אה, ואני ישר קפצתי (כרגיל)... סליחה ו
ה החטא והשופטת New member 1/12/04 #13 איזו באסה. שוב יש לי דברים בגב. עכשיו אני צריכה לדחוף לתוך הסדר-יום העמוס ממילא גם ביקור אצל הפלדנקרייזית שלי.
איזו באסה. שוב יש לי דברים בגב. עכשיו אני צריכה לדחוף לתוך הסדר-יום העמוס ממילא גם ביקור אצל הפלדנקרייזית שלי.
ה החטא והשופטת New member 2/12/04 #25 כן, כי טיפלתי כבר בעניינים האחרים, אז אני יכולה. איפה יש חנות זולה?
M Mנטה New member 2/12/04 #26 אני לא ממש מבינה בזה, אולי כדאי לך לקפוץ לפורום אמנות שימושית ולשאול אותם.
ר רגליים קרות New member 2/12/04 #28 בצמר אני לא מבינה אני יכולה להמליץ על חנויות לרכישת פימו, אם זה מעניין מישהו. אבל אני חושבת שברוב חנויות היצירה יש צמר. זה הפך להיות משהו מיוחד, הצמר. איך אהבתי בתור ילדה ללכת עם אמא שלי לחנות הצמר ולבחור צמר לסוודר.
בצמר אני לא מבינה אני יכולה להמליץ על חנויות לרכישת פימו, אם זה מעניין מישהו. אבל אני חושבת שברוב חנויות היצירה יש צמר. זה הפך להיות משהו מיוחד, הצמר. איך אהבתי בתור ילדה ללכת עם אמא שלי לחנות הצמר ולבחור צמר לסוודר.
M Mנטה New member 2/12/04 #29 אוי עכשיו נזכרתי שראיתי צמר בדיזנגוף סנטר בחנות של עבודות היד (ליד הגשר בקומה של המטייל, אבל הגשר לא בצד של לב אלא השני.
אוי עכשיו נזכרתי שראיתי צמר בדיזנגוף סנטר בחנות של עבודות היד (ליד הגשר בקומה של המטייל, אבל הגשר לא בצד של לב אלא השני.