in love with my car.... לא ממש אוהבת את tear it up ותאמינו או לא, את radio ga ga

נ ר ו ש

New member
הממ..

אין לי שיר שאני ממש שונאת
אבל אם כבר אז "you'r my best friend"... דווקא את השירים הטחונים אני יכולה להמשיך לטחון
הם פשוט יפים מדי מכדי להימאס

Ocean Spirit

New member
שכחתי

Delilah. וואו, אני כל כך שונאת את השיר הזה שממש הצלחתי לשכוח מקיומו עד שלא הסתכלתי על הדיסק היום בבוקר.

Amit Enchanted

New member
איזה מזל. ../images/Emo6.gif

הם עשו לו ביצוע בהופעה בוומבלי בשמונים ושש. זה פשוט שיר מסריח.

למעלה