איזה שקט... כולן יולדות?

• פותח הנושא mal1
  • פורסם בתאריך

MASHY BOSTON

New member
שוב - המון המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo60.gif

מזל טוב למשפחה החדשה !!! ליה זה שם מקסים ! מחכים לסיפור ולתמונות !!!

ornauk

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo51.gif

האמהות הנפלאות עדיין כאן שבוע הבא הן חוזרות לארץ, אבא אורן חזר היום לעבודה.. אנחנו למדים כל יום איך להיות כמשפחה . אולי יש כאן מישהי שיכולה לעזור לי , רכשנו חודש לפני הלידה כרטיסי טיסה לישראל. עכשיו אנחנו רוצים להוציא דרכון בריטי לקטנה, אך הם רוצים חתימה של אדם שמכיר אותנו שנתיים אך שלא היה מהמשפחה. האנשים היחידים שמכירים אותנו כאן באנגליה הם משפחה.. מה עושים?

מזל טוב ל"מבט מהצד ולאורנה../images/Emo65.gif

המון מזל טוב מקווה שהלידות עברו בשלום ובקלות וכמובן מאחלת המון בריאות ואושר ....ולילות ארוכי שינה!!!!! מחכים לעדכונים שרונה

../images/Emo51.gif על הברכות, אבל אני אפילו

לא בהריון
מצד שני, צרור ברכות ל"אחת שמצאה" ולאורנה (אם אכן ילדה כבר). שיהיה לכן המון כייף עם התוספות החדשות למשפחות

וואללה, עכשיו שמתי לב להודעה שלך

שמבשרת שאכן ארנה ילדה. מהכותרת לא חשבתי שמדובר על הלידה של ארנה, ולא נכנסתי להודעה שלך עד עכשיו. Sorry. אז ארנה, שיהיה המון מזל טוב

G a l i 11

New member
אז עכשיו הוספת חטא על פשע

והודית שאת מדלגת על הודעות שלי...זה יפה לפגוע ככה באישה במצבי???

G a l i 11

New member
../images/Emo51.gif גם אני מצפה...

הלילה הוא הגיע לאזורים כל כך נמוכים בגוף שלי שנראה לי שמשם הוא יכול רק לצאת החוצה...

אשמתי, חטאתי, בגדתי ../images/Emo8.gif

מבטיחה לך שזה לא יקרה יותר. איך אוכל לכפר על חטאי הנורא הזה? אולי אשלח קצת אנרגיות חיוביות לזאטוט שאמא שלו כבר מתה להחזיק אותו בידיים? יעזור לדעתך?

G a l i 11

New member
אני כבר רגילה למתנחלים ../images/Emo95.gif

אם הוא אפילו קצת דומה למתן, אני דוגרת פה עד סוף ה-42. אולי אנסה את השיטה של מאשי, מראש אוסיף לי איזה חודש ואז לא תתפתח שום צפיה...

ואצלי היה בדיוק הפוך

אני כל הזמן בניתי על זה שאני מושכת את ההריון עד הסוף+, אבל בסוף ילדתי בשבוע 32
בכלל, מאחר וילדתי תאומות, יש לי בעצם ממוצע הריון של 3.5 חודשים לילדה. עסקה לא רעה

../images/Emo6.gifנכון...הכוונה לאחת שמצאה../images/Emo65.gif

לא נורא.... אז אני מברכת גם אותך....

למעלה