איזו הופעה שווה הייתה בב"ש!

abarak88

New member
איזו הופעה שווה הייתה בב"ש!

אביתר היה כזה חמוד! הוא שר שירים שהקהל רצה וזה היה הכי כיף...בכיתי שהוא שר את "יש לי סיכוי" פאק זה כל פעם גורם לי לבכות....

hila3000

New member
אני גם הייתי בהופעה :)

נכון, היה מפוצץ..אבל... הוא ענק. הוא מדהים. הוא מרגש. הוא הכל. אף פעם לא ראיתי בן אדם שכל כך נהנה ממוזיקה , וכל כך מרגיש אותה.. הוא פשוט ענק. אין מילים.

0mroosh

New member
בהחלט מדהימה!!!!../images/Emo23.gif

הייתי זקוק ל"כשזה עמוק" מהפה שלו.
היה מדהים!!

OniOn Of a dOwn

New member
וואו

היה מעולה... רק הסאונד לא משו... פלייליסט לבקשתכם
חלון הזאב והאיילה מנגינה יקרה דיו בבית הדוב והנחש את שקט שמתי לי פודרה שוב אני לבד בשבילך פקק תנועה תחרות כלבים מתנות מתי נתנשק אורב(?) הדרן :טיול אבות ובנים תתחנני אלי כשזה עמוק
יש לי סיכוי ברוש (לכבוד אהוד מנור)
ולפי הפלייליסט אמור היה להיות גם הרמח"ל בסוף, אבל לא היה
יומטוב
נ.ב - הוא למד באשל...

evib

New member
מה זה אורב?

אני כמעט בטוחה שאני מכירה את כל השירים שאביתר שר עד היום בהופעות ובכלל ולא נראה לי שאי פעם נתקלתי בכזה דבר... מה זה? של מי זה?

ככה הוא כתב בפלייליסט...

אבל הוא שר את "כה ציפיתי ליום והגיע". זה בטח קיצור לשיר או משו...

evib

New member
איזה מוזר...

אין כל קשר בין מילות השיר לשם הזה... אולי לא הבנתם את הכתב שלו או משהו... אבל אני נגשת עכשיו לספרים שלי של שירת רחל לברר את העניין כי יש מצב שזה אכן השם שלו...

evib

New member
אהה באמת?

בד"כ זה בכתב יד... לפחות כל אלה שראיתי עד היום (וראיתי הרבה...)

evib

New member
טוב...

הבטחתי לברר וביררתי... אבל לא סיפרתי לכם כי אין תוצאות של ממש ובגלל זה גם לא זכרתי את שם השיר כפי שהוא בספר עצמו... בספר של "שירת רחל" השיר הזה קיים ללא שם (יש הרבה כאלה שם)- מי שיש לו ומעוניין לראות זה נמצא אחרי "חוני המעגל" בעמוד קמג ומי שאין לו שיקנה מהר כי זה ספר חובה בכל בית... זהו, אז עדיין לא ברור לי מאיפה ולמי בדיוק צץ רעיון ה"אורב" חוץ מהמשפט "מי הצר האורב לי בדרך" שאולי זה בגללו... לילה טוב לכולם.

0mroosh

New member
כן..המחנכת שלי באשל

הייתה המחנכת שלו.. לא הבנתי ממש את הקשר של אשל הנשיא ל"שמתי לי פודרה"-אך הוא עדיין היה סוג של מתוק.

0mroosh

New member
היי!!! אילנה מלכה.

וגם אווה[אקולוגיה] ופזית [היסטוריה] ואדריאנה חינכה אותו. כיף. :)

OniOn Of a dOwn

New member
אילנה מלכה בלי כל קשר אליו

פשוט מלכה
שבת שלום :) אוף עכשיו יקח לי כל הפסח להתרגל לקום מאוחר ואז יגמר הפסח

למעלה