הסטראט של ג'ורג'
M Miss CB New member 7/8/03 #22 בואנה... כל יום לומדים משו חדש!! על הסטארטו ידעתי, אני מכירה אותו מהמג'יקל מיסטרי טור. אבל על הSG לא ידעתי למרות שלא הופתעתי מאוד... אבל התמונה שהבאת שלו עם הטלקאסטר היא הרבה אחרי הביטלס, אתה בטוח שגם עם הלהקה הוא ניגן איתה...?
בואנה... כל יום לומדים משו חדש!! על הסטארטו ידעתי, אני מכירה אותו מהמג'יקל מיסטרי טור. אבל על הSG לא ידעתי למרות שלא הופתעתי מאוד... אבל התמונה שהבאת שלו עם הטלקאסטר היא הרבה אחרי הביטלס, אתה בטוח שגם עם הלהקה הוא ניגן איתה...?
א אשף New member 8/8/03 #24 טוב חדשות למעוניינים, ואלה שלא. אני לא אקנה בסוף ריקנבקר, קניתי הופנר (חשמלית) משנות השישים, במזל טוב ובשעה טובה. אגב, Shinobi אתה משתתף גם בנענע ?
טוב חדשות למעוניינים, ואלה שלא. אני לא אקנה בסוף ריקנבקר, קניתי הופנר (חשמלית) משנות השישים, במזל טוב ובשעה טובה. אגב, Shinobi אתה משתתף גם בנענע ?
M Miss CB New member 8/8/03 #28 תודה ../images/Emo9.gif *היא אמרה, נשכבה מתחת לספה ועשתה קולות של שטיח*
ב ביטלמן New member 9/8/03 #29 אני לא הכי מבין בהופנר אבל אם אני לא טועה הופנר מייצרות גם בסים, חשמליות, קלאסיות ואקוסטיות מה הקטע עם השטיח?
אני לא הכי מבין בהופנר אבל אם אני לא טועה הופנר מייצרות גם בסים, חשמליות, קלאסיות ואקוסטיות מה הקטע עם השטיח?
M Miss CB New member 9/8/03 #30 WHY, סיפורי פוגי כמובן! "סיפור הארון... אגדה שהייתה באמת." כוורת. מפי מוחו הקודח (והמשעשע למדי) של מר סנדרסון.
WHY, סיפורי פוגי כמובן! "סיפור הארון... אגדה שהייתה באמת." כוורת. מפי מוחו הקודח (והמשעשע למדי) של מר סנדרסון.