איזה שכונות הכי מתאימות לגידול ילדים לזוג צעי

lul5

New member
בסכום כזה תוכלו לקנות דירה גדולה במרכז

אני הייתי ממליץ על בן גוריון או אזור אוסטרובסקי והרחובות לייד תוכלו לקנות דירה גדולה וגם אולי ישאר לכם לשפץ אותה ולשדרג אותה לפי טעמכם במרכז העיר יש המון משפחות צעירות ויש את כל המוסדות קרוב מאוד הספריה ,קופת חולים ,מכולת, וסופר. בתי הספר קרובים גם הגנים והיסודי(אם לא יסגר זיו) וגם חטיבות הכל מרחק הליכה ישנם גינות חמד כמו בקלאוזנר או בפרדס משותף לא לשכוח את בתי הקפה באחוזה שכיף לקפוץ בלי שצריך רכב ולהנות בהצלחה

טווח מחירים במרכז

ממילא טווח מחירי הדירות באיזורים אלו הינו 250000 עד 330000, תלוי בגודל הדירה ובמצבה, ואילו בשכונות החדשות לרוב גבוה משמעותית לכן חפשי רק באיזורים אלו שהחברים ממליצים. עליזה

chihua

New member
קודם כל, תודה לכל העונים ../images/Emo140.gif

קודם כל, תודה לכל העונים. רק עכשיו לצערי, יש לי זמן להגיב, אז אני מקווה שאם עדיין פה
האמת, עד עכשיו חיפשנו רק בשכונות החדשות (2005, וליד הפארק) אף אחד לא המליץ על שכונה ליד הפארק. ראיתי מודעות של דירות 3.5- 4 חדרים בסביבות 270.000$. האם השכונה ליד הפארק היא טובה ונוחה מבחינת מיקום? או שזה סתם רחוק מהכל? ראיתי שבונים שם בית ספר (קרוב לפרוייקט של זוגות צעירים). מה בקשר לשכונות החדשות, איזו מהן עדיפה? או שעדיף בגלל המחיר האזור הישן במרכז שדיברתם אליו? ועוד שאלה, אם אפשר. אנחנו באים מהרצליה. האם רעננה עדיפה על הרצליה לגידול ילדים ? (אני חושבת שכן, רק רוצה לשמוע ממקומיים). שוב, תודה לכל העונים!

לב הפארק

מעבודתי בתיווך אני יודעת שתושבי לב הפארק אוהבים את השכונה ומעדיפים לעבור דירות בתוכה. השכונה יפה, ירוקה ומכילה את כל השירותים נדרשים, טובה מאוד לגידול ילדים. החסרון הוא שחלק מהדירות דוקא הזולות נבנו באיכות בינונית. עם זאת אם המוכרים שיפצו את הדירות הן כדאיות מאוד, מאידך את יכולה לנצל את המחיר הזול ואת תשפצי לפי טעמך. רעננה נחשבת איכותית ביותר בנושא החינוך. לגבי הרצליה אין לי מידע מספיק להשוואה. בהצלחה עליזה

למעלה