איזה שכונות הכי מתאימות לגידול ילדים לזוג צעי

chihua

New member
איזה שכונות הכי מתאימות לגידול ילדים לזוג צעי

היי אנחנו זיג צעיר, רוצים לעבור לרעננה. ז.א. לקנות דירה. היינו רוצים להתיעץ, איזה שכונות הכי מתאימות לגידול ילדים ולזוג צעיר? חשוב לנו שיהיו מתקני ספורט, שטחים ירוקים, אוכלוסיה נחמדה (הכי חשוב) עם ילדים קטנים... הסכום שעומד לרשותינו הוא בערך 270.000$, כך שזו תהיה כנראה דירה ממש קטנה... אשמח לשמוע תגובות של תושבים על גידול ילדים בעיר. תודה רבה!

lulyK

New member
אני לא אוהבת את השכונות החדשות,

שבד"כ מצריכות רכב לכל יציאה קטנה מהבית (אולי אני טועה, ככה נראה לי). אני לא חושבת שאפשר ממש לפספס ברעננה - הכל די טוב וירוק פה. אני מעדיפה לגור במרחק הליכה מרח' אחוזה (ובאם כי בסוף בחרתי גן שמצריך 10 דקות נסיעה כל בוקר).

בצד הצפוני של אחוזה

גם יש מס' בתי"ס יסודיים ושתי חטיבות, גם המון ילדים וגם דירות יד 2 בגודל סביר (4-4.5 חדרים) בסביבות המחיר שהזכרת. מדובר על המתחם שממכבי במזרח ועד קרן היסוד במערב. לא הייתי ממליצה על מגורים בקרן היסוד או בר אילן. כל השאר טובים.

lulyK

New member
או.קיי, תודה לשתיכן.

כבר חששתי שיש פה משהו שאני לא יודעת (כמו המידע על רחוב הגליל). אני גרה באחד מהם, ודווקא מרוצה (דירה עורפית ושקטה מאד, עם חנייה של הבניין לנו ולרוב גם לאורחים שלנו).

מחשמונאים / ההסתדרות צפונה אין בעיית חניה

בשני הרחובות הללו. רק שבשני שליש הראשונים המצב מאוד מאוד לחוץ. תראי, גם אני לא מתלוננת על חניה כי יש לי בבניין....אין זה אומר שהמצב טוב

ארזS

New member
אכן זה המצב

ובבר אילן יש בעייה נוספת בגלל בית המרקחת שנמצא בערך במרכז הרחוב וגורם לפקקים בגלל חוצפתם של בני אדם פרזיטים שנעמדים בחנייה כפולה ליד בית המרקחת, לעיתים [כפי שקרה לי אתמול] משני צידי הרחוב ושמים * על שאר עוברי הדרך. אתמול למשל כשחזרתי הביתה נעמדתי בפקק כבר בתחילת הרחוב מכיוון אחוזה שהתברר [שוב] בגלל הפרזיטים הנ''ל. כשהצלחתי להגיע סוף סוף לבית המרקחת שאלתי נהגת אחת [זאת שחנתה מצד ימין שלי והמתינה למישהו שניגש לקנות משהו] מדוע היא לא יכולה לחפש חניה בהמשך הרחוב, והגברת ה"נכבדת" ענתה לי : "מה, אתה רוצה שאלך ברגל מסוף הרחוב ?" ...

lulyK

New member
נכון ../images/Emo13.gif אבל היא מתענינת בדירה לקניה

וסביר שתהיה לה חניה. אם היא היתה שואלת איפה לחנות באיזור, הייתי ממליצה לה להתרחק מהרחובות האלה.

הידעת

שיש פעמים שאני נמנעת מלאשר לילדים שלי לבקר שם חברים כי אני יודעת שלא תהיה חניה כשאבוא לקחת אותם? אני גם גרה במקום עמוס, לא הייתי בוחרת בזה שוב.

lulyK

New member
טוב, אנחנו מגיעים מת"א,

אם לא הייתי מאשרת לבן שלי לבקר חברים בלי חניה, לא היו לו חיי חברה.

למעלה