איזון עדין - תזכורת ממנהלת הפורום

einatgross1

New member
אפילו הציטוט בכרטיס האישי

הוא בפרסום-את זה, סליחה, לא הבנתי, למה התכוונת?

אלדר01

New member
לגבי הכרטיס האישי

ציטוט נבחר כתבת את הקישור והמכון שלך.לזה בטוח לא התכוונו בתפוז כשנתנו לפתוח כרטיס אישי..

אלדר01

New member
פשוט מאד

בכרטיס האישי יש מקום לציטוט נבחר,את בחרת לשים שם קישור למכון שלך..

einatgross1

New member
עוצמה מתוך עצמך

זה לא שם המכון שלי, אלה זהו ציטוט שאני יצרתי ואני מאוד מזדהה איתו. בחרתי לשים אותו גם בתור סיסמא מובילה למכון שלי. בד"כ אנשים מאוד מתרשמים. חבל שאתה לא. בסוגריים יש את הקרדיט . אם הייתי כותבת את השם שלי זה היה פחות שיווקי בעיניך? האם כשאני כותבת ציטוטים שלי , לא לכתוב מי כתב אותם, אך כשאני מביאה ציטוטים של אחרים , לכתוב את שם הכותב על פי חוק זכויות יוצרים? האם שרשור ציטוטים כבילים, הוא שרשור בו אנשים מביאים ציטוטים של אנשים שהם לא מכירים? האם כשאנשים ממליצים בתמימות על ספר הם לא עושים שיווק לכותבו? קשה מאוד למצוא את הקו עליו אתה מדבר. כמעט בכל משפט שלנו, גם אם הוא מקצועי מאוד, ונטול כל כוונות מראש לשווק, יש בו שיווק של מישהו, אם מפורשות,ואם על-ידי קידום גישות של מאמנים מסוימים לעומת אחרים. בדיון איתי אתה נוקט בשיווק מאוד אגרסיבי של רעיונותיך, עד כדי רמיזה לפעולות שהנהלת הפורומים צריכה לנקוט נגדי. אלדר, אני שמחה מאוד שאתה מביא את הדברים והזוויות השונות שעוררתי, מולי, ולא מסביבי. חבל כמובן שאת התרומה שלי, אינך מצליח לראות. בכל הדיון אני חושבת שהקפדתי לשמור על הערכה אליך, אל אף שדעותינו חלוקות, ואיני מסכימה עם כך שאינך מביא את עצמך לפורום בשמך המלא, ובשם המכון אותו אתה מייצג. אני חושבת שהבהרנו את עמדותינו, תודה,

אלדר01

New member
עינת שוב זה לא אישי

אנחנו הרי לא מכירים. לא סתם עלתה השאלה בפורום כאן.כי על ההתחלה הוא הפך לבמה למפרסמים בצורה זו אחרת. ולא הבנת את הרמז כלל,צר לי.בכלל לא כוון אליך.אין לי בעיה עם הפרסום דווקא שלך,אלא עם הרושם שנוצר שזה מהר מאד הפך לפורום שיווקי. ובתור מנהל כמה קהילות ואתרים גדולים ברשת,תאמיני לי אין שום בעיה למצוא את הקו.ברגע שיש איסור גורף על פרסום,הוא לא יהיה.ברגע שיתנו פתח,הפתח יתרחב ויגדל כל הזמן. אל תקחי אישית את דבריי,שמראש אמרתי שהם תקיפים,יצאתי נגד התופעה. נתתי אותך ועוד מישהי בשרשור רק בתור דוגמא ואני מתנצל אם נפגעת. את חייבת להבין שמדובר בנקודה מהותית לגבי פני הפורום.אני אישית נגד פרסום בכלל,אבל אם יוחלט אחרת אצטרף לחגיגה ואפרסם גם..רק אז אולי כדאי יהיה לשנות את שם הפורום....

einatgross1

New member
טוב יופי , אז בוא תצטרף לחגיגה

אנחנו עוד מעט באפטר פרטי
. סוף סוף אני יודעת עליך משהו באמת. תגיד איזה אתרים וקהילות, אתה מנהל ;הרי בראש וראשונה אנחנו מכורים לפורומים, וברשותך, בשמחה, נקפוץ גם למסיבה אצלך... ורגע של רצינות-קהילה נוצרת גם בהכרות אישית, ולא רק מהכרות עם דעות. מבחינתי האמינות של האנשים שאינם מסתתרים מאחרורי גיל, ניק ניים וכד', גדולה יותר כשהם חשופים בצריח. מבחינתי ( ואני לא מנסה לשווק, מה לעשות, העיסוקים שלי הם אני ולהיפך), אשמח שתגיע גם להכרות במפגשי רישות. ואולי יום אחד גם נעבוד יחד... אני לא נפגעתי מהשרשור. להיפך, רווח לי שיש אוטנטיות וישירות. תודה,

הרי אין פה ....

אמת מוחלטת. רק תחושות, מחשבות, תהיות והתלבטויות אופייניות לתחילת דרכו של פורום. עלתה סוגיה עקרונית שהפריעה לחלק לא מבוטל מהאנשים ולא כוונה לביקורת ישירה על מאן דהוא. שיווק אינו דבר רע. להיפך. הוא רצוי ומכובד אבל... לא תמיד מקומו מתאים. ונדמה לי (זו דעתי הפרטית) שכאן - אין לו מקום. מאחר וכולנו גם בעלי אינטרס שיווקי כולנו עוסקים באימון ו/או בהכשרת מאמנים. כולנו בטוחים גם שלמדנו במקום "הכי טוב" או שאנחנו מלמדים במקום הטוב ביותר... הבמה הזו תהיה עד מהרה פלטפורמה שיווקית גלויה ולעתים גם צועקת ותבריח את מי שבאמת רצה לחגוג אימון בלי לפרסם, להתפרסם או להתחרות. לא הניק מושך אותי כאן בפורום גם לא השם הגלוי או מספר הטלפון שנילווה אליו אלא רוח הדברים הנכתבים בשם אומרם. עדיין לא גיליתי בהכרח זהות בין חכמת הדברים לבין השם המלא ומס' הטלפון לידו, גם לא גיליתי קשר הפוך. הדברים מוערכים על פי טיבם ולא משום סיבה אחרת. בחוץ התחרות גדולה כאן, בתוכינו, אנחנו יכולים קצת לנוח ולהתרווח. ובוודאי יגיע גם רגע המפגש פנים אל פנים וממנו, אני בטוחה, נצא נהנים ונשכרים. ענת

einatgross1

New member
האישי הוא הציבורי, והפוליטי.

והרוב הלא מבוטל, לא פעם טועה. ההיסטוריה לצערי מוכיחה זאת שוב ושוב. גם אני רוצה לחגוג פה אימון, אם כי סטייל הריקודים שלי לא תמיד יהלום את סגנון הריקוד שלך. אני כן מבקשת שתאמיני שגם אני באתי לחגיגה, ולחגוג אימון, ושזאת תהיה נקודת המוצא פה בפורום. אני מבקשת שאת החגיגה לא תנכסו לאנשים מסוימים ולדעות מסוימות, כפי שקרא לא פעם, עד היום, תחת המעטה של האוביקטיבי, והנכון, והמקצועי. ויתכן שאם זה ימשך, באמת כדאי לשנות את שם הפורום... אי אפשר, לדעתי, להתעלם מהיותינו גם מתחרים. הניסיון האין סופי להעלים עובדה זו, לא יוצר פורום יותר אוטנטי,אלא להיפך (לדעתי). לא ניתן להתעלם מכך שכשאת מציעה ליצור מפגש של הפורום, שאינו במסגרת המפגש שאני מארגנת, יש לכך גם משמעות, מעבר לדיון התיאורתי. כך לא ניתן להתעלם מכך שכשאת מתנגדת לאמן מאמנים בשיטה שהיא כולה אחד על אחד, את נוגעת בשיטת עבודה של מישהו בפורום. יש כאן מאבק כוחות על שיטות, מעבר לדיון התיאורתי. מבחינתי, הניסיון להצניע זאת, אינו מועיל, אלא להיפך. ההחצנה של המצב הבסיסי-פורום שבנוי ממתחרים, מבורך יותר מהמהצב של ניסיון להעלים את התשתית שעליו מבוסס הפורום. תחרות וקונפליקיטים הם גם מצב מעורר ומבורך, וגם אימננטיים לפורום המיוחד הזה. סימן שאלה קטן, בהרבה מאוד מההודעות, במקום ניסיון לשים סימני קריאה, היו מעודדים דיון הרבה יותר פורה מבחינתי. אומר לך את האמת, בהרבה מאוד מהדיונים שהתנהלו פה, שבהם הרוב הלא מבוטל חשב וקבע קביעות מסוימות, אני לא השתתפתי, כי ידעתי שאצטרך לנהל מאבק, די לבד, מהסוג שמתנהל בשרשור זה. לדעתי זה הרבה יותר מענין, מאשר שרשור שבו מהר מאוד מנסים לסגור קביעה ורצפט למאמנים שבו, לעולם אין לתת למאומן טיפ, ולעבור מפאזה של מאמן, לפאזה של יועץ, ולפעמים אפילו לפאזה של מטפל. אני מאמנת למיתוג עצמי. השיווק הוא חלק חשוב ביותר במקצוע המאמן. זאת דעתי, וכיוון שכאן הדיון נגע במשהו מאוד יסודי במהותי כמאמנת, יצאתי, והחלטתי להשמיע את קולי, עם כל הזמן והאנרגיה שהדברים דורשים בשרשור כזה. ואני ממש לא חושבת שפחות אכפת לי ממישהו אחר פה, איך ייראה וישמע הפורום. אני פשוט לא רואה תסריטים כל כך טרגיים, אלא פורום שיש בו מרחב אמיתי, לשמיעת דברים של הרוב הדומם .... תודה,

עינת, אני מודה שיש לי

קושי להבין את רוח דבריך. בתחילתם - אז רואה עצמך חלק מהמיעוט (הצודק, על פי ההסטוריה...) בסופם - את מייצגת את הרוב הדומם... אני מייצגת כאן רק את עצמי. אם אהפוך למיעוט או לרוב, זה באמת פחות חשוב. אני גם לא רואה כאן במה ל"מאבק כוחות על שיטות" (להגדרתך) אלא להפרייה הדדית, למידה משותפת וסיעור מוחות כשכל אחד מביא את כיווני דרכו ולומד גם כיוונים אחרים. אין פה גם צורך "לנהל מאבק" כפי שהגדרת את חלקך בשרשור הזה. להתווכח, לא להסכים, להתנגד.... אבל ניהול מאבק ??? הטרמינולוגיה של מאבקים וכוחות - לעניות דעתי מיותרת כאן בפורום. ולענין יותר ספציפי - אין לי מושג למי כוונו דבריך הנוגעים לשיטות אימון או לארגון מפגש. לפי הניסוח - הם כוונו אלי ישירות ולכן אני גם מתייחסת. לא זכור לי שהצעתי לארגן מפגש, בוודאי לא כזה המנוגד למשהו שאת עושה (שגם עליו לא ידוע לי). הבעתי תקווה שפעם יהיה מפגש ותו לא. גם לא זוכרת התנגדות אי פעם לאימון מאמנים בשיטה כלשהי (יש לי דעות גם בנושא הזה אבל מעולם לא הבעתי אותן). ובדיון על מעבר מאימון לטיפול ויעוץ - הייתי לחלוטין בעד הטרנספורמציה הזו, כשהיא מתבקשת. נכונה ההערה שלך לגבי סימן השאלה במקום סימן הקריאה אני גם אוסיף - מעט דיוק... מחילוקי דעות אנחנו צומחים - גם מאלו כאן. מקווה שתקבלי בהבנה (ולא ברוגז) את העובדה שאנחנו חושבות אחרת. בטוחה שנוכל ללמוד אחת מהשניה ומאחלת לך בהצלחה בדרכך ענת (לא בעילום שם)

אלדר01

New member
הבעיה שאם אשים בחתימה

את כל מה שאני עושה,זה יקח עמוד שלם (לא לקפוץ זה בהומור..) אני את דעתי האישית אמרתי ואתאים את עצמי לכלל. ואגב תאמיני לי שאני לא ממש זקוק לפרסום כאן.

אלדר01

New member
לא זה מה שאמרתי

אין לי בעיה להזדהות בשמי המלא. כל מה שאמרתי שמה שיחליטו המנהלת והחברים מקובל עלי. יחליטו שמותר לשווק אצטרף גם. יחליטו שאסור..אשמח..

למעלה