איזו גיטרה הייתה לג'ורג' ? הייתה לו גיטרה עיקרית או כמה ? אילו ?
A Another Girl New member 2/8/03 #2 גיטרה עיקרית?... הוא היה הגיטריסט המוביל בהרכב...לא יודעת אם הבנתי אותך כראוי.
M Miss CB New member 3/8/03 #3 נראה לי שהכוונה הייתה... *איזו* גיטרה. מצ"ב תמונה מHELP שהוא עם הגיטרה שלו, העיקרית תעשו זום ואולי תצליכו לקרוא את השם של החברה. אני עוד לא ניסיתי. אבל בכל אופן נדמה לי שכמו פול, הגיטרה שלו היא לא מחברה גדולה כמו גיבסון פנדר וכו'.
נראה לי שהכוונה הייתה... *איזו* גיטרה. מצ"ב תמונה מHELP שהוא עם הגיטרה שלו, העיקרית תעשו זום ואולי תצליכו לקרוא את השם של החברה. אני עוד לא ניסיתי. אבל בכל אופן נדמה לי שכמו פול, הגיטרה שלו היא לא מחברה גדולה כמו גיבסון פנדר וכו'.
Y yoavsc New member 3/8/03 #5 החברה היא ריקנבקר (השוודית , אם אני זוכר נכון) וגם ללנון היתה כזאת (מדגם אחר) http://www.rickenbacker.com
החברה היא ריקנבקר (השוודית , אם אני זוכר נכון) וגם ללנון היתה כזאת (מדגם אחר) http://www.rickenbacker.com
Y yoavsc New member 3/8/03 #6 אגב הבס המפורסמת של פול היא של חברת Hofner, שאח"כ הוחלפה בבס של ריקנבקר.
א אשף New member 5/8/03 #7 אני יודע, יש לי אחת כזאת... חשבתי שאם כבר לקנות חשמלית, אז יאללה עד הסוף סאונד חיפושיות... (בתמונה: הופנר שנות ה60, ימאהה שנות 90, רגל שנות ה80)
אני יודע, יש לי אחת כזאת... חשבתי שאם כבר לקנות חשמלית, אז יאללה עד הסוף סאונד חיפושיות... (בתמונה: הופנר שנות ה60, ימאהה שנות 90, רגל שנות ה80)
M Miss CB New member 5/8/03 #8 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מהההה... יש לך בס מקרטני... בטח מזה כיף לנגן בה! איזה כיף לך! כמה היא עלתה? נ.ב.: אהבתי את החתימה... "איפה סבתא!!!"
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מהההה... יש לך בס מקרטני... בטח מזה כיף לנגן בה! איזה כיף לך! כמה היא עלתה? נ.ב.: אהבתי את החתימה... "איפה סבתא!!!"
א אשף New member 5/8/03 #9 היא פשוט מדהימה.... סיפרתי את הסיפור עליה בשרשור לא מזמן.... מצטער אין לי כוח לחפש, אבל אני חושב שתסתדרי.....
היא פשוט מדהימה.... סיפרתי את הסיפור עליה בשרשור לא מזמן.... מצטער אין לי כוח לחפש, אבל אני חושב שתסתדרי.....
H HelterSkelter1 New member 5/8/03 #10 וואיי... יפה מאוד! מעולם לא למדתי לנגן, אבל אם אני אתחיל, זה יהיה על באס, ואני רוצה אחת כזאת
י יוסטשיה ויי New member 5/8/03 #11 למרות שאני לא מבינה בגיטרות זו אחת היפות שראיתי בחיים! (כן אני יודעת שזה לא בדיוק גיטרה אלא בס) כל כך קלאסי.....
למרות שאני לא מבינה בגיטרות זו אחת היפות שראיתי בחיים! (כן אני יודעת שזה לא בדיוק גיטרה אלא בס) כל כך קלאסי.....
M Miss CB New member 6/8/03 #13 וואלה? זהו? צשמעו 5000 זה הרבה כסף אבל זהו? זה בס! וזה דומגת מקרטני! והכי חשוב - זה משנות השישים - בכמה קנית אותו?
וואלה? זהו? צשמעו 5000 זה הרבה כסף אבל זהו? זה בס! וזה דומגת מקרטני! והכי חשוב - זה משנות השישים - בכמה קנית אותו?
א אשף New member 6/8/03 #14 יחי ההבדל הקטן, שימי לב למטבע..... אגב סיפרתי פה בעבר את תולדותיה, את מוזמנת לחפש (סורי אין לי כוח)
M Miss CB New member 6/8/03 #15 סליחה סליחה סליחה לא שמתי . עכשיו זה כבר יותר הגיוני! חחח... בהצלחה למצוא בישראל מישהו עם סכומים דומים SPEAR
סליחה סליחה סליחה לא שמתי . עכשיו זה כבר יותר הגיוני! חחח... בהצלחה למצוא בישראל מישהו עם סכומים דומים SPEAR
S Shinobi New member 6/8/03 #16 ג'ורג ניגן גם על פנדר טלקסטר אני מתפלא שאף אחד לא כתב את זה דרך אגב לפני כמה דקות חזרתי משדה התעופה
M Miss CB New member 7/8/03 #18 טלקסטר?! מתי? בכל תמונה שהוא עם גיטרה, אף פעם לא ראיתי אותו עם טלקסטר! באיזה תקופה הוא היה עם כזאת?