איזה שעמום שונאת שבתות וחגים

מילקי91

New member
תודה רבה על הצעתך אוראוראור1019

מאד נחמד מצידך .תודה...נראה כרגע אין לי כוחות לכלום

. תודה.

מישהי1631

New member
מילקי, אני עומדת להטיף מוסר קצת...

קראתי את המריבה הארוכה מדי עם השניים. את לא יכולה לפגוע באנשים ולהפגע כשהם מחזירים לך. וגם למריבה יש כללים. לא דורכים לאנשים על היבלת הכי כואבת. אין בכוונתי להכנס ביניכן, אני לא מכירה לא אותך ולא את הקוסמת, אבל הפכת בעיות שלה שהיא כתבה עליהן בכאב, כנשק נגדה, וזה מאד מאד פוגע. אני מניחה שלא התכוונת, שהיית נסערת, אבל אין לך מה להתפלא שהשניים כ"כ זועמים עלייך. את לא יכולה לריב ולהשתלח בפורום (ולא משנה כרגע מי אשם ומי התחיל) ולאחר מכן, באותו פורום בדיוק, לבקש תמיכה. גם אני רבה עם אנשים בלי סוף, אבל מנסה להפריד בין האנשים שאני משתלחת בהם לבין אלה שאבקש מהם תמיכה. ואני מבינה את הזעם שלך. זה קורה גם לי.
מציעה לך שוב לבקש עזרה נפשית. נסי בקופת חולים. תפני לרופא/ת המשפחה והם יגלגלו את זה הלאה. יתכן שתזכי לעזרה ללא תשלום.

בילי79

New member
בכלל לא מסכימה עם המשפט שכתבת

"את לא יכולה לריב ולהשתלח בפורום ולאחר מכן, באותו פורום בדיוק, לבקש תמיכה"
לא ראיתי שאופירה, מנהלת הפורום, מתנה תנאים לאנשים ספציפיים לכתיבה בפורום, ולא נראה לי לעניין בכלל שאת מדברת במקומה, כביכול.
כפי שניתן לראות הפורום פתוח כעת גם לכוכביות ובמקרה הצורך מוחקים פוסטים ותגובות. וכינוי שמוחקים את הודעתו אינו נחסם ואינו מתבקש שלא לכתוב בעתיד הודעות חדשות.
דבר נוסף אני לא חושבת שמילקי משתלחת
בכל אופן וגם אם אני טועה לא לעניין המשפט הזה שלא נכון ולא במקום.

אופירA

New member
מנהל
לגבי הכוכביות - האמת, אין להן מקום בפורום רגיש כזה

אבל אני לא אשב כרגע לעשות שינויים מבניים בתפקידי הזמני.
מה שהשאירה המנהלת הקודמת זה מה שאני מקבלת. היא אפשרה לכוכביות להגיע לפורום, (למרות שחלק מהן עושות בכך שימוש מכוער). אז כוכביות יישארו בינתיים.
אני מוחקת כל הזמן, כי אני פנויה - כל העולם ואחותו בחופש, אין לי מה לעשות וגם אין לי עבודה בתקופה הזו של יולי אוגוסט. לספטמבר כבר נכנסו לי הזמנות עבודה סדירות. אבל גם אז, כמה אני עובדת ביום? לא הרבה שעות
.

מישהי1632

New member
אולי את צודקת, בילי

בכול מקרה, זה לא היה תנאי ואני לא מתיימרת להחליף את אופירה. כתבתי את זה למילקי כי אני עוקבת אחרי הכתיבה שלה, מזדהה עם בעיות רבות שהיא מעלה ומנסה לעזור. חשבתי שאם נוצר מצב שמעליבים מישהו בפורום (גם במקרה, לא מתוך כוונה רעה) עלולה להיות בעיה לקבל תמיכה מהנעלב/ת.
הגבתי מתוך ניסיון שלי. כשאני רבה, לעולם לא סולחים לי. מקווה שאצלך ואצל מילקי זה יהיה יותר טוב.

בילי79

New member
למישהי

אני מבינה שהייתה לך כוונה הכי טובה כדי לעזור למילקי מניסיונך המר.
תשימי לב שלא 'כתבת למילקי' גם אם תגובתך כוונה למילקי כתבת לעיני כל הפורום. כפי שציינת גם לדעתי מקומה של הערה כזו מתאים יותר למסר אישי.
דבר נוסף מילקי לא ביקשה תמיכה מהנעלב\ת
היא ביקשה תמיכה מהפורום. בפורום יש כותבים נוספים
לך יש אפשרות להעזר בפורום לא פחות.
לדעתי באופן כללי פורומים הם לא המקום הכי בטוח, אבל יש להם יתרונות ולכן אני כותבת בהם לעיתים.
כמובן יש פורומים שמוגנים יותר כפי שמילקי כתבה מכיוון שאין שם מקום לכוכביות לכתוב ולמרות שכינוי כשלעצמו לא מזהה אדם בפני אחרים בפורום- כינויים רשומים מרשים לעצמם ברוב המקרים פחות ובוודאי שלא מרשים לעצמם אאוטינג כפי שהיה כאן לא פעם.
באופן כללי הייתי מציעה לך לפרט אם את רוצה לגבי הסליחה וכו' אבל אני לא בטוחה שכדאי לך להעלות תכנים אישיים לפורום הזה כעת.
מצד שני יש פורומים אחרים ותמיד את יכולה לכתוב לכינויים רשומים במסרים.

עצוב מה שכתבת בסיפא של דברייך.

ההמלצה לא לשתף בתכנים אישיים בפורום כעת...
עצוב ונכון. גם אני מרגישה כך.

מילקי91

New member
זה בסדר גמור מישהי

אין לי שום טענות אלייך . וגם יש משהו בדברייך .

ואני יודעת שאת תמיד מנסה לעזור ושאת באה ממקום

טוב . זה בסדר גמור התגובה שלך .

מילקי, נכון שלהכניס אנשים לחיים זו נטילת סיכון

אבל זה סיכון הכרחי, כי להיות עם אנשים זו הדרך היחידה לחיות ולהתפתח. זה כמו שלהשתמש במערכת הדרכים זו הדרך היחידה להגיע ממקום למקום, אבל יש בזה סיכון של תאונות (אפילו להולכי רגל ). וזה סיכון בכל מי שרוצה ללכת לאנשהו - לוקח. אחרת יישאר תקוע היכן שהוא נמצא, וגם התקיעות הזאת עלולה להיות מסוכנת...
רק מה? אם אנחנו רוצים להשתמש בדרך - אנחנו צריכים לדעת את החוקים הנוגעים לזה, וזה יפחית את הסכנה להפגע ולפגוע. כי אם את, נניח, עולה על רכב ונוסעת נגד כיוון התנועה - יש סבירות גבוהה מאוד מאוד שזה לא ייגמר טוב, נכון? ואם עשית כך וזה אכן הוביל להתנגשות חזיתית - המסקנה היא לא בהכרח "מסוכן לנהוג", אלא יותר "מסוכן לנהוג נגד כיוון התנועה".
המילים אחרות: אולי תשקלי להתבונן על החלק שלך במה שקורה לך. במריבות וכו'.
לגבי המריבה בפורום - לא הייתי כאן, ב"ה, ולא ראיתי מה קרה בינכן. (ואין צורך לפרט, כמובן ). אבל הבנתי שאת לא רק נפגעת אלא גם פגעת לא מעט. והשתמשת במידע פרטי ורגיש לשם כך.
אולי זו היתה עליה על הכביש נגד כיוון התנועה, מה את אומרת? נקיטה בצעד שברור שאת תיפגעי ממנו בסוף? ואולי גם במקומות אחרים חלק מהמקומות הקשים ניתנים למניעה מראש?

מילקי, ברור שאת לא מאמינה כי זה דבר שקשה מאוד להאמין לו

אבל דווקא לכן אני אומרת שלפחות אל תסגרי את כל הפתחים לאפשרות שישתנה, כי אז את מראש חוסמת ומנציחה את מה שאת מאמינה בו.
אני לא מכירה אותך... אבל אני רוצה לקוות עבורך שזה כן אפשרי.
"כל זמן שאדם חי, יש תקווה" (ר' נחמן).

אני יודעת שזה יותר מכאיב לקוות מאשר לסגור ולחתום את הגולל ואז לא צריך להתעסק עם מקור הכאב יותר, ובכל זאת....

(אני אישית מאמינה באפשרות לשינויים מרחיקי לכת. בין השאר מכיוון שאני עברתי כמה וכמה כאלה).

מישהי1631

New member
מזדהה איתכן.

בעלי ואני יושבים לבד בבית בסופי שבוע, יחד עם הבן הצעיר, שלמזלו יוצא מהבית עם החברים שלו. הבנות בבית של החבר, לפחות מצאו משפחות נורמליות לבלות איתן...
אני לא טובה מספיק כדי להיות מוזמנת - לא לאלמנתו של אבא שלי וילדיה הבריאים ומרובי התארים האקדמיים, לא לאחותי שמעדיפה לבלות עם השכנים הבריאים, העשירים והמוצלחים ובוודאי לא למשפחה של בעלי.

מילקי91

New member
תודה רבה לכולן על התגובות

אקח לתשומת ליבי . יש משהו כמובן ( יותר ממשהו במה

שאמרתן כולכן ).

הייתי כותבת יותר אבל אין לי כוחות . מותשת היום ,

אפילו לא הלכתי לעבודה . ולא משנה מה יגידו אני לא

פה כדי לקבל רחמים . ..פשוט משתפת שבסופו של דבר

המחיר הוא יקר . ובסדר הבנתי את מה שאמרתן וקיבלתי .

מילקי91

New member
נמאס לראות בפייס את האנשים המחייכים

ודווקא בקבוצות של שמנים . וכמובן שגם לשמנים

יש זכות ומגיע לחייך . בקבוצות האלה עושים עבודת

קודש .באמת . אבל כל פעם שאני רואה שם נשואות

. וכמובן שעודף משקל לא קל אבל אנשים שהיה להם

גב יצאו נורמלים ..שמנות אבל נורמליות .

וגם אלה שלא נשואות שם אז עדיין יש להן משפחה

ומלא חברות . לא יודעת האם יעודד אותי שיש עוד

כמוני . האמת שלא ממש . ואני יודעת שיגידו

שכולם שמים בפייס תמונות שבהם הם מחייכים ,

אני מדברת על משהו אחר ..

** חשתי היום כמו אחרי איזו תאונת דרכים . כל

הגוף היה תפוס כזה ..אפיסת כוחות . בכוח הכרחתי

את עצמי לסוע למרכז העיר ...

** הלוואי ויכולתי לתאר לכם .. להסביר ...

למעלה